miercuri, 16 octombrie 2019

Cerul se Schimbă, Nu se Prăbușește


Mesaj canalizat de Brenda Hoffman

Dragilor,

Voi vă schimbați clipă de clipă, chiar dacă vă este dificil să credeți acest lucru. Pentru că sunt câteva părți în voi care trebuie să fie la locul lor înainte ca voi să intrați în 2020. Nu pentru că acest an este neapărat magic sau chiar precis pentru toți păstrătorii calendarului, ci pentru că intrați într-un an cu doi de doi.

Pentru unii, acest an cu doi de doi va însemna găsirea unei case de bază sigure – fie că este casa actuală, o casă nouă sau o comunitate. Alții vor descoperi o nouă perspectivă a vieții de pe Pământ. Mulți dintre voi s-au gândit la o altă dimensiune sau focalizare în timp ce sunteți pe Pământ.

Acest lucru este logic deoarece v-ați simțit ca un vizitator al Pământului încă de când ați venit. Pentru că ați refuzat să recunoașteți că în această viață aparțineți pe deplin Pământului. Nu pentru că o astfel de recunoaștere este îngrozitoare, ci pentru că păstrați prea multe amintiri a ceea ce a fost.

Viața pe Pământ nu a fost niciodată deosebit de ușoară. Și având în vedere responsabilitatea voastră de a ajuta Pământul să treacă de la 3D la 5D, în timp ce ați făcut acest lucru și pentru voi înșivă, aceasta a fost o viață istovitoare. Așa cum se întâmplă adeseori în 3D, probabil că sunteți pregătiți pentru o pătură caldă și un scaun confortabil în fața focului ca să vă satisfaceți nevoia de confort.

În schimb, descoperiți părți ale vieții pe Pământ la care nu v-ați așteptat, de la problemele de mediu până la declarațiile celor de la conducere. V-ați așteptat să vă odihniți și să vă fie aduse osanale după ce ați schimbat Pământul și pe voi înșivă. În schimb, vă simțiți ca și cum ați umbla prin nisipuri mișcătoare, mai ales picioarele voastre se simt îngreunate și greoaie. Unde este bucuria? Unde este petrecerea voastră de final?

Multe dintre părțile pe care le găsiți acum aproape de nesuportat, se vor ușura la începutul lui 2020 și se vor încheia până la sfârșitul anului. Nu pentru că acesta este un plan pentru Pământ, ci din cauza dramei interioare prin care mulți dintre voi treceți acum. Probabil că vă simțiți epuizați, izolați, îngrijorați și deprimați pentru următoarele câteva săptămâni. Nu este ceea ce v-ați așteptat, dar emoțiile vă împing prin această etapă finală de pregătire pentru 2020.

Problemele acum bătătoare la ochi au fost întotdeauna acolo, doar că au fost învelite în zahăr ca o pretindere că totul era bine. Probleme arzătoare cu puține, sau deloc, idei pentru schimbare. Pentru că schimbarea problemelor care acum vă deranjează, nu face parte din rolul vostru. Acestea vor fi rezolvate de cei care vin după voi. Voi ați făcut pașii importanți pe care i-ați avut de făcut.  

Mulți dintre voi continuă să ceară un rol nou în ciuda epuizării voastre.

Epuizarea voastră vine din faptul că nu știți cum să îndreptați ”greșelile” pe care voi le vedeți atât de clar. Din nou, acele greșeli au fost întotdeauna acolo; pur și simplu ați refuzat să le vedeți sau să le simțiți. Ceea ce faceți acum este să identificați ceea ce nu este potrivit pentru sinele vostru 5D. Cei care vin după voi vor avea soluțiile.

Rolul vostru acum este să-i puneți capăt fricii voastre, dramei voastre legate de cât de groaznic este totul. Pentru că voi funcționați acum ca un ”Pui Mic” (”Chicken Little”, adică cineva care avertizează sau prezice calamități adeseori fără a fi justificate n.t.) care repetă într-una ”Se prăbușește cerul. Se prăbușește cerul.” Deși, de fapt, cerul se schimbă.

Fricile, depresia voastră se bazează pe ceea ce nu puteți face. Acele soluții sunt pentru cei care urmează după voi. Așa că, până începe anul calendaristic 2020, probabil vă veți da voie să recunoașteți că rolul vostru are prea puțin de-a face cu mass-media socială sau cu conducătorii voștri.

Rolul vostru este să vă bucurați, să stați în bucurie.

Amintirile din trecut care vă bântuie – fie ca lideri sau făcând parte din grupurile care au fost negativ influențate de către lideri – au prea puțin de-a face cu noul voi. Cu toate acestea, înainte ca să puteți accepta această parte, trebuie să eliminați acele amintiri care au legătură cu ceea ce acum este vizibil. Pentru că așa cum nu ați avut soluții în trecut ca lider sau adept, nu aveți soluții nici acum. Pentru că acesta nu este rolul vostru. Faptul de a accepta acest lucru ca fiind rolul vostru, vă obligă să coborâți în ”gaura iepurelui” a confuziei și fricii. (Expresia ”gaura iepurelui” este folosită în sensul de a intra într-o situație bizară, confuză sau fără sens din care este foarte greu de ieșit. n.t.)

Partea voastră este să treceți voi înșivă de la frică la bucurie – știind că nu voi sunteți responsabili de schimbarea situațiilor încurcate pe care le întâlniți la cei care vă conduc, mass-media socială și presă. Dacă acesta ar fi rolul vostru, ați fi încântați și bucuroși să vi-l asumați, așa cum v-ați dedicat să ajutați Pământul să treacă de la 3D la 5D.

Îndreptați-vă spre bucurie și vă veți găsi rolul. Continuați să vă temeți că nu aveți abilitățile necesare pentru schimbare și veți stagna pe loc.

Aveți încredere în cei care vin după voi așa cum și noi am avut încredere în voi. Voi aveți abilități diferite – foarte importante pentru 2020 și mai departe – să vă afișați bucuria. Pentru că voi sunteți razele de soare, cei care vin după voi vor descoperi acest lucru pe măsură ce pun capăt fricilor de pe Pământ prin schimbări constructive, așa cum ați făcut și voi de-a lungul tranziției voastre.

Fricile voastre sunt fantome din viețile voastre trecute – vieți care au prea puțin de-a face cu cine sunteți acum. Asta este ceea ce veți descoperi în următoarele câteva săptămâni. Pentru că nu puteți străluci pe deplin dacă vă temeți că Pământul – creația și încântarea voastră – nu este capabil să învingă odioasa conducere care distruge acum tot ceea ce este important pentru voi. Dați-vă voie să delegați următoarea schimbare a Pământului celor care au îndeplinit astfel de roluri de nenumărate ori – așa cum și voi ați creat multe alte planete și locuri în afară de Pământ.

Voi sunteți ființe creatoare. Cei care vin după voi sunt fluturi sociali care îi schimbă pe cei care se află acum pe Pământ – mai complet fie în 3D, fie în 5D. Cei care vin după voi sunt creatori sociali. Voi sunteți creatori de planete. Dați-vă voie vouă și celor ce vin după voi să lucrați împreună pentru a crea un exemplu strălucitor, iubitor al posibilităților Universale.

Pentru că Pământul a fost un experiment, iar voi l-ați schimbat într-o realitate Universală. Acum, dați-le voie decoratorilor, dacă doriți, să lumineze Pământul și pe locuitorii lui în moduri pe care voi nu le înțelegeți. Tot ceea ce este nevoie să faceți ca să-i ajutați este să vă străluciți lumina bucuriei zi de zi.

Și astfel vă veți elibera fricile actuale prin exemplu și aveți nevoie de următoarele câteva săptămâni. Așa să fie. Amin.

Traducere Monica PokaNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.