sâmbătă, 22 iunie 2024

Această călătorie spirituală

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Mulțumesc. Este ceva de spus? 

Voi (atât la nivel personal, cât și general) sunteți pe cale să mergeți înainte, să avansați în călătoria voastră spirituală precum și în conștientizarea voastră interioară a acelei călătorii și a ceea ce presupune aceasta. Goliciunea pe care o simțiți atât de visceral acum va fi în cele din urmă umplută până la revărsare cu o Iubire pe care doar v-ați imaginat-o, dar pe care nu ați cunoscut-o niciodată; oricum, nu în timp ce ați fost întrupați fizic. 

Este o iubire care le transcende pe toate celelalte. Este dincolo de formă și substanță, dar în același timp însoțește și învăluie acest tărâm fizic. Asta este iubirea după care tânjiți. Faptul că sunteți conștienți că ea există vă face să vă simțiți ca și cum ați fi pedepsiți; ca și cum ați fi făcut ceva greșit. Lipsa acestei Iubiri în viața voastră fizică este motivul sentimentelor de singurătate, de abandon, că ceva nu este "corect". 

Când această Iubire este recunoscută și înțeleasă, multe din viața voastră își vor găsi sensul. Veți vedea atunci motivele din spatele fiecărui eveniment și alegeri. Întotdeauna a fost Iubirea. Nu există niciodată o situație în care doar o parte a unui parteneriat, aranjament sau relații este ajutată. Întotdeauna au loc evenimente care speră să producă cel mai bun și mai bun rezultat. Aceste planuri, parteneriate și decizii sunt întotdeauna întemeiate pe Iubire. 

Ce este această Iubire care nu este prea des văzută sau experimentată în timp ce sunteți întrupați fizic?

Este o cunoaștere a esenței adevărului vostru.

Este o recunoaștere a Sursei în sine.

Este să iubiți tot ceea ce vedeți fără rezerve sau condiții.

Este mai mare decât ceea ce vă puteți imagina că puteți cuprinde.

Ești tu.

Este Lumină Pură.

Este Iubire Pură. 

Odată ce acceptați Adevărul din esența voastră, vedeți acel Adevăr în fiecare altă ființă. Iubirea Pură Absolută este singura concluzie inevitabilă și răspunsul la toate durerile. 

Asta este ceea de ce vă veți da seama în această călătorie. 

Iubirea de Sine se traduce în iubirea fiecărei reflectări, deși le cunoașteți imperfecțiunile. Devine un principiu călăuzitor în fiecare interacțiune, deoarece sinele este Totul și Totul este Unul. 

Motivul unei existențe fizice este să simțiți atât frumusețea, cât și oroarea alegerilor, și să o faceți din fiecare perspectivă. Nu există nimic ce ați simțit și să nu-l fi făcut și pe un altul să simtă.   

Va veni un moment când veți fi simțit totul și vă veți da seama că sentimentele, indiferent de cât de glorioase sau de înspăimântătoare au fost, au început cu Iubire ca frecvență de bază. În acel moment al călătoriei voastre, veți avea de ales. Puteți înceta complet partea fizică a călătoriei sau vă puteți întoarce să-i învățați și pe alții. Ultima alegere este cea a unui Maestru. 

În momentul actual pe Pământul vostru sunt Maeștri printre voi. Ei sunt aici să ofere asistență. Sunt aici pentru că ei au ales să fie. 

Alegerea lor s-a născut dintr-o abundență de Iubire pentru întreaga viață și din dorința de a împărtăși Iubirea glorioasă pe care o simt. Ei vor să împărtășească darul pe care atât de puternic îl simt. Este un dar al Iubirii Pure. Mulți dintre cei care citesc acum aceste cuvinte sunt Maeștri ca aceștia. Ei Luminează Calea pentru alții cu care împărtășesc această călătorie. 

Recunoașterea acestei iubiri în timp ce ești într-o întrupare fizică, este o cunoaștere și un sentiment dincolo de orice descriere. Într-acolo vă îndreptați. Sunteți pregătiți pentru un astfel de răsfăț. 

Asta e tot.

 

Mulțumesc.

 

Traducere Monica Poka

Sursa 

Foto Vali Blidaru


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!     

  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.