miercuri, 26 iunie 2024

Universul este conștient...

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

S-a mai spus și înainte și se va spune de câte ori va fi nevoie ca să înțelegi că tu ești responsabil pentru energia ta personală! Dacă repeți povestea cu ”cineva mi-a greșit” sau ”copilăria mea a fost groaznică”, transmiți Universului că asta ești, asta vrei, te simți confortabil cu ea și ”trimite, te rog, mai mult!” Ai de ales! Îți poți schimba existența și ai dreptul la o viață liniștită, plină de bucurie. 

Cu următorul val de energie care vine ai șansa să începi acea schimbare. Astăzi, timp de câteva momente, imaginează-ți viața așa cum vrei tu să fie. Simte-o, atinge-o, gust-o, miroase-o și experimenteaz-o ca și cum ar fi deja. Universul este pe deplin conștient de potențialul tău, acum este timpul să începi să ți-l recunoști tu însuți. Puterea schimbării este în tine și întotdeauna a fost. ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.