miercuri, 12 iunie 2024

De-complicați-vă viața prin acești pași

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Arcturienii. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem atât de conciși pe cât este posibil să fim cu voi toți. Uneori simplificăm lucrurile ca să le facem mai clare pentru voi, dar, desigur, recunoaștem că trăiți într-o lume complexă și că aveți vieți complexe. Știm că, deși aveți cunoașterea pe care o aveți, aplicarea acelei cunoașteri poate fi dificilă, ca să nu spunem mai mult. Pentru voi este important uneori să vă îndepărtați de complexitatea unei situații. Nu spunem că trebuie să vă îndepărtați definitiv, spunem că atunci când vă simțiți copleșiți, când simțiți că ceva a devenit prea complicat pentru voi, este momentul în care trebuie să-l puneți deoparte. Dați-i drumul. Concentrați-vă pe altceva. Faceți altceva. 

Uneori, problemele se rezolvă de la sine, și știm că acest lucru este adevărat din observarea voastră a tuturor. Uneori găsiți soluții la acele probleme când faceți ceva distractiv, când ați dat drumul într-o asemenea măsură încât puteți lăsa acea idee genială să apară. Când sunteți în mijlocul unei conversații, a unei controverse ați putea-o numi, în care se pare că nu ajungeți nicăieri, acesta este un alt moment în care vă recomandăm să lăsați deoparte acea dispută. Nu credeți nici o clipă că, dacă continuați să argumentați, lucrurile se vor îmbunătăți, că cealaltă persoană va înțelege în cele din urmă punctul vostru de vedere sau veți câștiga cumva disputa. 

Lăsați-o în schimb să fie, dați-i drumul și ieșiți afară, respirați un pic de aer curat și faceți o plimbare. Când viața devine complicată, trebuie să o de-complicați. Trebuie să vă întoarceți la elementele de bază. Amintiți-vă cine sunteți: Sursă de Energie. Amintiți-vă că voi creați toate acestea. Amintiți-vă că le creați ca să creșteți și să vă expansionați spiritual și, prin urmare, totul vă servește. Faceți câteva respirații profunde și conectați-vă cu natura sau cu un animal. Uneori trebuie doar să vă despovărați pentru că povara pe care ați întâlnit-o este prea complexă, prea complicată ca mintea voastră să o poată rezolva singură. 

Acesta este momentul în care trebuie să vă predați. Acesta este momentul în care trebuie să cereți ajutor și atunci este nevoie să faceți ceea ce știți că vă relaxează cel mai mult. Este mult mai ușor să accesați un gând pozitiv atunci când sunteți deja într-o vibrație pozitivă. Și este mult mai ușor pentru voi să accesați un gând negativ atunci când sunteți deja într-o emoție mai jos vibrațională. Prin urmare, nu vă așteptați să puteți veni cu cel mai strălucit gând, cea mai strălucită soluție, atunci când sunteți într-o stare în care vă simțiți într-adevăr rău. Este bine să recunoașteți acest lucru. Este bine să recunoașteți că nu sunteți întotdeauna la cel mai înalt nivel al vostru și când nu sunteți la cel mai înalt nivel al vostru, nu este momentul să luați decizii cu privire la viața voastră. 

Simțiți-vă bine mai întâi și apoi reexaminați situația și vedeți dacă există un mod mai bun de a o privi, o nouă perspectivă care vă vine din acel loc mai înalt vibrațional. Toți faceți un progres atât de mare și de aceea vă prezentați vouă înșivă provocări mai mari. Iar acele provocări mai mari uneori vă cer să vă predați. Dați-le drumul și găsiți o modalitate să vă calmați, să ajungeți într-un loc de pace, un loc de calm, un loc în care ceea ce vă va servi poate veni spre voi fără efort. Și când vă demonstrați că acest lucru este de fapt adevărat, vă veți îndepărta mai des de acele situații complicate și vă veți juca mai mult și vă veți bucura de viața voastră, ceea ce este atât de important pentru voi toți cei care ați fost de acord să fiți acolo, menținând o vibrație mai înaltă pentru întreaga omenire.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.