luni, 10 iunie 2019

Noua Inițiere a Abundenței


Lord Buddha prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Acesta este un timp minunat acum pe Pământ deoarece aduce în față adevărata eră a abundenței pentru cei care se focalizează pe creșterea lor spirituală sau urmează calea măiestriei, indiferent de forma sub care apare aceasta. Sunt sigur că sunteți conștienți de faptul că Maeștrii Ascensionați canalizează uriașe și uimitoare energii și valuri de abundență în Pământ din Planurile Interioare. Federația Galactică, care este o asociere aeropurtată a Maeștrilor Ascensionați, lucrează pentru a ancora energia abundenței în Pământ. Acest lucru face ca acesta să fie un moment special pentru transformare dacă sunteți dispuși să acceptați energiile abundenței care provin din conștiința Maeștrilor Ascensionați și din miezul Creatorului.  
Energia abundenței din miezul Creatorului este o calitate unică care emană rodnicie, plenitudine, vitalitate, amplificare și intensificare. Când experimentați energia abundenței, o puteți recunoaște ca fiind energizantă, vie, împuternicitoare și stimulatoare. Este atât de bogată în energia forței de viață a Creatorului încât le permite celor care întrupează energia abundenței să simtă puterea de viață și pe Creator. Energia abundenței este o calitate esențială a Creatorului și, prin urmare, dreptul divin al tuturor aspectelor Creatorului să o acceseze și întrupeze. Energia abundenței nu are o formă, ea se poate manifesta în diferite feluri în ființa, realitatea și lumea voastră. Mulți asociază abundența cu banii, prosperitatea și succesul și, totuși, ea poate fi integrată în atât de multe creații și forme diverse. Eu, Lord Buddha, recunosc energia abundenței ca pe o frecvență amplificatoare, energizantă a plenitudinii și a împlinirii. Imaginați-vă, dacă corpul vostru a fost umplut cu energia abundenței și voi vă focalizați pe radianta voastră sănătate și bunăstare, cât de susținut și de hrănit ar fi corpul vostru fizic.

Sinteza Focalizării și a Abundenței

Este important pentru mine să împărtășesc că energia abundenței poate crea frumoase experiențe și creații în ființa și în realitatea voastră și că ea este amplificată atunci când este căsătorită cu procesul vostru de gândire focalizat pe ceea ce doriți să experimentați. Un singur gând de tipul ”Sunt asigurată cu tot ceea ce am nevoie în mod abundent de către Creator” va amplifica capacitatea voastră de a accepta abundența în viața voastră și o va atrage mai aproape pentru a se manifesta cu o viteză mai mare decât oricând înainte. Orice gânduri, viziuni sau senzații a ceea ce doriți să experimentați intensifică și amplifică în continuare energia abundenței creând un centru de putere sintetizată din care voi să proiectați în realitatea voastră.

Energia abundenței crează o viteză accelerată a manifestării, o amplificare a tuturor energiilor. Asta înseamnă că voi existați acum într-o fereastră de timp în care visele voastre se pot manifesta în fața ochilor voștri cu o viteză care este accelerată și care este mai mare decât ce ați experimentat vreodată. Maeștrii Ascensionați crează această fereastră de timp pentru ca voi să vă puteți măiestri ființa cu rezultate miraculoase. Acest lucru are rolul de a vă inspira să continuați să vă măiestriți ființa crescând vibrația energiei omenirii și a Pământului în același timp.

Sunt multe focalizări care pot fi folosite atunci când absorbiți energia abundenței; cineva se poate focaliza pe măiestrirea minții și evoluarea într-o nouă conștiință, pot accepta și întrupa iubirea sau pot manifesta abundența în viețile lor în multe forme. Dați-mi voie să vă spun că este acceptabil dacă doriți să vă focalizați pe ancorarea unei mai mari prosperități și bani în plus în viața voastră pentru că făcând acest lucru vă măiestriți mintea și ancorați iubirea în ființa voastră în timp ce învățați tehnica manifestării în timp ce vă aflați într-un corp fizic pe Pământ. Acestea sunt lecții care trebuie depășite, intenția voastră nu are importanță deoarece focalizarea și disciplina de care va trebui să dați dovadă va fi cheia care vă va ridica vibrația energiei și vă va da voie să vă măiestriți ființa.

Alinierea cu Abundența

În primul rând, aș dori ca voi să vă focalizați în fiecare zi, dimineața, noaptea și pe parcursul întregii zile pe alinierea și ancorarea energiei abundenței de culoare roșie, aurie și roz a Maeștrilor Ascensionați. Această energie se manifestă prin primele trei Raze ale Luminii; Prima Rază de energie a luminii de culoare roșie a Voinței Creatorului, a Doua Rază de energie a luminii de culoare roz a Iubirii Creatorului și a Treia Rază de energie a luminii de culoare aurie care se focalizează pe manifestarea și materializarea energiilor, vibrațiilor și a proceselor de gândire. Poate doriți să folosiți următoarea invocație care să vă susțină alinierea:

”Invoc atenția comunității de Maeștri Ascensionați să ancoreze undele energiei abundente din Planurile Interioare ale Universului Creatorului. Canalizați acum această energie abundentă roșie, aurie și roz a abundenței în sufletul meu, în corpul meu fizic și în realitatea mea. Ajutați-mă să cuprind această puternică energie și să înțeleg cum să o folosesc pentru binele cel mai înalt al sufletului meu și al omenirii pe Pământ. Eu sunt un Maestru Ascensionat aflat în manifestare pe Pământ; Eu exist acum și etern ca un far al energiilor abundente ale Maeștrilor Ascensionați. Așa să fie.”

Focalizarea Sufletului Vostru

Eu, Lord Buddha, doresc să vă încurajez să vă conectați cu sufletul vostru în timpul meditației pentru a cere să primiți cea mai potrivită și divin ghidată focalizare pentru voi în timp ce descărcați abundența Creatorului. Focalizarea voastră va veni mai degrabă din intuiția voastră decât din dorințele minții voastre. Din momentul în care v-ați primit în mod intuitiv focalizarea este apoi responsabilitatea voastră să creați o afirmație care să statuteze că aveți deja ceea ce vă doriți în viața voastră pe Pământ. Dați-mi voie să vă dau un exemplu. Focalizarea mea în acest moment ar fi să întrupez un aspect mai măreț al Creatorului în ființa mea. Afirmația mea ar fi ceva de tipul ”Am integrat acum un aspect mai măreț, mai înalt vibrațional al Creatorului în fiecare aspect al ființei mele.”

Pentru a rezuma, este nevoie să vă consultați cu sufletul vostru pentru a descoperi care sunt adevăratele voastre vise și pe ce este recomandabil să vă focalizați în timpul descărcării abundenței prin Maeștrii Ascensionați. Odată ce v-ați primit focalizarea, creați o afirmație pozitivă care statutează că deja aveți ceea ce vă doriți în viața voastră. Din momentul în care ați făcut acest lucru, aveți instrumentele pentru măiestrirea ființei voastre, în special a minții voastre și instrumentele pentru ancorarea energiei abundenței în corpul și realitatea voastră pe Pământ. Recitați-o în timp ce vă focalizați pe alinierea cu energia abundentă a Creatorului. Stați și scăldați-vă sau meditați în lumina roșie, aurie și roz a abundenței și creșterii accelerate.

Noua Inițiere a Abundenței

Eu, Lord Buddha, vă invit să stați liniștiți focalizându-vă asupra respirației voastre și relaxându-vă corpul. Pentru a vă conecta cu energia mea, repetați în tăcere ”Eu sunt Lord Buddha; Îl onorez pe Buddha din mine.” (De trei ori)

Imaginați-vă energia roșie, aurie și roz a Maeștrilor Ascensionați ancorându-se în ființa voastră. Ea va coborî ca un cilindru de lumină peste corpul și aura voastră. Imaginați-vă că acolo se află o mare intensitate a aceleiași energii care intră în chakra voastră coroană, prin mintea voastră și zona pieptului vostru. Lăsați lumina să se clădească ca o sursă magnifică și puternică în zona pieptului vostru unde culminează și energia curge prin brațele voastre și în chakrele palmelor voastre. Imaginați-vă, simțiți sau știți că în timp ce energia curge în mod continuu în ființa voastră și din chakrele palmelor voastre, voi creați o minge de energie roșie, aurie și roz între palmele voastre. Cu cât mai multă lumină se ancorează în ființa voastră, cu atât mingea sau sursa de lumină dintre palmele voastre se expansionează.

Repetați în minte afirmația pe care ați creat-o în timp ce o așezați în sursa de lumină dintre palmele voastre. Când sunteți gata, ridicați-vă mâinile imaginându-vă că energia continuă să curgă prin corpul vostru și așezați-vă palmele peste chakra celui de-al treilea ochi al vostru. Imaginați-vă lumina roșie, aurie și roz care conține afirmația aleasă de voi, topindu-se în chakra celui de-al treilea vostru ochi.

Așezați-vă mâna stângă în spatele capului vostru în aceiași linie cu fruntea voastră pentru a canaliza energia abundenței a Maeștrilor Ascensionați în fața și în spatele sistemului vostru de chakre. Activați această chakră astfel încât ea să dețină o mai mare influență în viața voastră, ancorând în același timp afirmația în chakra voastră astfel încât aceasta este emanată împreună cu energia chakrei în aura și în realitatea voastră.

Lăsați sursa abundenței să se clădească din nou între palmele voastre și apoi așezați-le pe chakra gâtului vostru (în fața și în spatele gâtului vostru). Apoi repetați pentru fiecare chakră: chakra inimii (fața și spatele zonei pieptului sau a osului pieptului), chakra plexului solar (în fața și în spatele liniei taliei), chakra sacrală (în față și în spate sub linia taliei), chakra rădăcină (aceasta se află la baza coloanei voastre vertebrale, va trebui să vă așezați mâinile între picioare). Ați putea dori, de asemenea, să vă imaginați o sursă a abundenței care este așezată în chakra Steaua Sufletului aflată deasupra capului vostru și în chakra voastră Steaua Pământului aflată sub tălpile voastre. Acest lucru vă va alinia toate chakrele astfel încât ele să lucreze simultan pentru a obține o mai mare manifestare a energiei abundente și iubitoare în viața voastră.

În abundență divină,

Lord Buddha

Traducere Monica Poka

link catre articolul original





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.