marți, 8 octombrie 2019

Crearea Rețelei Ascensiunii Cosmice a Păcii


Cu Tărâmul Unicornilor

Co-crearea Păcii Cosmice cu Tărâmul Unicornilor pentru Ascensiunea Mamei Pământ și a Omenirii

Webinar canalizat prin Natalie Glasson

Tărâmul sacru și pur al Unicornilor vine cu o misiune din partea Creatorului de a împământa și ancora vibrația și calitatea păcii din Nivelul Cosmic în toate nivelele Universului Creatorului și în Pământ. Aceasta este o oportunitate și experiență puternică și frumoasă de conectare la un nivel mai profund cu Tărâmul Unicornilor. Ei vă vor oferi oportunitatea de a lucra îndeaproape cu un Unicorn individual din comunitatea voastră de ghizi sau care vine să co-creeze împreună cu voi. Împreună cu ghidul vostru Unicorn personal veți co-crea o Rețea de Ascensiune Cosmice a Păcii, energizând-o cu tot ceea Universul Creatorului, Pământul, omenirea și toate ființele au nevoie să experimenteze și să creeze pacea. Veți fi ghidați cum să ancorați această Rețea de Ascensiune Cosmică a Păcii în Universul Creatorului și în Pământ. Este o oportunitate frumoasă să cultivați pacea în voi înșivă, în realitatea voastră, pentru cei dragi vouă, întreaga lume și Universul Creatorului în timp ce acționează ca un instrument care vă susține atunci când experimentați haos în viața voastră sau în lume.

Acest webinar va fi ținut în data de 23 octombrie 2019 de la ora 21:00 și va putea fi achiziționat de pe platforma


Vă așteptăm cu drag să co-creăm împreună cu Tărâmul Unicornilor Rețeaua Ascensiunii Cosmice a Păcii.

Mai multe informații despre acest webinar online puteți găsi aici. Costul participării este de 15 euro pe care îi puteți achita folosind butonul Donate de pe acest blog, atât cât este și prețul webinarului pe platformă. Participanții vor primi atât webinarul în forma expusă pe platformă, cât și înregistrarea acestuia de la sesiunea online. În cazul în care optați pentru o altă modalitate de plată, vă rugăm să luați legătura cu noi.

Traducerea și realizarea acestui webinar în limba română este făcută de Nora Trifan și Monica Poka cu acordul autoarei, Natalie Glasson.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.