joi, 27 iunie 2019

Activați-vă și Îmbunătățiți-vă Capacitățile Psihice



Lady Portia prin Natalie Glasson

Eu, Lady Portia, doresc să vă aduc o nouă metodă sau proces de gândire care să vă ajute să vă deschideți, activați și îmbunătățiți capacitățile psihice și senzitivitatea față de energia Creatorului. Într-adevăr, nu este o metodă tradițională de accesare a capacităților voastre psihice, este o metodă care vă va susține și dezvoltarea spirituală, expansiunea sufletului, unitatea cu Creatorul și exprimarea adevărului vostru divin. Doresc ca pur și simplu să vă explic gândurile mele și modul în care eu procedez în mod obișnuit pentru a-i ajuta pe mulți în ashramul meu în acceptarea senzitivității lor, dându-i voie să se manifeste în capacități adevărate și într-un mod de existență. Pur și simplu doresc să schimb modul în care abordați acest subiect dându-vă voie să inventați sau să descoperiți un nou mod sau o metodă mai potrivită de a vă accesa capacitățile psihice pe măsură ce energiile ascensiunii se ancorează în Pământ. Cred că dacă puteți înțelege modul în care eu vă văd, din punctul meu de existență în planurile interioare privind în lumea fizică, ați putea înțelege cât de ușor este pentru voi să avansați spiritual. Convingerea mea este că această cheie va trezi adevărul vostru interior și iluminarea voastră.

Metoda și Iluminarea lui Lady Portia

Realitatea voastră sau modul în care voi vă percepeți realitatea este instrumentul cu care vă îmbunătățiți senzitivitatea și capacitățile spirituale. Prin cuvântul senzitivitate vorbesc de receptivitatea și deschiderea simțurilor voastre. Ca ființă fizică și corp fizic majoritatea aveți capacitatea de a vedea, auzi, simți emoții, mirosi, atinge și interacționa cu alții. Ca ființă și corp fizic voi sunteți focalizați asupra realității voastre fizice, este atât de reală și de solidă pentru voi, totul în viața voastră are un sens și influențează modul în care simțiți și existați. În unele cazuri se poate simți ca și cum ați fi prinși și închiși în realitatea voastră, ea este tot ceea ce voi cunoașteți și înțelegeți. Sunteți conștienți de simțurile voastre fizice, capacitățile în care excelați și cele care vă limitează. Dacă v-aș fi spus că tot ceea ce cunoașteți acum și cu care vă simțiți confortabil în realitatea voastră este fals, ca o scenă pe care voi sunteți unul dintre actorii principali, cum v-ați fi simțit? Dacă v-aș fi spus în continuare că există o viață și o existență dincolo de actuala voastră realitate și că voi tocmai jucați o parte din ea pe pământ, cum v-ați fi simțit cu această înțelegere? Ați fi fost înfricoșați sau amuzați? Știu că mulți dintre voi înțelegeți deja acest lucru, cu toate acestea, cred că prin înțelegerea modului în care v-ați simți vă demonstrează atașamentul sau detașarea față de Pământ și planurile interioare. Când sunteți focalizați numai pe Pământ atunci sunteți conștienți de simțurile voastre fizice. Când sunteți în stare să acceptați că realitatea în care vă aflați acum nu este adevărul vostru, acest lucru poate aduce un mai mare înțeles și scop realității voastre ajutându-vă să înțelegeți că adevărata voastră ființă este cu mult mai puternică decât v-ați putea imagina acum și că lumea în care existați este mult mai magică, minunată, iubitoare și expansivă decât orice ce ați experimentat pe Pământ. Când înțelegeți că sunteți o extensie a sufletului atotputernic al Creatorului, vă dați seama că sunteți o lumină strălucitoare cu imense și puternice capacități. Și, de asemenea, că aveți o familie și o comunitate de prieteni și de ființe dragi care se extind dincolo de Pământ.

O altă înțelegere este că aveți o destinație sau un rezultat dorit pe care să-l atingeți pe Pământ, pe care-l urmăriți ca niște linii directoare de care nu sunteți întotdeauna conștienți. Dacă ne întoarcem la analogia că viața voastră este un joc în care voi sunteți un actor, puteți să vă dați seama că dacă vă focalizați doar pe joc, pe personajul vostru și pe liniile directoare, probabil că vă veți zăpăci din lipsă de intuiții și experiențe valoroase. Când vă dați voie să acționați ca un spectator sau membru din public, văzându-vă ca pe o puternică ființă de lumină cu mulți prieteni înțelepți și iubitori în jurul vostru care să vă susțină și să vă sfătuiască, totul pare mult mai ușor, vă înțelegeți destinația și puteți învăța cum să vă folosiți și să vă dezvoltați capacitățile sau punctele puternice pentru a vă susține avansarea către sfârșitul jocului.

Prin explicația mea încerc să spun că senzitivitatea se manifestă prin propriile voastre înțelegeri și modul în care vă vedeți viața și capacitățile. Dacă vă gândiți la voi înșivă ca fiind extrem de senzitivi la energiile Creatorului din jurul și din interiorul vostru, atunci această realitate o veți manifesta. Cu această înțelegere vă puteți baza pe capacitățile voastre spirituale și pe senzitivitatea voastră să vă ajute să treceți prin lecțiile voastre personale, spirituale și de creștere pe Pământ. Când vă focalizați pe realitatea voastră fizică și pe corpul vostru fizic folosindu-le ca pe resursele voastre, vă reduceți aproape instantaneu senzitivitatea și conectarea cu mărețul, atotputernicul și înțeleptul far de lumină care este adevărul vostru. Oamenii care intră pe Pământ și se pot exprima creativ în mod natural sau sunt în măsură să-și acceseze cu ușurință capacitățile spirituale, au venit pe Pământ deținând cunoașterea sau înțelegerea că sunt senzitivi, conectați și sunt un far de lumină. De exemplu, artiștii își dau seama și mențin convingerea că au capacități creative, în timp ce cei care canalizează au mentalitatea că sunt divin conectați sau senzitivi la energiile din jurul lor. Înțelegerile pe care le dețineți atunci când vă nașteți și înțelegerile pe care le acceptați de-a lungul vieții voastre vă influențează în mod natural senzitivitatea față de lumina Creatorului, dându-vă voie să vă îmbarcați într-o călătorie unică și uneori provocatoare de creștere și conștientizare a adevăratului potențial al senzitivității voastre la energia Creatorului sau la capacitățile voastre psihice. Odată cu senzitivitatea vine și unitatea și integrarea cu energia Creatorului.

Practicarea Conștientizării/Înțelegerii

În primul rând, doresc să vă așezați liniștiți în meditație dându-i voie corpului vostru să se relaxeze și respirației voastre să se expansioneze. Doresc să vizualizați o cameră; este o cameră albă ca o cutie care este expansivă numai cu pereții albi vizibili. Imaginați-vă ca fiind ființa voastră fizică stând în camera albă; ați intrat pe o ușă vizibilă aflată în partea voastră stângă. Conștientizați-vă capacitățile și simțurile ca ființă fizică; corpul vostru fizic deține în structura sa moleculară și în ADN istoria voastră pe Pământ, lucru care este extrem de evident în timp ce stați ca sinele vostru fizic în camera albă.

Când simțiți că ați explorat tot ceea ce era nevoie, eu, Lady Portia, vă invit să vă imaginați mergând spre ușă, deschizând-o și închizând-o în spatele vostru. Intrați într-un loc sigur pe care voi îl alegeți unde puteți invoca energia Creatorului să curgă în ființa voastră având cea mai potrivită vibrație și intensitate pentru voi. Imaginați-vă acum cum întrupați energiile puternice și iubitoare ale Creatorului; știți că dețineți în voi adevărul Creatorului.

Vă invit acum să vă imaginați întorcându-vă în camera albă, doar că voi nu mai sunteți ființa voastră fizică, sunteți ființa voastră de lumină, sinele vostru adevărat și energia Creatorului. Dați-vă voie să conștientizați cum arătați, ce simțiți și cum existați, dați-vă voie să vă bucurați de această experiență, acceptând faptul că ea este cel mai mare adevăr al vostru. S-ar putea să fie nevoie de ceva timp să vă obișnuiți cu această existență. Amintiți-vă că sunteți liberi de limitări, sunteți un far puternic, expansiv de lumină și voi sunteți Creatorul în camera albă care se comportă ca o pânză curată pentru adevărul vostru. Când simțiți că v-ați fi explorat existența ca fiind Creatorul sau un aspect mai înalt al ființei voastre, atunci vă invit să vă întoarceți la ușă și să o închideți în spatele vostru.

Mențineți-vă atenția pe conectarea și unitatea pe care o experimentați acum ca Creatorul în timp ce deveniți conștienți de corpul vostru fizic. Lăsați ca o sinteză să aibă loc între corpul vostru și sinele Creatorului. Acum vă mențineți senzitivitatea ca fiind Creatorul canalizând-o în corpul vostru fizic și în simțurile voastre.

Imaginați-vă că vă întoarceți în camera albă cu această nouă expansiune și existență, sunteți corpul vostru fizic și, totuși, sunteți mult mai mult datorită conectării, legăturii divine sau acceptării pe care ați permis-o. Acordați-vă timp să vă explorați ca pe această uimitoare, expansivă senzitivă ființă de lumină care ființează într-un corp fizic. Expansionați energiile din voi pentru a umple toată camera albă și dincolo de ea.

Aceasta este o metodă minunată pe care o puteți folosi ori de câte ori doriți să ancorați mai multă lumină de la Creator în ființa voastră, să conștientizați cantitatea de lumină pe care o dețineți, intensificându-vă și explorându-vă senzitivitatea. Când v-ați încheiat meditația sau vizualizarea, nu vă deconectați, dați-vă voie să continuați să ființați ca această energie combinată a corpului vostru fizic și a energiei luminoase a Creatorului. Asta este misiunea voastră și vă va da voie să o integrați în modul vostru de existență și de viață. Amintiți-vă că voi dețineți cea mai iubitoare putere și protecție atunci când ancorați lumina Creatorului în ființa voastră; această practică vă va trezi simțurile spirituale.

Sper că acum ați înțeles că voi sunteți în mod natural spirituali și senzitivi și este nevoie ca doar să vă ajustați modul în care vă vedeți sau vă conștientizați pe voi înșivă pentru a vă manifesta capacitățile spirituale și senzitivitatea față de lumina Creatorului din voi și din jurul vostru. Conștientizarea și acceptarea voastră ca fiind o ființă spirituală senzitivă atunci când sunteți atât de focalizați pe realitatea voastră fizică, poate fi dificilă și, totuși, odată îmbrățișată, face să vă fie mult mai ușor să vă treziți în continuare simțurile și capacitățile și să le folosiți în viața voastră de zi cu zi.

Ca Chohan și mentor în ashramul celei de-a Șaptea Raze a Luminii scopul meu este să trezesc capacitățile și simțurile oamenilor precum și senzitivitatea și capacitățile Sufletului lor. Pentru a le activa și îmbunătăți folosesc procesul conștientizării, înțelegerii, curățării și contemplării lor; acesta este un proces unic deoarece ajută persoana să crească și să se dezvolte pentru a înțelege mai multe despre sine însuși/însăși ca personalitate și suflet. Cel mai potrivit este să cereți să stați în energia și ashramul celei de-a Șaptea Raze și să contemplați, meditați și să reflectați asupra procesului de conștientizare, înțelegere, curățare și contemplare a capacităților voastre care are loc. Acest lucru permite ca vindecarea să aibă loc , energiior voastre să se stabilizeze și vă dă timp să descoperiți modul în care energia Creatorului se manifestă prin ființa voastră, cum primiți iubirea și înțelepciunea Creatorului și modul în care voi le integrați în existența voastră fizică pe Pământ.

Sper că veți onora cuvintele mele și veți petrece timp luându-le în considerare, deoarece eu cred că, cu timpul, acest lucru va aduce o mai mare iluminare ajutându-vă să vă îndepărtați de căile tradiționale de exprimare și accesare a percepțiilor voastre psihice sau extrasenzoriale, să înțelegeți în schimb că voi sunteți deja ceea ce căutați  pur și simplu folosind metoda mea  de conștientizare, înțelegere, curățare și contemplare în Ashramul celei de-a Șaptea Raze, combinată cu încrederea în voi înșivă, vă veți activa și îmbunătăți cu ușurință capacitățile psihice și conștientizarea senzitivității. Conștientizarea este cheia tuturor aspectelor dezvoltării spirituale; este ceva ce preaiubitul Saint Germain și cu mine am descoperit; este ca o baghetă magică care vă împlinește toate dorințele. Conștientizarea este profund integrată în cea de-a Șaptea Rază de Lumină.

În susținerea constantă a adevărului vostru,

Lady Portia

Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.