sâmbătă, 29 iunie 2024

Un alt mare val

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley 

În ultimele zile, Universul a împărtășit îndemnul să fii responsabil, să ai încredere în Sincronizarea Divină, să acorzi atenție gândurilor tale și, desigur, întotdeauna prezentul să-ți urmezi calea cu onestitate și integritate. Ce urmează? 

Da, ai ghicit! Un alt mare val a început să spele tot ceea ce a încetat să mai servească vreunui scop în viața ta. S-ar putea să se simtă ca și cum pierzi ceea ce este sigur și confortabil, dar Universul îți arată căi noi și diferite să te miști prin viața ta. Ai două opțiuni; să te ții cu fiecare fibră a ființei tale, rămânând static și neschimbător, sau să-ți dai seama că orice schimbare prin care treci este pentru binele tău cel mai mare și mai înalt. Ca întotdeauna, alegerea este a ta și ești susținut pe tot parcursul. ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.