miercuri, 19 iunie 2019

Experimentarea ritmului natural al Pământului și al Ființei voastre


Vulturul Alb și Mesteacănul Argintiu prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Noi suntem Mesteacănul Argintiu și Vulturul Alb, încă de la întruparea noastră pe Pământ noi am lucrat pentru a ajuta Pământul mai degrabă de pe partea eterică a vălului decât de pe cea fizică. Noi dedicăm o mare parte din timpul nostru ca să acționăm ca învățători spirituali pentru mulți care ne cheamă cu scopul de a câștiga iluminare, înțelepciune și ghidare. Noi lucrăm îndeaproape cu Învățătorii Lumii, Maestrul Sananda și Maestrul Kuthumi, pentru a influența în mod direct educația și avansarea spirituală a omenirii. În timp ce ne conectăm acum cu voi, noi venim ca o sursă unită de energie împărtășindu-ne gândurile ca un singur far de lumină.

Universul Creatorului își are propriul său ritm și vibrație a luminii, ca o bătaie care se află în țesătura a tot și toate și o legătură care unește energiile. Așa cum lumina și energia pot fi extinse de la Creator pentru a genera diferite aspecte și forme, tot așa și ritmul Universului poate fi împărțit pentru a crea ritmuri noi care au un scop format de către Creator. Pământul își are propriul său ritm, când vă activați simțurile într-un anumit grad sau nivel de creștere, atunci sunteți în măsură să auziți și să simțiți acest ritm care poate suna ca o melodie ce pulsează prin și în jurul Pământului. Din această melodie care este unică Pământului, se formează noi melodii; aceste melodii se formează pentru susținerea lumilor naturii, a omenirii și a tot ceea ce se manifestă fizic și spiritual pe Pământ. Fiecare persoană are un instantaneu din ritmul complet al Pământului, deși ritmul complet al Pământului reprezintă o mică parte din ritmul complet al Creatorului.

Pe măsură ce o persoană se deschide luminii Creatorului și începe să simtă manifestările Creatorului, atinge un nou nivel de integrare. Integrarea poate fi văzută ca adoptarea sau amestecarea de noi ritmuri și melodii pentru a deține o mai mare parte din melodia completă a Creatorului. Fiecare melodie nou creată se adaugă plenitudinii și completitudinii Creatorului. Ritmul Creatorului poate fi experimentat și ca lumină, cu toate acestea, este o energie pulsatorie care se manifestă ca un sunet distinctiv; ar putea fi comparat cu bătaia inimii Creatorului. Dacă vă imaginați că voi sunteți Creatorul și aveți propria voastră bătaie de inimă, în timp ce vă extindeți energiile în preajma voastră, voi distribuiți mici părți ale sunetului bătăilor inimii voastre care apoi se manifestă ca extensii și totuși existați ca Creatorul. Acesta este modul în care Universul Creatorului a fost format, ca un sanctuar pentru Creator și noi ca aspecte ale sufletului Creatorului care să evolueze, accepte și învețe. Prin această explicație câștigăm înțelegerea că ascensiunea, sau avansarea și integrarea spirituală, este un proces de amestecare a multor părți ale ritmului sau bătăilor de inimă ale Creatorului pentru a accesa o mai mare conectare cu esența noastră; Creatorul.

Ritmul Creatorului este esențial pentru realitatea voastră fie că vă aflați în existență pe Pământ, fie în Planurile Interioare. Ca ființe spirituale în Planurile Interioare, suntem ghidați să acceptăm, integrăm și să ascultăm ritmul nivelului de energie cu care lucrăm. De exemplu, în timp ce faceți tranziția între o ființă fizică pe Pământ și o ființă spirituală în Planurile Interioare, începeți să vă treziți sau să acceptați energia nivelului planetar al Universului Creatorului dându-vă seama de ritmul său și folosind această bătaie unică pentru a vă susține creșterea la acest nivel. Ca ființe fizice voi dețineți un mic fragment din ritmul Pământului care se va construi și dezvolta datorită avansării voastre spirituale, făcând să vă fie mai ușor să vedeți și să înțelegeți adevărul Pământului și al Creatorului.

Noi, Vulturul Alb și Mesteacănul Argintiu, am afirmat că ritmul Creatorului este esența Creatorului; acest lucru înseamnă că este imens de vindecător, întineritor, înălțător și echilibrant. Chiar și micul aspect al ritmului Creatorului pe care îl dețineți încă de la manifestarea voastră pe Pământ este vindecător pentru voi. Când este activat sau echilibrat vă dă voie să existați ca cea mai înaltă vibrație a sănătății, intelectului și alinierii spirituale care este posibilă la acest nivel. Uneori, datorită experiențelor și provocărilor, ritmul din voi poate fi viciat sau scos din echilibru împiedicându-vă să existați în cea mai pozitivă stare a voastră. Pământul și Mama Pământ pot experimenta și ele această stare, făcând ca ritmul Pământului să devină lent, epuizând Pământul, tărâmurile naturii și chiar omenirea. În trecut, ritmul Pământului a început să încetinească, provocând mari probleme pentru toți cei de pe Pământ; din fericire, câțiva Maeștri Galactici s-au implicat și au început să reactiveze ritmul Pământului și să reconstruiască legăturile Pământului cu Creatorul. Această activare a început să accelereze timpul pe Pământ, lucru pe care omenirea îl experimentează și în ziua de astăzi. Acum omenirea este cea care accelerează timpul sau conștientizarea conștientă și vibrația Pământului. Pe măsură ce ritmul Pământului devine din ce în ce mai echilibrat, el ancorează o mai mare energie a forței de viață și lumină pentru a susține reînnoirea pentru toți.

Pentru a recapitula explicațiile noastre, noi am împărtășit cu voi că aveți nu numai o bătaie constantă a inimii voastre fizice, voi aveți și o bătaie a ritmului care este ancorat în sufletul vostru și în energiile voastre spirituale și că și acesta este deținut de corpul vostru fizic. Acest ritm este esența voastră și atunci când pulsează liber de perturbări vă poate susține să funcționați ca cel mai înalt potențial al ființei și energiei voastre. Pământul deține și o bătaie de inimă spirituală care este acum restaurată pentru a vindeca Pământul și a întineri toate formele de existență de pe Pământ. Prin această înțelegere trezită în conștiința voastră, dorim să vă aducem o practică care să vă ajute să vă activați și echilibrați ritmul vostru natural al Creatorului și pe cel al Pământului, susținând astfel posibilitatea ca toți, inclusiv Pământul, să existe la cea mai înaltă stare pozitivă posibilă.

Experimentarea Ritmului Pământului, Creatorului și a Esenței Voastre

Să activați ritmul natural al Pământului și ființa voastră, este relativ ușor deoarece este pur și simplu nevoie să vă îndreptați intenția sau gândurile spre manifestarea activării ritmului vostru natural. Noi, Vulturul Alb și Mesteacănul Argintiu, dorim să vă susținem în experimentarea ritmului Pământului și a propriei voastre ființe.

”Chem energia unei lumini portocalii, roșie și aurie să pătrundă în corpul meu și să-mi învăluie întreaga ființă.” Simțiți conștiința, lumina și energiile protectoare ale vibrațiilor pozitive străvechi ale Pământului, acestea vă vor învigora ființa și vă vor trezi simțurile.

Imaginați-vă că un sanctuar sacru se extinde din ființa voastră împrejurul vostru și, noi, Mesteacănul Argintiu și Vulturul Alb, pășim în sanctuarul vostru sacru. O lumină unită argintie și albă strălucește cu putere în fața voastră, un val imens de iubire curge în ființa voastră din sufletele noastre.  

În timp ce respirați în prezența și în lumina noastră s-ar putea să simțiți sau chiar să auziți ritmul nostru străvechi cum se integrează în ființa voastră și vă susține energia.

”Chem energiile străvechi, inspirația și înțelepciunea străbunilor noștri pozitivi și iubitori și energiile sacre străvechi ale Pământului să-mi amplifice cererea către Creator. Preaiubit Creator, te rog să mă scalzi în lumina ta pură, las-o să se reverse din ceruri ca o binecuvântare pentru Pământ și omenire. Chem ritmul complet al Creatorului să învăluie Pământul și să restabilească ritmul natural al Pământului în sincronizare divină pentru a susține bunăstarea și sănătatea pozitivă și absolută a Pământului și a tuturor manifestărilor vieții. Fie ca ritmul Creatorului să împuternicească ritmul natural al Pământului, răsunând în toate ființele și corpurile pentru a susține integrarea în continuare cu sursa și sufletul Mamei Pământ și cu frumoasele tărâmuri ale naturii ale Pământului. Prin acest proces și activare cer cu precădere ca echilibrul și pacea pe Pământ să fie restaurate la cel mai potrivit nivel pentru a susține cu blândețe dezvoltarea spirituală a omenirii. Cer ca melodia Pământului și a Creatorului să se manifeste din nou pe Pământ ca energii abundente. Îmi așez intențiile și energia iubitoare în mâinile Creatorului ca să supravegheze activarea și restaurarea ritmului natural al Pământului.”

Acordați-vă un moment ca să vă dați voie să simțiți ritmul sacru al Creatorului și al Pământului construindu-se în jurul vostru. Este important să fiți conștienți că Pământul deține deja un ritm înalt vibrațional și restaurat la o dimensiune mai înaltă și asta este ceea ce chemăm și ancorăm în Pământ.

”Am activat acum ritmul natural al Creatorului în mine pentru a duce echilibru, bunăstare și sănătate perfectă precum și o puternică legătură divină cu energia Creatorului. Simt, aud și percep ritmul sufletului meu construindu-se în mine.”

Imaginați-vă că Pământul și întreaga voastră ființă zbârnâie cu energia și vibrațiile sunetului Pământului, aveți încredere că vibrația sunetului Creatorului pe care îl dețineți în ființa voastră se activează și lăsați alte vibrații ale sunetului Creatorului să se amestece cu energiile voastre pentru a susține o mai mare unire și integrare a voastră cu Creatorul.

Pământul și corpul vostru sunt încărcate cu vitalitate, vigoare și vivacitate. Acordați-vă timp să ascultați liniștea deoarece ea conține ritmul și melodia Creatorului care vă ghidează să acceptați noi melodii care susțin melodia completă a Creatorului să se manifeste în ființa voastră.


Cu multe mulțumiri și apreciere,

Vulturul Alb și Mesteacănul Argintiu

Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.