vineri, 28 iunie 2024

Deschideți Porțile Libertății

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Libertatea pe care o revendicați acum este ceea ce ați sperat în 3D. 

Asta este o lume nouă și voi sunteți o ființă nouă. Ca ființă nouă sunteți liberi să vă exprimați și extindeți bucuria. În această lume nouă, cunoașterea este bucurie. 

Poate că această ultimă afirmație pare ciudată, pentru că, cum poate cunoașterea să echivaleze cu bucuria? Este așa pentru că nu mai eliminați ceea ce înainte nu v-ați dat voie să experimentați. Capacitatea să faceți asta și cunoștințele în legătură cu asta. Informații care vă eliberează să explorați când și unde doriți. 

În 3D aveați garduri care vă îngrădeau cunoașterea. Nu puteați ști asta sau înțelege aia pentru că nu v-ați dat voie să vă gândiți la nimic în afara limitelor voastre 3D așteptate. Este momentul să vă dați voie să studiați idei noi, invenții, muzică, acțiuni, etc. care vor sosi în următoarele câteva săptămâni. 

Ați deschis, în sfârșit, poarta Universală a cunoașterii în timp ce sunteți de-ai Pământului. 

Când erați copii, părinții voștri aveau secrete pe care nu le înțelegeați până când erați mai mari – sau poate niciodată. Cunoaștere care părinții voștri au considerat că nu era potrivită pentru voi în acel moment. Așa ceva se întâmplă și acum. Diferența este că în 3D ați funcționat atât ca părinte cât și ca copil. La fel ca Dorothy în Vrăjitorul din OZ, ați fi putut întotdeauna schimba timpul, frecvențele, dimensiunile și nivelele de energie. 

Chiar dacă v-ați îmbunătățit unele dintre abilitățile voastre înnăscute, sunteți puțin diferiți de ceea ce ați fost la începuturile creației – înafara faptului că acum deschideți porțile libertății Pământului vostru. 

Veți descoperi noi interese și abilități dincolo de orice v-ați imaginat în timpul vieților voastre Pământești 3D. Și același lucru va fi valabil pentru oricine face tranziția dincolo de 3D. Vor fi explorate invenții, creații, muzică, dramă, timp, moduri de călătorie, dimensiuni, frecvențe și orice alt cuvânt/acțiune pe care vi le puteți imagina. Este aproape ca și cum ar fi fost deschisă o cutie uriașă cu cadou după cadou. 

Veți fi uimiți de noile voastre abilități, precum și de abilitățile celor pe care s-ar putea să nu-i fi observat înainte – o lume nouă în care toată lumea schimbă cadouri care surprind nu numai creatorul, ci și destinatarul. 

Este, în sfârșit, momentul strălucirii, cu multe râsete și împărtășirea cunoașterii. În esență, este Renașterea la cote maxime, integrând toate aspectele așteptate ale creativității Pământului și ale abilităților universale visate sau dorite — cu surprize ici și colo. 

Ceea ce a fost nu mai este, iar ceea ce este a devenit magic și mistic mult dincolo de cele mai sălbatice vise ale voastre. Nu vă veți mai mulțumi cu ceea ce ați considerat cândva glorios sau incitant pentru că noua voastră lume este una a bulelor magice și a experiențelor distractive. 

Desigur, mulți dintre voi cei care citiți asta veți pune sub semnul întrebării acest ultim gând pentru că, în mintea voastră, asemenea distracții, străluciri și cunoaștere sunt imposibile. Responsabilitățile voastre zilnice au mai puțin de-a face cu strălucirile și mai mult cu trecerea de la o activitate sau grijă la alta. Cum să existe posibilitatea să trăiești într-o lume plină de distracții? Cine va plăti facturile sau va avea grijă de copii? 

Chiar dacă lumea voastră 3D era probabil o rutină zilnică, acea lume nu mai există acum. 

Noi, cei din Universuri, nu vă spunem să stați în casă așteptând ca strălucirile să apară. În schimb, strălucirile sunt peste tot în jurul vostru, cu excepția cazului în care refuzați să recunoașteți acest lucru ca fiind adevărat. O floare mică ar putea fi cheia unei descoperiri medicale. O rochie vă îmbie să vă extindeți rețeaua socială. O cunoștință nouă vă va ajuta să vă înțelegeți nevoia să explorați Universurile. Sau noi moduri de transport și comunicare vor apărea brusc. 

Asta este o lume nouă, iar voi sunteți o ființă nouă. Este timpul să începi să așteptați și să explorați noul. Nu mai sunteți în Kansas sau chiar în totalitate pe Pământ. Așa fie. Amin.



Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

Foto Albert Dros


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.