marți, 1 octombrie 2019

Peste 8 milioane de copii din SUA se află acum sub influența medicamentelor (drogurilor) psihiatrice



Articol de Paul A. Philips

Nu numai în SUA, ci și în restul lumii occidentale, în mod alarmant, în ultimii 15 ani creșterile consecvente și constante ale tulburărilor mentale în rândul copiilor, au atins acum nivele epidemice. 1 din 5 copii au fost diagnosticați ca având o problemă de sănătate mentală. Ca urmare, mai mulți copii decât oricând până acum iau medicamente psihiatrice.

Tulburări mentale – Câteva statistici tulburătoare

Creșterea tulburărilor mentale ar putea fi rezultatul presiunii programate de creștere a administrării medicamentelor psihiatrice care a început în și în jurul anilor 1990? După cum am menționat mai devreme, 1 din 5 copii au fost acum diagnosticați cu o problemă de sănătate mentală:

ADHD (Tulburare de deficit de atenție și hiperactivitate) este acum mult peste 40%

La copiii cu vârsta cuprinsă între 10 și 14 ani rata sinuciderii a crescut cu 200%

Depresia la adolescenți – cu 37% …

Medicamentele psihiatrice – dărâmă orice statistică, orice cifre

Diferitele grupe de vârstă și cifrele care corespund celor peste 8 milioane de copii care iau medicamente (droguri) psihiatrice numai în SUA pot fi rezumate astfel:

Copii sub 6 ani – 1.146.530 (da, mult peste un milion!) și depășesc această cifră

Copii sub 1 an – 274.804

Între 2 și 3 ani – 370.778

Între 4 și 5 ani – 500.948

Între 6 și 12 ani – 4.130.340

La vârsta de 6 ani drogarea psihiatrică crește foarte mult pentru că începe școala. Dacă un copil perturbă în mod constant orele de clasă, de să zicem 20 până la 30 de copii, atunci drogarea psihiatrică este văzută ca cea mai ușoară cale de a ”neutraliza” sau seda copilul respectiv …

Între 13 și 17 ani – 3.617.593

Dacă adunăm aceste cifre ajungem la un zguduitor 8.894.463.

Părinții nu sunt informați despre riscul serios și bine-documentat

Desigur, să fii părinte poate fi dificil uneori. În această eră, părinții se confruntă cu noi și complexe provocări, cum ar fi, de exemplu, să facă alegerile potrivite pentru sănătatea mentală a copiilor lor. Părinții sunt împotriva marelui cartel criminal de droguri psihiatrice extrem de înșelător, Big Pharma, căruia îi pasă mai mult de profituri decât de oameni în  Monopolul Pharma.

Începe cu informarea părinților de ”tulburarea mentală” a copilului lor. Părinților li se spune apoi că copilul lor are nevoie de ”medicație” fără să li se ofere toate informațiile. Nu li se spune nimic despre pericolele prescrierii de medicamente (droguri) psihiatrice pentru copilul lor care ar putea provoca reacții adverse grave, bazându-se pe o tulburare mentală care nu este dovedită științific: nu există teste medicale care să susțină un ”diagnostic” care este bazat pe o opinie subiectivă formată doar prin studierea unei liste de verificare a comportamentului copilului. De exemplu, luați în considerare efectele administrării de antidepresive în cazul unui copil de un an.

Cât de departe va merge această punere nesăbuită în pericol programată? Nu se ține cont de problema stringentă a consimțământului informat. În numele libertății, dreptul de a refuza medicația trebuie să fie garantat înainte ca orice copil să ajungă să fie îndopat cu medicamente.  

Nu este nici un secret nici faptul că medicamentele (drogurile psihiatrice) nu vindecă. Psihiatrii și alții ca ei au recunoscut în mod deschis acest lucru. Cu toate acestea, dacă părinții refuză să le administreze copiilor lor un medicament psihiatric care ar putea, potențial, să le distrugă viața, atunci aceștia s-ar putea trezi acuzați de ”neglijență medicală gravă” de către CPS (Serviciul de Protecție al Copilului).

Ce părere aveți de acele terapii alternative non-invazive, non-toxice?? – Nu aduc bani celor de la Big Pharma, așa că, aceste opțiuni sunt neglijate. Doar tratamentul cu medicamente (droguri) sunt singura și ultima soluție. Ar trebui folosită o abordare holistică.


Împușcături la școală

Milioane de copii sau adulți sunt afectați, zilnic, de medicamentele care alterează starea de spirit. Unii ajung în punctul de răbufnire, culminând cu izbucniri violente oribile asupra altora sau cu sinucideri (sau încercări de sinucidere).

Fie că este vorba despre Columbine, Parkland sau alte școli, după ce un copil trece prin ceva scandalos, împușcături la școală, o ieșire violentă ucigătoare, este ceva care întotdeauna se încheie ca o ”speculație” când oamenii se întreabă de ce s-a întâmplat. Fie, de exemplu, când mass-media oficială sau politicienii dezbat legi privind armele, rumoarea abundă, acea ”speculație” sugerează că împușcăturile, violența în școală, a fost provocată de efectele medicației psihiatrice.  

Dar asta nu este o speculație.

Legătura dintre violență și medicamentele psihiatrice este un fapt bine documentat. Fie că este vorba despre împușcături în școli, fie de adulți, mulți dintre acești ucigași în masă infami fie au fost, fie au trecut printr-un tratament cu medicamente psihiatrice.

Atâta timp cât politicienii plătiți închid proverbial ochii asupra acestei legături evidente permițând industriei psihiatrice Big Pharma o cale comodă extrem de profitabilă care duce la vânzarea de medicamente (droguri), suntem o specie pe cale de dispariție.

Un psihiatru faimos, Peter Breggin, ne spune în atât de multe cuvinte că ecuația este destul de simplă: cu cât mai multe medicamente psihiatrice se iau = cu atât mai multe împușcături în masă vor avea loc.

Soluții

În primul rând, părinții trebuie să pună lucrurile cap la cap; să se educe pe ei înșiși cum să facă alegeri în cunoștință de cauză pentru sănătatea mentală și bunăstarea copiilor lor.

Pentru o sănătate și o bunăstare optimă

După cum am menționat mai înainte, tratarea ”pe bandă” cu medicamente (droguri) toxice, capabile să atace mintea, corpul și spiritul ar trebui să fie doar o ultimă soluție. Poate fi folosită o abordare holistică care să includă IEP (Program individualizat de Educație), terapie familială și nutrițională …

Următorul sfat nu este numai pentru copii, ci și pentru adulți. Țineți minte acest lucru atunci când 1 din 6 adulți iau medicamente (droguri) psihiatrice. Iată 6 lucruri pentru o sănătate și bunăstare optimă.

1. Dieta

Importanța unei alimentații bune nu poate fi supraestimată. O dietă sănătoasă promovează foarte mult buna dispoziție, capacitatea de concentrare și a fost demonstrat că reduce chiar comportamentul violent. Evitarea mâncărurilor nesănătoase, cum ar fi produsele din zahăr rafinat; o dietă bună constă din semințe organice, nuci, fructe și legume … etc. Asigurați-vă că aveți și o cantitate potrivită de grăsimi de calitate.

2. Beți multă apă

Mulți care suferă de probleme de sănătate mentală este cunoscut că sunt puternic deshidratați. Schizofrenicii au, de exemplu, această dispoziție. Corpul uman este în jur de 75% apă. Așadar, este de la sine înțeles că faptul de a bea o apă bună promovează sănătatea și bunăstarea. Creierul are cel mai mare conținut de apă …

3. Mențineți o sănătate bună a intestinelor

Un mediu microbiotic bun influențează foarte mult starea de spirit și comportamentul. Alimentele fermentate, probioticele și vitaminele B promovează un mediu microbiotic intestinal benefic. Un intestin sănătos produce nivele bune de serotonină chimică de stare de bine.

4. Primiți multă lumină solară

Se știe că cei care suferă de depresie au un nivel scăzut de vitamina D. Creșterea expunerii la soare crește nivelul vitaminei D din corp și, astfel, tratează eficient depresia. Ce părere aveți să vă bucurați de soare petrecând timp în natură?

5. Gestionați nivelul de stres

Dezechilibrele produse de stres și problemele de sănătate mentală sunt indisolubil legate. Prin urmare, ca să vă recâștigați echilibrul, este necesar să vă gestionați nivelul de stres.

Meditația și yoga sunt modalități excelente de gestionare a stresului. S-au dovedit a fi bune pentru tratarea problemelor mentale cum ar fi depresia.

6. Reducerea expunerii la EMF (câmpurile electromagnetice)

Se știe că supraexpunerea la aplicațiile EMF/RF (frecvențelor radio) fără fir provoacă probleme nervoase, hormonale și de comportament, așa că încercați să reduceți la minim acest lucru. Mai ales în cazul copiilor, deoarece ei sunt mai sensibili.

În sfârșit,

Consultați tot timpul un profesionist în sănătate pentru a vă îndruma cu sfaturi.

Acest articol a fost publicat în 10 Aprilie 2018. Paul A. Philips este autorul New.Paradigm.ws

Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.