duminică, 29 septembrie 2019

Respirați – Consiliul


Prin Ronald Head

De multe ori ați fost îndemnați să respirați. Să respirați profund în centrul ființei voastre. Să inspirați lumină. Să expirați iubire. Să vă mențineți atenția pe respirație. De ce credeți că a fost acordată o atenție atât de mare respirației voastre?

Ei bine, vă reduce la tăcere și vă centrează. Corect? Da, dar este mai mult de atât?

Am discutat de multe ori despre energia mediului în care trăiți. Acesta nu numai vă înconjoară. Vă pătrunde. Este ceea din ce sunteți formați. Și vă spunem că acesta ESTE ființa pentru care folosiți acele nume cu care voi denumiți Divinul. ESTE vibrația. ESTE frecvența.

Când începeți să înțelegeți și să acceptați pe deplin că faceți parte din acel câmp, acea ființă, acea minte, acel gând, acea energie, acea iubire necondiționată atotcuprinzătoare, atunci veți începe să vă dați seama că nu este nimic ce ar trebui să fiți și nu sunteți deja. Nu aveți unde merge. Și în ființa voastră, nu în acțiunile voastre, influențați totul … într-o anumită măsură.

Așadar, atunci când inspirați ceva ce considerați a fi o substanță, voi inspirați cu mult mai mult decât vă dați probabil seama, tot așa cum sunteți mai mult decât vă dați seama.

Nu există nimic ce să deveniți și să nu fiți deja. Nu este nimic ce să deveniți și să nu fiți deja. Deși ar putea fi multe lucruri pe care ați putea dori să le experimentați, să le vedeți, să le simțiți, să le gustați, să le înțelegeți. Nici unul dintre acele lucruri nu vă vor face ceva ce nu sunteți.

Atunci când știți cu adevărat acest lucru, veți cunoaște cu adevărat pacea. Veți cunoaște cu adevărat iubirea. Nu vorbim despre o emoție. Vorbim despre ființa voastră.

Ce este ceea ce voi SUNTEȚI, întotdeauna ați fost și întotdeauna veți fi?

Renunțați la tot ceea ce TREBUIE să mențineți și acceptați doar tot ceea ce puteți FI. Respirați iubirea, energia Divină, lumina Divină și sinele voastre și cunoașteți-o ca ceea ce este.

Fiți tot ceea ce ați fost făcuți să credeți că nu puteți fi, că nu puteți niciodată fi, că nu ar trebui să vă doriți niciodată să fiți. Cunoașteți ca Adevăr tot ceea ce vi s-a spus că nu ar trebui să gândiți.

Dacă cuvintele noastre trezesc spectrul fricii în voi, întrebați-vă de ce. De ce vi s-a spus că Creatorul vostru este Iubire și apoi vi s-a spus că trebuie să vă temeți de Dumnezeu? De ce începe fiecare exemplu de comunicare cu Divinul cu ”Nu te teme”?

Știm că mulți dintre voi, mai mulți ca niciodată, veți citi aceste cuvinte și veți fi de acord. Dar le spunem acum într-un mod cât de direct putem astfel încât să nu poată fi greșit interpretate în ceea ce ele înseamnă, fără ”Ceea ce înseamnă ele cu adevărat este …” Ceea ce vrem să spunem este ceea ce am spus, nici mai mult, nici mai puțin.

Este timpul ca omenirea să știe cine este, să accepte cine este și să trăiască ca cine este. Acest lucru nu se va întâmpla peste noapte. Dar privind retrospectiv, veți vedea că s-a întâmplat peste noapte. Și noi, inclusiv voi, vedem că acest lucru se întâmplă.

Vă sărbătorim.


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.