luni, 24 iunie 2024

Pulsul zilei 24.06.2024

 

Autor Judith Kussel

Observați că frecvențele vibraționale cresc exponențial, deoarece dimensiunea a 5-a este aici deja și accelerează spre a 7-a.

Pe măsură ce propria voastră frecvență vibrațională crește, potrivit propriilor voastre nivele de conștiință, ea impregnează tot ceea ce creați sau emiteți, sau radiați și difuzați în exterior.

Când începeți să înțelegeți frecvențele și vibrațiile, atunci veți înțelege Legile Divine Universale supreme ale Rezonanței, Atracției etc.

Mi s-a spus întotdeauna că nevoia de a face reclamă va dispărea, deoarece voi și orice ce emiteți, proiectați sau radiați în afară, îi va atrage pe cei care sunt acordați la acea energie. Pentru că acum îi veți atrage spre voi pe cei care și orice ce există în aceleași frecvențe și vibrații ca ale voastre.

Cine și ce se aseamănă se adună și cei care rezonează cu banda voastră de frecvență, se conectează.

Factorul de ”acordare” este atât de important de remarcat acum.

La nivel universal suntem cu toții conectați. Fiecare suflet își are propriul ton și frecvențe ale sunetului, precum și lumină. Cu cât mai acordați sunteți în voi și cu cât mai mult vă crește coeficientul de lumină, cu atât mai mult vă cresc propriile frecvențe vibraționale și sunt difuzate în exterior. Pentru că ceea ce este înăuntru, se manifestă în afară.

Este important să înțelegem că, pe măsură ce ascensionăm, pur și simplu nu vom mai fi atrași de benzile de frecvență mai joase.

Suntem zilnic bombardați cu reclame, dar am constatat că pe mine nu mă mai interesează și observ doar ceea cu ce rezonez la nivel de suflet. Dorința pentru mai multe gadget-uri de consum etc. este inexistentă, cu excepția a ceea ce pot găsi cu adevărat util în viața mea, și menționez asta doar ca exemplu.

Vechiul consumerism 3D este pe cale de dispariție, pe măsură ce mai multe suflete devin conștiente și încep acum să atragă tot ceea ce este în banda lor de frecvență vibrațională.

Într-adevăr, cei care au nevoie să vă găsească, vă vor găsi și viceversa.

Ceea ce rezonează cu frecvența voastră vibrațională și orice radiați, se va acorda.

Va veni ziua în care cei care ascensionează vor fi atât de centrați pe inimă co-creând la unison Noua Eră de Aur, încât cei care aleg să rămână în vechiul 3D nu se vor mai putea acorda, nici măcar nu vor putea vedea, nici opera, nici exista în nou.

Asta se întâmplă deja.

Judith Kusel

http://www.judithkusel.com

Photo: Stellar Creatrix

  

”Multe suflete vor simți mai puternic de-acum încolo că pășesc pe deplin în împlinirea destinului lor, motivul suprem pentru care s-au întrupat cu această ocazie importantă și fără precedent.

Oricât de mult liber arbitru are sufletul, el se află într-un cadru convenit al misiunii sufletului pe pământ. Acesta trece dincolo de toate problemele și preocupările pământești, în acea cale, acea chemare, acea împlinire a destinului, care este mai mare decât suma sinelui.

Călătoria Eroilor...

Nu mai contează nimic altceva.

Doar Inima și Sufletul cheamă, să trăiască cel mai înalt adevăr din inima iubirii și să păstreze scopul final la vedere, Sfântul Graal, indiferent ce vine.

Totuși, potirul sacru al Sfântului Graal este încorporat în inimă și suflet.

Căutarea este alimentată din inima Iubirii.”


Judith Kusel

http://www.judithkusel.com

Photo: All credit to the artist.


Traducere Monica Poka


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.