luni, 9 noiembrie 2015

Arcturienii: Participarea Voastră la Transformarea Globală


Prin Ute Possega-Rudel

Dragi frați și surori de pe planeta Pământ,

Noi suntem prietenii voștri, Arcturienii, și urmărim îndeaproape procesele evolutive de pe Gaia.

Pe măsură ce frecvențele de un nivel mai înalt sosesc din Centrul vostru Galactic și penetrează suprafața planetei voastre, se ridică tot mai multe văluri de la nivelul astral și eteric din jurul planetei și al vostru înșivă.

Acesta este motivul pentru care ne apropiem tot mai mult unii de ceilalți. Pentru noi este mai ușor acum să intrăm într-o conexiune conștientă cu voi, așa cum și pentru voi este mai ușor să vă conectați la nivelul frecvenței noastre mai înalte de lumină.  

Acest lucru vă ajută să ve descurcați mai bine cu intensele emoții negative care ies la suprafață în multe locuri pe planetă, din cauza Luminii Divine care Strălucește asupra ei, în special în zonele de război și acumulările de oameni care se refugiază din țările lor devastate sau care simt durere și nemulțumire în țările în care sosesc.

Acestea sunt timpurile, dragi prieteni, pentru care v-ați pregătit, să stați în acest haos planetar crescând drepți și puternici energetic. Ca să asigurați centre de calm și putere emoțională care să spargă valurile de negativitate.

V-ați pregătit pentru asta eliberând și vindecându-vă mai întâi propria voastră karmă (personală, ancestrală, zonală sau globală). Fără suferința prin care ați trecut și fără depășirea ei, nu ați fi avut puterea de a sprijini ridicarea prezentului haos care este peste tot în jurul vostru.

Dacă deja v-ați stabilit fericirea și calmul în viața voastră de zi cu zi, minunându-vă de noua creștere a haosului, nu îl luați personal!

Nu contează dacă trăiți chiar într-o zonă de război sau de conflicte sociale, sau departe de ea. Mulți dintre voi, lucrătorii și războinicii în lumină, sunteți sensibilizați să fiți conștienți de câmpurile perturbate și distorsionate ale planetei, oriunde v-ați afla. Pentru că aceasta este munca pentru care voi ați ales să fiți aici.

Pe măsură ce imense câmpuri de întuneric sunt eliberate în conștiința umanității și a planetei Pământ, al căror conținut a fost în mod inconștient suprimat pentru atât de multă vreme, acumulat în milenii de incredibilă suferință, aceste vibrații dense se dizolvă acum treptat în Lumina Divină cu ajutorul frecvențelor mai înalte care vin din Centrul vostru Galactic, canalizate prin Soarele vostru.

Aceasta nu este întotdeauna o experiență ușoară pentru voi, deoarece voi participați în mod conștient în această transformare globală. Pentru mulți dintre voi acest lucru poate fi o provocare pentru corpul vostru energetic și fizic.

Cu toate acestea, dacă sunteți și numai conștienți de cauza acestora, prin conexiunea cu propria voastră conștiință mai înaltă și prin prezența voastră plină de bucurie, energiile joase și dense pot fi transformate și ridicate într-o clipă în Lumina Divină. Este necesară, de fapt, munca voastră constantă și conștientă de eliberare din nou și din nou. Noi suntem aici ca să vă ajutăm dacă vă conectați cu noi și ne cereți ajutorul.

Este, de asemenea, de mare importanță să vă uniți forțele cu marea voastră familie de lumină umană, pentru că uniți sunteți invincibili! Aceasta trebuie să fie o asociere în participare pentru a depăși acest moment de vastă moștenire negativă a omenirii.

Această Lumină imensă este aici, da, dar munca de transformare trebuie făcută acum. Ea nu se face de la sine, ci prin participarea conștientă a acelora dintre voi care sunteți dedicați luminii.

Noi suntem aici ca să vă încurajăm cu Iubirea și Viziunea Divină! Alimentați-vă cu Lumina Esențială a Ființei voastre și cu Puterea Iubirii.

Voi sunteți Speranța și Promisiunea pentru Victoria Luminii pe Pământ, care Este Realitatea Vieții voastre. Voi trăiți Împlinirea a ceea ce a fost prorocit încă din cele mai vechi timpuri.

Vă mulțumim, întregul Univers vă sărbătorește în semn de recunoștință pentru puterea voastră spirituală și pentru cutezanța voastră neclintită!

Cu Iubire și Binecuvântări,

Noi suntem Arcturienii!


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.