luni, 24 iunie 2024

Faceți asta în fiecare zi și culegeți noile energii

Creatorii 12D prin Daniel Scranton 

Suntem aici pentru voi. Noi suntem Creatorii. Suntem un colectiv de ființe non-fizice din dimensiunea a douăsprezecea și suntem aici să ajutăm. 

În acest moment aveți atât de multe cu care să lucrați acolo pe Pământ și chiar vă sugerăm să verificați mai des ca să simțiți ceea ce vă este disponibil. Sunteți de ceva vreme acum în această viață și mulți dintre voi cei care primiți această transmisie sunteți treziți de ceva vreme. Prin urmare, s-ar putea să nu recunoașteți ceea ce este nou, ce vă este disponibil acum și nu v-a fost înainte pentru că pur și simplu nu ați verificat. Verificarea este o practică importantă pentru voi și ceva ce să faceți zilnic. 

Ați putea spune ”Ei bine, am încercat să comunic cu ghizii mei și înainte, dau n-a funcționat.” Sau ați putea spune ”Nu sunt bun la meditat. Am încercat și înainte și n-am fost foarte bun la asta.” De asemenea, ați mai putea spune și că ați încercat să manifestați ceva, de multe ori în trecut, și n-ați avut succes. 

Dar vrem să vă spunem că toate aceste lucruri au fost făcute de vechiul voi în energiile mai vechi. Vrem să vă reamintim că primiți actualizări și activări, chiar și în timp ce dormiți, și că energiile care sunt pe voi acum se mișcă mult mai repede decât au făcut-o cu doar unul, doi sau cinci ani în urmă. Vrem să vă sugerăm că nu știți cine sunteți și de ce sunteți capabili acum, pentru că nu ați fost niciodată această versiune a voastră până acum și nu ați experimentat niciodată această versiune a Pământului patru dimensional până acum. Este un teritoriu nou pentru voi toți. 

Prin urmare, vă sugerăm verificări zilnice ca să vedeți și să simțiți ce vă este disponibil. Extindeți-vă dincolo de corpul vostru fizic în câmpul vostru energetic ca să simțiți ce este acolo. Deschideți-vă chakra coroană ca să lăsați să intre ceva din ceea ce ați cerut. Asigurați-vă că vă verificați chakrele ca să vedeți dacă acolo există vreo energie care necesită atenția voastră. Verificarea chakrelor vă va ajuta să determinați dacă acum aveți acces la mai multe dintre darurile și abilitățile voastre spirituale. 

Nu vă gândiți nici o clipă că sunteți meniți să fiți aceiași ființă zi de zi sau sunteți meniți să experimentați aceleași limitări săptămână de săptămână, lună de lună și an de an. Creșteți indiferent de ce și indiferent de cum s-ar putea să vi se pară. Până când nu vă acordați și nu simțiți energiile care sunt în jurul vostru, pur și simplu nu veți ști ce vă este disponibil. Acum, aceia dintre voi care sunteți mai senzitivi faceți aceste lucruri fără ca măcar să încercați pentru că pentru voi este atât de natural să simțiți și să observați. 

Dar nu toată lumea are același nivel de senzitivitate și nu toată lumea are același succes în conectarea cu chakrele lor, cu sentimentele lor, cu energiile din jurul lor. Și de asta aveți nevoie de cei ca noi, care pot vedea dintr-o perspectivă mai amplă și putem să vă spunem că sunt destui dintre voi cu privirea ațintită în pământ, care nu acordă suficientă atenție ca să fie nevoie ca noi să vă transmitem acest tip de mesaj. Lăsați deoparte ideile și credințele voastre despre voi înșivă și despre cât de limitați sunteți și deschideți-vă către noile posibilități care sunt astăzi asupra voastră, dar care ieri nu erau. Și veți fi plăcut surprinși. Vă garantăm asta.

 

Noi suntem Creatorii și vă iubim foarte mult.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.