duminică, 6 octombrie 2019

Crearea Iluminării din Frecvența Voastră



Lord Buddha prin Natalie Glasson

Salutări și binecuvântări divine extind din ființa mea spre voi, eu sunt Lord Buddha. Astăzi aș vrea să vă invit într-o călătorie de descoperire a tot ceea ce voi sunteți, tot ceea ce Creatorul este și care este scopul actual al ascensiunii. Ca să experimentați această călătorie, este nevoie să vă invit în Ashramul meu de Logos Planetar în planurile interioare. S-ar putea să doriți să folosiți această invocație ca să vă ajute:

”Lord Buddha, te rog să integrezi frecvența și lumina ta înalt vibrațională cu sufletul și întreaga mea ființă. Te rog să îmi ridici frecvența și lumina astfel încât să poată să întâlnească energia ta cu o vibrație similară și în echilibru. Pe măsură ce vibrația energiei mele se accelerează, susține-mă în integrarea a tot ceea ce EU SUNT cu tot ceea ce tu ești. Făcând acest lucru doresc să experimentez o mai profundă legătură și conectare cu tine și să intru în Ashramul tău de Logos Planetar din planurile interioare. Îmi aduc atenția în interiorul ființei mele astfel încât să pot deveni conștientă de transformările care au loc în cel mai potrivit mod pentru mine. Mulțumesc.”

Această invocație poate fi simțită ca o împletire a energiilor noastre și un impuls de lumină care curge prin ființa voastră din ashramul meu. Prin această integrare și acceptare reciprocă, călătoria noastră împreună poate începe.

Descoperirea și Crearea Frecvenței voastre

Multe suflete, în special cele întrupate în prezent pe Pământ, mă întreabă încotro ar trebui să-și îndrepte atenția în ceea ce privește procesul lor de ascensiune. Ca Logos Planetar, eu supraveghez ascensiunea Pământului și a Nivelului Planetar, așa că aceasta este o întrebare foarte bună care să vă îndrepte spre mine în timpul meditației sau a momentelor voastre de liniște. Făcând acest lucru, voi îmi dați voie și îmi cereți să vă asist procesul de ascensiune și să vă indic care este cel mai important domeniu pentru voi pe care să vă focalizați.

”Lord Buddha, te invit să fii prezent cu mine acum, să mă îndrumi și să mă asiști atunci când te întreb încotro ar trebui să-mi îndrept atenția pentru a avansa, a-mi accelera și revela acum procesul meu de ascensiune? Lord Buddha, primesc lumina și îndrumarea ta cu o inimă și o minte deschisă. Înțeleg că mă poți susține prin împărtășirea unor informații și perspective valoroase sau poți susține vindecarea și schimbările energetice în ființa mea. Sunt deschisă să primesc acum, mulțumesc!”

Unul dintre cele mai ample și mai satisfăcătoare răspunsuri pe care vi-l pot da la această întrebare, cu privire la cel mai important domeniu pe care să vă concentrați atenția pentru a vă susține ascensiunea, este să stați în spațiul frecvenței voastre. Frecvența voastră este asemănătoare ritmului sau codificării energetice a întregii voastre ființe atât pe Pământ cât și în planurile interioare. Este tot ceea ce voi sunteți ca ființă care există pe Pământ și esența sacră care voi sunteți în planurile interioare. Esența voastră este pură și necontaminată. Este ca o melodie pe care o cântați în mod continuu și care exprimă tot ceea ce voi sunteți. Și, totodată, tot ceea ce voi sunteți ca Creatorul. Să stați în spațiul frecvenței voastre înseamnă să vă revendicați puterea, iubirea, iluminarea și înțelepciunea. Să revendicați tot ceea ce sufletul vostru este la cel mai pur nivel al său. Amintiți-vă că sunteți imens de expansivi și, prin urmare, aceasta este o experiență împuternicitoare. Atunci când stați în spațiul frecvenței voastre vă descoperiți frecvența și începeți să creați vibrațiile mai înalte ale frecvenței voastre în realitatea voastră curentă. Deveniți creatorul frecvenței voastre. Să stați în spațiul frecvenței voastre înseamnă să vă cunoașteți și să vă acceptați pe voi înșivă mult mai deplin.

S-ar putea să vă întrebați: cum să stau în spațiul frecvenței mele? De fapt, este nevoie să faceți spațiu în realitatea și în ființa voastră în care să existați în pace. Acest lucru poate fi obținut în moduri simple prin focalizarea asupra respirației, prin menținerea focalizării ochilor voștri fizici asupra unui anumit punct sau retrăgându-vă într-un loc în care nu veți fi deranjați de o altă ființă fizică pentru o perioadă de timp. Este important să contemplați ce înseamnă spațiul pentru voi? Ce este nevoie să faceți sau pe ce să vă focalizați ca să vă simțiți ca și cum ați avea spațiu? Amintiți-vă că spațiul poate însemna să experimentați libertate, eliberare, o deschidere sau o pauză în realitatea voastră de zi cu zi, un proces de gândire sau chiar un proces emoțional. Când vă dați voie să experimentați spațiul cel mai potrivit pentru voi, vă dați voie să vă conectați cu și să vă descoperiți frecvența. Este ca și cum ați dizolva distragerile și v-ați da voie să vedeți, simțiți și conștientizați adevărul ființei voastre.

În ceea ce privește ce veți descoperi atunci când stați în spațiul frecvenței voastre, doar voi veți ști, deoarece va fi ceva unic și personal vouă. Înseamnă să vă vedeți pe voi înșivă cu claritate și adevăr.

Aducerea Clarității Divinului

Scopul încurajării mele să stați în spațiul frecvenței voastre, este să vă ajut în aducerea clarității divinului și a esenței voastre în manifestare în viața și în ființa voastră. Acest lucru este important mai ales acum cu toate energiile care se ancorează acum în Pământ ca să susțină ascensiunea. Când stați în spațiul frecvenței voastre, voi exprimați în mod natural claritatea Creatorului prin tot ceea ce voi sunteți, experimentați și creați. Dacă vă îndreptați conștientizarea și focalizarea asupra descărcării clarității din frecvența voastră, veți echilibra și împuternici puterea și iubirea esenței voastre în ființa voastră. Devenind astfel, o exprimare a clarității.

”În timp ce stau în spațiul frecvenței mele, învăț să-mi descopăr și să-mi creez frecvența în toate aspectele ființei, realității și procesului meu de ascensiune. Recunosc în mod firesc claritatea divină curgând peste și prin ființa și viața mea. Aleg acum să descarc claritatea din frecvența mea pentru a fi în serviciul meu însămi, al Mamei Pământ, al Universului și al Creatorului. Aleg să accept, întrupez și exprim claritatea divinului, știind cât de vindecătoare și de iluminatoare va fi pentru mine și pentru cei din jurul meu. Și așa este.

Îi cer lui Lord Buddha să-mi amplifice și să-mi intensifice acum intenția. Mulțumesc.”

Este important să vă dați seama că această simplă intenție are puterea de a schimba conștiința omenirii astfel încât toți să-l poată recunoaște pe Creator în ei și în jurul lor. Contemplați o clipă cât de multă schimbare pozitivă și iubitoare ar crea acest lucru pentru întreaga lume.

Ferestre de Inspirație divină și Cunoaștere Străveche

Atunci când stați în spațiul frecvenței voastre și descărcați în mod conștient claritatea frecvenței voastre pentru a-l experimenta deplin pe Creator în interiorul și în jurul vostru, voi deschideți o fereastră divină. Această fereastră divină permite ca inspirația și cunoașterea străveche sacră să curgă din divinitatea frecvenței voastre în actuala voastră conștientizare și realitate. Este ca și cum un văl devine mai subțire și invizibilul devine vizibil. Fereastra divinei inspirații și a cunoașterii străvechi poate fi experimentată de către voi ca deschiderea unui portal sau o descărcare de informații. Aveți atât de multe de primit și de restabilit ca să vă puteți continua ascensiunea voi înșivă și toți ceilalți.

”Lord Buddha, așa cum stau în spațiul frecvenței mele și descarc în mod conștient claritatea divină, te invit să mă ajuți în deschiderea ferestrelor de inspirație divină și cunoaștere străveche sacră în modul cel mai potrivit pentru mine. Deoarece acum sunt deschisă să primesc, susține-mă  în acceptarea înțelepciunii și înțelegerii sacre care îmi va susține ascensiunea și încurajează-mă să îi ajut și pe alții să facă și să experimenteze același lucru. Mulțumesc.”

Vă rog să știți că înțelepciunea și cunoașterea sacră pot curge în conștientizarea voastră instantaneu sau în sincronizarea divină, în modul care este cel mai potrivit pentru voi să acceptați și să primiți.

Mulți dintre voi veți fi chemați să primiți și să distribuiți sau ancorați în anumite zone ale Pământului și chiar în planurile interioare. Acum este momentul ca informațiile sacre să fie regăsite, redeșteptate și împământate în Pământ ca să susțină împuternicirea tuturor ca expresii/exprimări ale Creatorului.

În iubire și înțelepciune sacră,

Lord Buddha

Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.