joi, 24 octombrie 2019

Încheierea Ascensiunii: Transformarea și Adevărul

Contemplați și activați încheierea ascensiunii voastre pentru a experimenta prezența ultimă a adevărului și transformării

Arhanghelul Zadkiel prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Arhanghelul Zadkiel vă invită să contemplați încheierea ascensiunii voastre pentru a activa și întrupa energiile și vibrațiile încheierii ascensiunii voastre în ființa voastră. Astfel, călătoria și calea voastră a adevărului și transformării se va dezvălui din interiorul vostru ghidându-vă și îndreptându-vă acum spre întruparea și experimentarea încheierii ascensiunii voastre. Arhanghelul Zadkiel vă transportă în Biblioteca Adevărului și Transformării în planurile interioare astfel încât să fiți prezenți cu cea mai înaltă prezență fundamentală a adevărului și transformării, conectându-vă la un nivel mai profund cu vibrațiile voastre interioare și cu experimentarea încheierii ascensiunii voastre. Arhanghelul Zadkiel descrie ceea ce adevărul și transformarea, precum și încheierea ascensiunii voastre, sunt de fapt și de ce este important să vă focalizați acum pe aceste calități. Aceasta este o meditație frumoasă care vă aliniază cu procesul ascensiunii pe care-l experimentați acum pe Pământ.

”Este important, mai ales în acest moment al ascensiunii, de fapt, în fiecare moment al ascensiunii, să contemplați încheierea propriei voastre ascensiuni și asta este ceva în ce vreau acum să vă ghidez. Când vorbesc despre încheierea propriei voastre ascensiuni, vorbesc despre încheierea ascensiunii voastre la nivel pământesc așa cum sunteți în existență la nivel pământesc; sunt practici spirituale, evoluție, și așa mai departe pe care este nevoie să le întrupați, să vi le amintiți și să le exprimați. Este un nivel al întrupării Creatorului care vă este disponibil; este un nivel al întrupării sufletului, învățare a sufletului și exprimare a sufletului, care vă este disponibil și cu acceptarea acestui lucru și întruparea nivelului evoluției spirituale care vă este disponibilă la nivel pământesc veți fi în măsură să vă încheiați ascensiunea pe Pământ.

Este important să vă dați seama că încheierea ascensiunii voastre nu înseamnă că veți trece în planurile interioare părăsindu-vă corpul fizic. Așa a fost cândva când vibrația energetică a Pământului a fost mai joasă. Cu toate acestea, acum încheierea ascensiunii înseamnă că voi întrupați nivelul de creștere care este potrivit, pe care ați venit pe Pământ să-l întrupați; înseamnă și că voi rămâneți în corpul vostru fizic și continuați să trăiți pe Pământ. Încheierea ascensiunii este oarecum o iluzie pentru că dacă vă spuneți vouă înșivă sau altora că ”eu mi-am încheiat ascensiunea”, acest lucru nu este chiar adevărat pentru că ascensiunea este continuă și sunt 352 de nivele și dimensiuni ale Universului Creatorului și fiecare nivel reprezintă un aspect al ascensiunii.”

 Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 41 de min și 45 sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 22 de min și 7 sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 59. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea.

În cazul în care întâmpinați dificultăți, nu ezitați să ne contactați. De asemenea, dacă acest mod de a achiziționa Capsulele nu vi se pare potrivit sau prea complicat, nu ezitați să ne contactați.
 
Prezentarea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.