miercuri, 11 noiembrie 2015

Portalul 11:11 – Sananda



Prin Jenny Schiltz

Mă conectez la voi pentru a discuta despre portalul energetic în care intrați. Portalul 11:11 este o oportunitate ca să mergeți mai departe pe calea voastră și să lăsați în urmă acele aspecte care nu mai sunt în rezonanță cu sufletul vostru. Este o oportunitate pentru voi să vă accesați mai mult tiparul divin și să-l aduceți în manifestare pe Pământ. Fiecare dintre voi va trece prin acest portal, dar modul în care el vă va afecta va fi determinat de cât de mult sunteți în stare să vă curățați câmpul energetic înainte de intrarea în portal. Ceea ce nu ați curățat va rămâne și voi veți continua să lucrați pentru schimbarea credințelor, așteptărilor și definițiilor voastre. Ele sunt cele care au creat o mare rezistență în forma voastră. Nu vă speriați că veți pierde ceva sau că ați făcut ceva greșit, totul se petrece exact așa cum trebuie să se petreacă pentru cea mai mare creștere a sufletului vostru.

Prin această fază de profundă curățare vi se arată unde opuneți rezistență. Ceea ce nu vă mai servește devine mult mai evident și vi se cere să alegeți ceea ce este pentru binele vostru cel mai înalt și cea mai mare creștere a sufletului vostru, în fiecare moment. Pentru a face acest lucru, unii dintre voi sunteți rugați să vă rescrieți credințele și așteptările. Vi se cere să vă uitați la toate fricile voastre și să le depășiți. Mulți dintre voi experimentați scenarii în lumea voastră de veghe și în lumea de vis, scenarii care sunt destinate să vă arate ceea ce este nevoie să schimbați și ceea ce să lăsați în urmă. Pentru voi acestea sunt oportunități de a vindeca ceea ce nu este în aliniere în voi înșivă. Vi se cere să lăsați în urmă constrângerile vieții în dimensiunea a treia, credințele și practicicile limitatoare și să intrați pe deplin în puterea sufletului vostru.

Pentru a face acest lucru vă cerem să pășiți conștient în nou. Trebuie să înțelegeți că voi sunteți cei care aduceți mai departe în nou ceea ce v-a făcut înainte să suferiți. În orice moment puteți declara că nu mai aveți nevoie să simțiți în modul în care o faceți, să vedeți creșterea pe care ați atins-o și cu recunoștință să mergeți mai departe. Fiecare moment este o nouă oportunitate de a alege modul în care să reacționați și să percepeți totul din jurul vostru. Când alegeți diferit permiteți ca vechea programare să fie rescrisă și voi să puteți păși mai mult în puterea voastră. Faptul că vedeți lucrurile dintr-o nouă perspectivă vă permite să mergeți mai departe, să nu mai fiți încâlciți. Să știți că foarte mult ajutor vă este oferit în acest moment pentru a vă ajuta să treceți prin schimbările energetice și fizice care au loc acum. Voi sunteți cei care trebuie să vă mutați gândirea înainte și voi sunteți cei care trebuie să fiți responsabili de manifestarea voastră. Voi toți sunteți maeștri, amintiți-vă cine sunteți. Acum este momentul să lăsați în urmă tot ceea ce nu vă mai servește și nici nu vă definește. Acum este momentul să pășiți conștient înainte și să vă revendicați drepturile.

Deschideți-vă inima în tot ceea ce faceți și ea vă va conduce pe drumul vostru.

Sananda


Conversație personală

Jenny: În ultimele două săptămâni tema care a ieșit tot mereu la suprafață în lecturi, a fost rezistența. Ghizii ne cer să ne uităm cu adevărat la ceea ce opunem rezistență în viețile noastre. Pentru că ceea la ce opunem rezistență ne crează probleme din ce în ce mai mari. Am avut o discuție despre problemele unei cliente în ceea ce privește corpul ei, un subiect la care mă pot ralia și eu. Simțea că problemele corpului ei încep să se înrăutățească. Explicațiile ghizilor m-au ajutat să văd mult mai clar și am simțit nevoia să împărtășesc acest lucru și cu voi.

”Ghidul: Gândirea ta are rolul de a-ți arăta ceva care trebuie să fie rezolvat sau mai degrabă lăsat în urmă.

Clienta: Vrei să spui că greutatea mea trebuie stabilizată?

Ghidul: Nu, convingerile tale despre greutate. Dacă poți să-ți acepți greutatea, să vezi frumusețea în ea, să vezi că este perfectă, atunci nu ar conta dacă ea se schimbă. Cu toate acestea, odată ce te accepți pe tine însuți, te iubești pe tine însuți, rezistența va dispărea și schimbarea devine posibilă.

Clienta: Deci această rezistență este cauza problemei?

Ghidul: Exact, și se accentuează din ce în ce mai mult astfel încât să poată fi văzută și tu să o poți schimba. Nu corpul tău, ci convingerile tale cu privire la el.”

Asta mi-a adus aminte de citatul lui Wayne Dyer: ”Dacă schimbi modul în care privești lucrurile, atunci lucrurile se schimbă.”

Sananda: Vi se cere tuturor să vă stăpâniți gândurile și percepțiile. În acest mod puteți vedea cu claritate matricea și holograma pe care ați creat-o. Odată ce stăpâniți acest lucru, veți fi în stare să vă creați realitatea într-un mod mult mai liber și să vă dați seama când vă confruntați cu credințe cu care nu mai rezonați în interior.

Jenny: Constat că atât de multe ies la suprafață pentru a fi recunoscute și rezolvate. Nu ne mai putem nega sentimentele. Să ne spunem să stăm în lumină și să ne focalizăm numai pe lucrurile pozitive nu va mai funcționa. Ni se cere să fim sinceri, sinceri cu noi înșine. Putem face acest lucru numai onorându-ne exact așa cum suntem în acest moment și simțind așa cum simțim. Orice ce este mai puțin de atât nu este altceva decât un alt strat de identificare pe care l-am adăugat în această călătorie. Trebuie să ne onorăm toate părțile noastre, lumina și întunericul. Pentru că până când nu ne vom putea vedea toate părțile ca fiind perfecte, că totul este așa cum trebuie să fie pentru cea mai înaltă creștere a sufletului nostru și că totul este pentru binele nostru cel mai înalt, noi contribuim la dualitate.

Sananda: Percepția este cea mai importantă. În fiecare moment voi vă transmiteți realitatea voastră. Ea poate fi transmisă prin inima sau prin mintea voastră. Una vă cere să vedeți binele în toate, să lăsați dualitatea în urmă și să trăiți o existență bazată pe inimă. Cealaltă vă cere foarte puțin dar nu va crea viața pe care doriți să o trăiți.

Jenny: Mulți sunt nefericiți în viețile lor dar nu sunt în stare să le schimbe din cauza diferitor circumstanțe. Cum poate cineva menține o perspectivă pozitivă și să stea în inima sa când se simte golit și mizerabil?

Sananda: Cele mai multe circumstanțe pot fi schimbate pur și simplu prin modul în care ele sunt percepute. Ce convingeri aveți despre situația voastră actuală? De exemplu, mulți cred că poziția lor de angajat nu este poziția ideală pentru ei. Ei au posibilitatea de a alege fie să vadă frumusețea și creșterea în această situație, fie să se simtă ca prinși într-o capcană. Știind că gândurile și credințele cuiva despre acest moment ajută la crearea următorului moment, se poate vedea importanța de a trăi într-o stare de grație și recunoștință pentru toate. Așa are loc schimbarea, prin acceptare și fiind recunoscător pentru creșterea care are loc în acum.

Sper că întrebările și răspunsurile mele să vă ajute așa cum m-au ajutat și pe mine. Vă trimit tuturor și mie însămi toată iubirea pe care o putem gestiona. Fiți binecuvântați.


Jenny


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.