marți, 15 octombrie 2019

Arta și Nevoia Emanării Iubirii



Arhanghelul Gabriel prin Natalie Glasson

Salutări, eu, Arhanghelul Gabriel, vă aduc vibrațiile pure și iubitoare ale Tărâmului Angelic ca pe o energie și sursă de putere și împuternicire ca să vă susțină. Mulți dintre voi cunosc deja puterea iubirii și recunoașteți că o focalizare asupra iubirii încurajează conștientizarea unității voastre cu Creatorul. Eu, Arhanghelul Gabriel, vreau să vă accentuez în comunicarea mea de astăzi puterea și necesitatea unei focalizări pe iubire; iubirea Creatorului.

Sunt cunoscut ca un Arhanghel dedicat întrupării și exprimării iubirii. Prin continua trezire a prezenței iubirii, susțin dezvoltarea copiilor, manifestarea creativității, muzicii, artei și a tot ceea ce încurajează sufletul să cânte cu bucurie. Când vă dați voie să fiți cu adevărat în prezența iubirii, însemnând ca prezență a iubirii, totul și orice este posibil. Imaginați-vă o lume pentru voi înșivă și alții în care totul și orice este posibil. Iubirea este întruparea și exprimarea care vă eliberează.

Este important pentru mine în această etapă să afirm că iubirea despre care vorbesc este iubirea Creatorului, o iubire a sursei, a tot ceea ce Creatorul este. O iubire asemănătoare ritmului natural al existenței, infinitului și creației. Când experimentați iubirea pentru voi înșivă, pentru alți oameni, animale, plante și așa mai departe, oricât de puternic simțiți această iubire, este mai puțin de 1% din iubirea Creatorului care este disponibilă și prezentă în Universul Creatorului. Să întrupezi iubirea Creatorului este o misiune vastă și, totuși, voi sunteți deja întruparea iubirii Creatorului, recunoașterea acestui lucru este tot ceea ce este necesar. O focalizare pe iubirea în acțiune vă încurajează conștientizarea de sine a iubirii pe care o întrupați precum și transformarea care poate fi creată în lumea din jurul vostru.

Nevoia de Emanare a Iubirii

Dacă priviți în propria voastră realitate, realitățile celor din jurul vostru și viețile omenirii, este ușor să vă dați seama că este nevoie de iubire. Iubirea are puterea să dizolve furia, să ia decizii cu claritate, să înțeleagă ce este cel mai bine pentru toată lumea, să vindece rănile fizice, emoționale și mentale, să inspire curaj și să creeze unitate. Eu, Arhanghelul Gabriel, vă invit să faceți o listă cu toate domeniile realității voastre, a celor din jurul vostru și a lumii în care este nevoie de iubire. Gândiți-vă la acest lucru ca la o tehnică de vindecare pentru voi înșivă și pentru lume. După ce v-ați creat lista, veți începe să vă dați seama că iubirea este foarte necesară acum pe Pământ. Știți deja acest lucru fără să faceți vreo listă, cu toate acestea lista vă va da voie să contemplați cu exactitate unde și cum iubirea poate crea transformare și o mai mare recunoaștere a alinierii cu Creatorul. Atunci când recunoașteți nevoia ca iubirea Creatorului să fie prezentă, acest lucru va alimenta dorința voastră de a fi iubire în acțiune pe Pământ pentru voi înșivă și pentru ceilalți. Începeți să vă dați seama că este responsabilitatea voastră să fiți iubire, nu numai pentru că vă va aduce împlinire într-un mod pe care nici nu vi l-ați imaginat, va fi împlinitor și pentru alții în prezența voastră.

Deși sunt atât de multe zone pe Pământ și situații în civilizațiile de pe Pământ care au nevoie de vindecare, iubirea Creatorului are un scop și mai măreț. Iubirea Creatorului este necesară ca să creeze libertate mentală, emoțională și fizică. O libertate în exprimarea Creatorului, în alinierea cu Creatorul, pentru toate sufletele de pe Pământ. Asta înseamnă libertatea de a vă urma intuiția, de a crea din izvorul vostru interior de iubire, de a fi o prezență a iubirii și tot ceea ce ea poate manifesta pe Pământ.

Iubirea este necesară pentru eliberarea limitărilor și granițelor care împiedică creșterea spirituală, mentală și emoțională a omenirii. Mulți oameni se simt blocați și incapabili să vadă dincolo de realitatea lor curentă. Unii sunt limitați de corpurile sau de mintea lor, de lipsa de bani sau de controlul altora. De asemenea, fiecare persoană își crează singură limitări reținându-se de la toate posibilitățile de care este capabilă. Obiceiurile din conștiința omenirii legate de cum să acționeze, cum să reacționeze și cum să existe, crează și ele declin sau experiența de a fi blocat. O altă piedică este focalizarea pe frică, care nu numai că blochează crearea experiențelor, vă blochează câmpul de energie, chakrele și alinierea cu Creatorul. Când sunteți în frică, acționați prin obiceiurile negative, vă simțiți prinși sau blocați în orice fel și trăiți doar un mic procent din viața care vă este disponibilă. Puteți simți că libertatea este parcă de neatins.

Totuși, ce este libertatea? După părerea mea, este experimentarea existenței pe Pământ ca adevărul vostru, urmându-vă ghidarea interioară, acționând cu curaj să vă accesați împlinirea și să fiți în aliniere cu Creatorul. Este o experimentare a curgerii divine, ușurinței creației, un puternic sentiment de beatitudine și un sentiment de conectare cu toate, toți, dar mai ales cu voi înșivă. Este o responsabilitate care vă eliberează cu fiecare moment pe care i-l dedicați. O experimentare și o existență prin a fi în armonie cu voi înșivă, cu lumea și cu Universul Creatorului. Când întrupați și emanați iubirea, existați în armonie cu tot ceea ce Creatorul este, totul în viața voastră devine armonios și experimentați libertatea. Prin acest proces, toate credințele false, iluziile, negativitatea și rănile de toate formele vor fi eliberate și vindecate.

Este nevoie ca omenirea să inspire profund și să elibereze tot ceea ce îi împiedică și blochează din interiorul ființei lor și tot ceea ce-i controlează și limitează din afara corpului lor. Momentul în care să faceți acest lucru este acum și iubirea este cheia acestui proces de vindecare.

Arta Emanării Iubirii

Arta sau procesul emanării iubirii este esențial acum în acest moment al evoluției Pământului. Emanarea iubirii înseamnă să radiați iubire din ființa voastră prin gândurile și acțiunile voastre precum și prin imaginarea iubirii emanând din sufletul vostru. Înseamnă să vă angajați cu un spațiu sacru și prețios din interiorul vostru, care este legătura voastră divină și intimă cu Creatorul și conexiunea voastră cu Creatorul. Când descoperiți acest spațiu în voi, recunoașteți constanta și eterna prezență a Creatorului și abundența generoasă a iubirii care vă este disponibilă. Cheia emanării iubirii este să vă conectați mai întâi cu acest spațiu sacru din voi și să-l experimentați pe deplin ca pe un sanctuar. Este un spațiu al întineririi, vindecării și creativității. Din acest spațiu se nasc puterea și claritatea voastră, precum și cunoașterea voastră interioară. A doua cheie este să fiți conștienți de și să conștientizați prezența iubirii și acest spațiu sacru din voi ca pe o curgere a energiei care se mișcă în mod natural, ușor și plăcut prin corpul și câmpul vostru energetic. Puteți experimenta acest lucru ca bucurie, relaxare, pozitivitate, beatitudine sau ca senzații în corpul vostru fizic, puteți simți ca și cum pur și simplu ați zâmbi. Cu toate acestea, voi experimentați prezența și spațiul iubirii, va fi o stare agreabilă care poate crea vindecare, aduce claritate și noi înțelegeri. Uneori prezența iubirii poate iniția o puternică eliberare sau detoxifiere a tot ceea ce nu vă mai servește, dându-vă voie să ajungeți într-un spațiu de mulțumire și pace care înainte era de neatins. Odată ce ați accesat spațiul iubirii din voi, oriunde l-ați recunoaște a fi situat, și experimentați prezența sau influența iubirii în ființa și în corpul vostru, fie în mod subtil sau plin de impact, atunci puteți începe emanarea iubirii.

Emanarea iubirii înseamnă să puneți iubirea în acțiune.

Modul în care puneți iubirea în acțiune depinde în totalitate doar de voi, este șansa voastră să fiți creativi. Cel mai simplu exercițiu este să vă imaginați ca pe un far, bec sau un soare. Imaginați-vă, simțiți sau conștientizați spațiul iubirii sau sentimentele de iubire ca pe o lumină sau culoare care strălucește în afară. Asta poate deveni aproape ca un joc, tot ceea ce atingeți este umplut cu iubire, tot ceea ce gândiți este împuternicit de iubire, fiecare acțiune pe care o întreprindeți este alimentată de iubire. Până și alegerile și deciziile voastre se nasc din spațiul de iubire din voi. Este un proces de transport al iubirii pe care o experimentați în voi, care poate fi pur și simplu aprecierea și conectarea voastră cu Creatorul în lumea exterioară. Acest lucru va necesita practică și o focalizare constantă înainte de a deveni a doua voastră natură. Voi sunteți deja un far de iubire, procesul pe care vă încurajez să-l experimentați este să fiți conștienți de puterea pe care o aveți în voi și de cât de puternic vă poate influența lumea voastră și lumea din jurul vostru.

Să recapitulăm:

Arta emanării reprezintă eliberarea a ceva atât de prețios din sufletul vostru: iubirea și unitatea cu Creatorul. Este o expansiune a voastră dincolo de ceea ce voi știți că este iubirea și o experimentare a naturii voastre puternic iubitoare care este infinită și are un impact beatific asupra tuturor.

1. Mai întâi conectați-vă cu spațiul sacru al iubirii din voi pentru a-l experimenta pe deplin ca pe un sanctuar.
2. Fiți conștienți de și conștientizați prezența iubirii și a acestui spațiu sacru în voi.
3. Puneți iubirea în acțiune prin gândurile, acțiunile, reacțiile și o focalizare pe a fi un far.

Rezultatele Emanării Iubirii

Pe măsură ce din ce în ce mai mulți oameni se focalizează pe arta emanării iubirii, ei vor începe să vadă rezultate pline de impact în viețile lor și în lumea din jurul lor. Iubirea va pluti în aer! Situații care păreau imposibil de rezolvat se vor derula și vor fi vindecate. Oamenii vor acționa mai degrabă din bunătate și pace decât din furie și lăcomie. Lumea va începe să se transforme cu adevărat într-o realitate pe care toți o doresc.

La nivel energetic rezultatul va fi că voi și fiecare persoană care practică arta emanării iubirii veți fi transportați la următorul nivel de conștiință al iubirii pentru suflet, corp și minte. Acest lucru va crea schimbări monumentale pentru toți. Asta nu înseamnă că veți părăsi Pământul, înseamnă că veți fi mult mai deplin prezenți pe Pământ ca iubire creând transformare. Prin procesul emanării iubirii, veți fi ghidați să înfruntați energia necunoscută a iubirii, o iubire mult mai înaltă și mai profundă decât ați experimentat vreodată. Veți fi invitați să treceți prin prezența iubirii ca o călătorie de descoperire, amintindu-vă că iubirea este infinită. Mai sunt încă atât de multe de explorat în și ca prezență a iubirii.

Cu vibrații iubitoare,

Arhanghelul Gabriel


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.