marți, 11 iunie 2024

Vin mai multe semne și dovezi despre asta

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți.   

Știm cât de bine vă descurcați acolo pe Pământ și atunci când ne conectăm cu voi în acest fel, încercăm să vă convingem că vă descurcați bine. Când ne conectăm cu voi în plan astral, sunteți mult mai deschiși să vă vedeți planeta ca fiind într-o stare foarte bună, pentru că sunteți în măsură să vedeți imaginea de ansamblu. Sunteți în măsură să vedeți cum totul merge spre foarte bine, indiferent de cum ar putea părea. Sunteți în măsură să vedeți necesitatea anumitor circumstanțe acolo pe Pământ și cum beneficiază de toate acestea întreaga omenire. 

Încă mai dorim să vă convingem că lucrurile merg bine și că vă descurcați mai bine decât credeți, atât la nivel individual, cât colectiv, și vrem să știți că vor apărea mai multe semne ale îmbunătățirii conștiinței colective umane. Veți vedea oameni reunindu-se ca să rezolve probleme și să creeze pace. Veți vedea atât de multe cazuri de oameni care ajută străini, iar acestea vor fi distribuite pe rețelele voastre de socializare. 

Cei care înțeleg puterea veștilor bune se ridică și împărtășesc acele vești bune cu semenii lor. Și, de asemenea, vrem să înțelegeți că acesta este un moment foarte special pentru omenire și în acest fel și trebuie privit. Este un moment în care tot ceea ce trebuie văzut, iertat și vindecat trebuie să iasă la suprafață și voi sunteți cei care puteți alege să vedeți totul într-o lumină nouă și puteți alege să vedeți totul și pe toți prin ochii Sursei, pentru că știți că asta sunteți cu adevărat. 

Mai știți și că iubirea vindecă și că iubirea lucrează. Știți că iubirea transformă și că iubirea duce la soluții la acele probleme cu care omenirea s-a confruntat. Voi, cei care faceți parte din Colectivul celor Treziți, sunteți acolo să radiați lumină asupra a ceea ce este de iubit în ceea ce doriți să vedeți mai mult pe Pământ. Și acordând atenție veștilor bune și celor care fac fapte bune, aduceți o mai mare conștientizare a adevărului că omenirea evoluează. 

Ascensionați și deveniți sinele voastre mai înalte. Se întâmplă în fiecare moment al fiecărei zile și vom continua să strigăm asta de pe acoperișurile celei de-a noua dimensiuni pentru că știm că ne facem auziți de tot mai mulți dintre voi cei care întoarceți spatele raportului apocaliptic și acceptați liniile temporale mai înalt vibraționale care vă stau în față și vă sunt disponibile. 

Primiți ajutor din mai multe părți decât de la noi și de la alții din dimensiunea a noua. Primiți ajutor din toate dimensiunile și sistemele stelare și toți trag pentru omenire în acest frumos univers al nostru. Așadar, lăsați deoparte ideea că Pământul nu se descurcă bine și îmbrățișați toate dovezile că o faceți și veți vedea mai multe dovezi ieșindu-vă în cale.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.