duminică, 6 octombrie 2019

Activare Andromedană: Cheile Universului

Deblocarea și întruparea celor trei nivele ale fericirii sacre pentru a accesa înțelepciunea Universului Creatorului

Andromedanii prin Natalie Glasson, Școala sacră a lui OmNa

Andromedanii, cunoscuți ca fiind cele mai înțelepte Ființe Stelare care lucrează cu omenirea, doresc să vă aducă o activare sacră. Principalul scop al activării lor este să vă integreze cu cele trei nivele a vibrației fericirii ale Creatorului, dându-vă voie să experimentați fericirea colectivă a tuturor aspectelor Universului Creatorului. Andromedanii vorbesc despre dreptul vostru divin de a experimenta fericirea și capacitatea voastră de a fi prezenți cu fericirea supremă. Andromedanii doresc să vă activeze și să vă crească simțurile, conștientizarea și intuiția astfel încât să puteți experimenta și întrupa Universul Creatorului și Cheile Universului Creatorului. Ei vă vor alinia întreaga ființă cu întregul Univers al Creatorului și vă vor ajuta să acceptați cheile Universului. Andromedanii împărtășesc cu voi o tehnică pentru a întrupa fericirea în viața voastră de zi cu zi. Dați-vă voie să simțiți și să întrupați fericirea supremă a Creatorului, prezentă în voi și în toate aspectele Creatorului. 

”Activarea pe care v-o aducem astăzi are rolul să vă susțină în deblocarea și întruparea cheilor sacre ale Universului Creatorului. În acest scop, vă vom activa și trezi simțurile și conștientizarea și le vom alinia cu Universul Creatorului și, astfel, veți fi în măsură să primiți Cheile Universului. Cheile Universului Creatorului sunt conștientizarea, deci fiecare Cheie pe care o veți primi este o conștientizare, o experimentare diferită a conștientizării Creatorului.

În timp ce ne conectăm cu Cheile Universului, noi primim, de fapt, înțelepciunea Universului Creatorului trezind, întrupând, îmbrățișând înțelepciunea Universului Creatorului în ființa voastră. Mai este ceva ce noi, Andromedanii, simțim că este important de accesat deoarece orice energie sau calitate vibrațională poate fi accesată din Universul Creatorului. Cu toate acestea, sunt energii de bază pe care le numim Chei și aceste Chei crează cele mai mari activări și deschideri și ascensiuni în ființa voastră. Cheia pe care dorim să v-o aducem este cunoscută drept Cheia Fericirii. Fericirea este ceva ce toate Sufletele caută, cu toate acestea, ea pare atât de banală, atât de neînsemnată. Totuși, fericirea este ceva căutat atât în realitatea fizică cât și în realitatea și explorările voastre spirituale. Este important să conștientizați că fericirea provine mai degrabă din miezul, din Cheile Universului Creatorului, din miezul Creatorului, decât din experiențele exterioare de natură fizică sau chiar de natura evoluției spirituale.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 51 de min și 43 sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 33 de min și 57 de sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 58. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea.

În cazul în care întâmpinați dificultăți, nu ezitați să ne contactați. De asemenea, dacă acest mod de a achiziționa Capsulele nu vi se pare potrivit sau prea complicat, nu ezitați să ne contactați.
 
Prezentarea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.