vineri, 14 iunie 2019

Întruparea unei noi alinieri Mahatma


Logosul Cosmic Mahatma prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

O imensă iubire se extinde acum din energia mea; eu sunt Mahatma. Eu dețin rolul și scopul Logosului Cosmic ceea ce înseamnă că eu supraveghez Pământul și integrarea sa spirituală cu multele aspecte ale Universului Creatorului prin împărtășirea luminii și vibrației Nivelului Cosmic. Scopul meu este să trezesc cea mai înaltă vibrație posibilă a luminii în voi pentru a vă ajuta să vă contopiți cu lumina Creatorului. Misiunea mea este să-i ajut pe cei care sunt pregătiți să înțeleagă și să descifreze Nivelul Cosmic al Universului Creatorului. Nivelul Cosmic este cel mai frumos tărâm deoarece el este scăldat de cea mai pură lumină a Creatorului. Este un tărâm foarte puternic pentru că el vă învață multe despre viteza luminii, asta însemnând că fiecare gând, acțiune și experiență pe care o creați la acest nivel se manifestă cu o viteză extraordinară. Acest lucru înseamnă că cineva trebuie să fie pe deplin conștient de sine, cu intenții clare și pure, altfel haosul poate apărea cu ușurință. Ființarea aliniată cu nivelul cosmic este ultimul test al măiestriei, de îndată ce un gând a intrat în conștientizarea voastră, l-ați experimentat și a și trecut. În contrast, Pământul deține o viteză lentă a luminii ceea ce înseamnă că lumina intră pe Pământ ca un proces treptat, totul se manifestă din lumină cu o viteză lentă și măsurată. Viteza lentă a luminii și conversia sunt cele care dau posibilitate omenirii să descifreze cu adevărat lumina Creatorului, deși acest lucru îi poate face pe oameni să se simtă neîmpliniți și stânjeniți în creșterea lor fizică și spirituală. În mod inconștient, fiecare suflet de pe Pământ știe că existența sa naturală  este o viteză mai rapidă a luminii și acest lucru poate deveni frustrant deoarece totul pare să dureze mai mult pentru a fi atins, obținut.

Viteza sau vibrația luminii crește cu cât mai mult vă apropiați de miezul Creatorului. Eu, Mahatma, susțin integrarea extensiilor sufletului Creatorului, așa cum sunteți voi, cu diferite viteze sau vibrații ale luminii pentru că fiecare viteză a luminii instigă o altă realitate și tărâm de învățare. Ca energie Mahatma, eu sunt în măsură să asist și să călătoresc prin dimensiunile luminii pentru a susține toate sufletele, indiferent de vibrația luminii la care ele funcționează. Lumina Mahatma este echivalentă cu o scară spirituală de acordare la lumina Creatorului susținând întruparea luminii, iubirii, conștiinței, iluminării, clarității și energiei Creatorului. Energia Mahatma are o culoare turcoaz pal conținând însă întregul spectru al luminii. Ea se manifestă ca o culoare turcoaz pentru că această culoare este una de activare, o culoare a comunicării și, prin urmare, a integrării. Culoarea aurie este și ea foarte pronunțată în lumina Mahatma ca simbol al prezenței iubirii necondiționate.

Energia Mahatma există în 352 de dimensiuni ale Universului Creatorului , prin urmare, alinierea cu și întruparea energiei Mahatma este o cale unică pentru completa integrare și aducere aminte a Creatorului. Dorința mea este să reactivez energia Mahatma în sufletul vostru și în Pământ lucrând îndeaproape cu Mama Pământ pentru a le permite tuturor să obțină o nouă integrare a energiei Mahatma care să aducă adevărul, înțelegerea luminii, conștiința iubirii și o mai mare accelerare a creșterii, fără a uita o unitate crescută cu Creatorul.

Noua Aliniere Mahatma

Fiecare aspect și persoană de pe Pământ, inclusiv voi înșivă, a ancorat deja un anumit nivel al energiei Mahatma în ființa sa. Eu, Mahatma, doresc acum ca pur și simplu să vă cresc întruparea energiei Mahatma pentru a aduce împliniri, trezire, pace și iubire pe Pământ.

•Eu, Mahatma, stau în fața voastră ca un far de lumină turcoaz pe care acum o împărtășesc din abundență cu voi. Inspirați lumina mea în toate aspectele ființei voastre.

•Pur și simplu afirmați ”Îl invoc pe Lord Buddha, Logosul Planetar, să se apropie și să împărtășească cu mine lumina Nivelului Planetar și energiile Mahatma Planetare potrivite mie. Îl invoc pe Logosul Solar Helios și pe Vesta să se apropie și să împărtășească cu mine lumina Nivelului Solar și energiile Mahatma Solare potrivite mie. Îl invoc pe Melchior, Logosul Galactic, să se apropie și să împărtășească cu mine lumina Nivelului Galactic și energiile Mahatma Galactice potrivite mie. Îl invoc pe Lord Melchizedek, Logosul Nivelului Universal, să se apropie și să împărtășească cu mine lumina Nivelului Universal și energiile Mahatma Universale potrivite mie. Îl invoc pe Arhanghelul Metatron, Logosul Nivelului Multi-Universal, să se apropie și să împărtășească cu mine lumina Nivelului Multi-Universal și energiile Mahatma Multi-Universale potrivite mie. Îl invoc pe Mahatma, Logosul Cosmic, să se apropie și să împărtășească cu mine lumina Nivelului Cosmic și energiile Mahatma Cosmice potrivite mie.” Dați-vă voie să vă scăldați în lumina tuturor nivelelor Universului Creatorului și în lumina lui Mahatma. Lăsați ca lumina să se topească profund în aura voastră, să vă penetreze corpul și să fuzioneze cu sufletul vostru. Sunteți în siguranță în brațele noastre, relaxați-vă și lăsați ca călătoria voastră cu lumina Mahatma și Creatorul să înceapă încă o dată.

•În timp ce vă stabiliți în lumina voastră și în camera sacră pe care noi am creat-o în jurul vostru dorim ca voi să vă focalizați pe alinierea energiilor voastre cu Mama Pământ. Imaginați-vă o undă de lumină care se extinde din sufletul și din chakra inimii voastre în miezul sufletului Mamei Pământ în timp ce ea întrupează toate energiile fizice și spirituale ale Pământului. În timp ce vă extindeți iubirea către sufletul Mamei Pământ, imaginați-vă, simțiți sau conștientizați că lumina Mamei Pământ radiază prin corpul Mamei Pământ și se apropie de energia voastră cuprinzându-vă în lumina sufletului ei. Lăsați lumina sufletului Mamei Pământ să strălucească în fiecare aspect al ființei voastre pe măsură ce voi întrupați și absorbiți lumina sa sacră, integrându-vă ca una, devenind un întreg.

•Noi ancorăm acum mai multă lumină în ființa voastră cu intenția de a vă transporta într-o cameră de contopire în Ashramul Logosului Cosmic. Intrând în camera sacră, dați-vă voie să stați liniștiți știind că energiile Logoșilor rămân în continuare puternic și bine fixate în jurul vostru.

•Afirmați pur și simplu ”Cer acum Îngerilor și Maeștrilor care ființează în Ashramul Logosului Cosmic să-și unească intențiile pentru a manifesta o profundă și sigură aliniere a mea cu cel mai potrivit și adecvat nivel din cele 352 de nivele ale energiei Mahatma. Fie ca această energie sacră să fie ancorată și activată în sufletul, energiile și corpurile mele precum și în sufletul, energiile și corpurile Mamei Pământ. Fie ca această conectare să fie întărită astfel încât să pot experimenta cu adevărat lumina Mahatma în timp ce sunt unită cu sufletul Mamei Pământ și cu Creatorul.

Invit, de asemenea, Conștiința Mahatma să fie acum ancorată și activată în ființa mea. Această sursă de lumină conține conștiința, iubirea și vibrația pură a lui Mahatma. Cu recunoștință primesc acum. Mulțumesc.” Acordați-vă timp să primiți și să integrați.

•Pur și simplu afirmați ”Îi cer lui Mahatma să-mi arate, în cel mai potrivit mod, nivelul luminii Mahatma pe care îl întrupez acum.”

•Afirmați pur și simplu ”Cer acum ca Mahatma să-mi stimuleze întreaga ființă, convertind și ancorând energia Mahatma în întreaga mea conștiință, particulele de energie, compoziție, vibrația fizică, vibrația spirituală, vibrația emoțională, vibrația mentală și suflet. Fie să simt furnicături și să strălucesc în timp ce experimentez iubirea, conștiința și deplina aliniere cu Mahatma.”

•Știți că în timp ce experimentați toate acestea același lucru se întâmplă și cu sufletul Mamei Pământ, precum și cu întregul corp și conștiința Pământului și a omenirii. Acesta este un proces minunat de trezire și de continuare a creșterii care are loc acum, simțiți sau conștientizați prezența activă a luminii Mahatma în voi și în jurul vostru.

•Repetați încet ”Eu sunt un nou nivel al energiei Mahatma.”

•Când simțiți că este momentul divin să vă întoarceți în realitatea voastră pe Pământ, pur și simplu cereți-ne să vă transportăm înapoi în realitatea voastră de pe Pământ.

Vă onorez divinitatea și acționez ca un sprijin constant pentru manifestarea divinității voastre,

Eu sunt Mahatma



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.