miercuri, 4 noiembrie 2015

Sunteți pregătiți?


Arcturienii și Gaia

De Suzanne Lie

Preaiubiților,

Suntem aici în acest ACUM pentru a vă întreba dacă sunteți pregătiți să intrați în următoarea octavă a serviciului vostru. Știm că SUNTEȚI PREGĂTIȚI deoarece putem vedea acest lucru în inimile și mințile voastre. Vă întrebăm pentru că vrem ca voi să vă auziți pe voi înșivă spunând, ”DA. SUNT pregătit/ă!”

Când ”VOI” suma/totalul tuturor expresiilor SINELUI vostru Multidimensional care și-au luat vreodată o încarnare pe Gaia, veți ști că este ACUM-ul să vă începeți întoarcerea la SINE, s-ar putea să vi se pară că întotdeauna ”ați încercat să vă întoarceți la SINELE vostru”. Și este corect.

Cu toate acestea, ați ”încercat” și să rămâneți în vehiculul vostru trei dimensional. Această ”încercare” de a rămâne în dimensiunea a treia a fost o mare provocare pentru voi deoarece pentru a rămâne într-o frecvență atât de joasă a realității, a trebuit să alegeți să ”vă uitați SINELE înnăscut, Multidimensional”.

În același timp ați ”încercat” să vă amintiți expresiile mai înalt dimensionale ale SINELUI vostru. Vă rugăm să vă acordați un moment pentru a privi în urmă în timpul vostru și a vă aminti cum v-ați simțit făcând două lucruri opuse în același timp.

Sentimentele voastre au fost corecte, deoarece să fiți în două lumi deodată a fost exact ceea ce ați fost chemați să faceți. Voi v-ați oferit voluntar să intrați într-o stare de conștiință trei dimensională în care existau conflicte și provocări în mod constant. Tot misiunea voastră a fost și să vă amintiți că sunteți o ființă multidimensională care s-a oferit voluntar pentru o ”misiune la distanță” într-o realitate ostilă care se afla în punctul distrugerii sale.

În acel ACUM omenirea nu avea nici măcar idee de cât de aproape ajunsese de distrugerea frumoasei sale planete. Apoi, 1946 a fost una dintre cele mai întunecate nopți ale lui Gaia. Se părea că cel de-al doilea război mondial s-a încheiat și că ”lumea liberă” a câștigat.

Da, acest lucru era oarecum adevărat deoarece marile forțe ale întunericului au pierdut acea bătălie, dar ele doar s-au retras în subteran, literalmente s-au retras pentru a trăi în cavernele subpământene pentru a-și continua acțiunile lor întunecate pe căi ascunse.

Mulți dintre bravii noștri voluntari și-au luat un corp pe Gaia în era cunoscută drept ”Baby Boomer” (copiii născuți după cel de-al doilea război mondial când a avut loc o adevărată explozie demografică). Cei care ”câștigaseră” războiul vroiau să repopuleze țările voastre și să se bucure de noile lor vieți de libertate. Cu toate acestea, adeseori ”libertatea” lor a fost o iluzie deoarece lumea voastră a fost într-o constantă stare de război pe undeva pe planeta voastră începând de atunci.

Dar ACUM, dragi voluntari pe Gaia, energiile se schimbă. Războaiele secrete și înșelătoriile sunt din ce în ce mai expuse, înfruntate în mod direct și chiar rezolvate. Desigur, mai există încă multe înșelătorii.

Cu toate acestea, pe măsură ce voi, echipa noastră aflată la distanță, vă expansionați din ce în ce mai mult conștiința, percepeți frecvențele mai înalte ale realității care se suprapune hologramei trei dimensionale a separării și dominației.

Dorim să vă felicităm pentru că sunteți niște ”războinici ai luminii” atât de uimitor de curajoși, deoarece toți așa sunteți. S-ar putea să nu vă dați seama de nenumăratele moduri în care ”ați luptat pentru lumină” prin ”refuzul de a participa la întuneric”.

Voi ați ales să trimiteți iubire necondiționată în loc de frică și arme și v-ați amintit să ardeți Focul Violet pentru a transmuta frica și dominarea în iubire și libertate. S-ar putea să nu vă dați seama că VOI ați făcut o astfel de mare diferență prin aceste alegeri mai înalt dimensionale.

Desigur, mai sunt mulți care încă nu sunt conștienți de versiunea mai înalt dimensională a lui Gaia, dar mulți dintre voi distribuiți informațiile importante pe care le primiți de la expresiile mai înalt dimensionale ale SINELUI vostru. Dorim să vă mulțimim tuturor pentru împământarea ”Transmisiilor noastre către Pământ”.

Am trimis aceste transmisii încă de la încheierea celui de-al doilea război mondial și de-a lungul timpului vostru de nenumărate și continue războaie cunoscute sau necunoscute. Mulți oameni curajoși și-au dedicat viețile și/sau libertatea personală pentru a spune Adevărul maselor adormite, dar ei sunt acum cu toții aici împreună cu noi în dimensiunile mai înalte ale realității.

Revedem trecutul vostru pentru a vă felicita pentru marele vostru curaj și dăruirea pentru Lumină de-a lungul multelor decenii de ”noaptea cea mai întunecată de dinaintea ivirii zorilor”. Venim la voi în acest ACUM pentru a vă felicita pentru marele vostru serviciu adus lui Gaia și TUTUROR locuitorilor Săi.

În mijlocul zecilor de ani de Serviciu pentru Sine corporatist, voi, minunații noștri voluntari pe Pământ, v-ați dedicat viețile Serviciului pentru Alții, precum și pentru draga voastră mamă, planeta Gaia.

Dacă ați fi știut de testele nucleare subterane, agricultura corporativă, ciopârțirea și arderea marilor păduri, jungle și preerii, precum și ceea ce i s-a făcut apei și cerului lui Gaia, care au dăunat enorm de mult Pământului, povara ar fi fost prea greu de purtat.

Prin urmare, mulți oameni au intrat în negare. ”Ce diferență pot eu face? Sunt doar un singur om.” Vă trimitem recunoștință și felicitări tuturor celor care ați ales să vă suflecați mânecile și să aflați cu precizie ce ați putea VOI face.

Vă trimitem acest mesaj pentru a vă mulțumi tuturor că v-ați amintit că unul dintre cele mai importante lucruri este să transmutați ”doar o persoană” pentru că ”NOI toți suntem UNA”. În acest UNA se află PUTEREA de a vă transmuta planeta înapoi în ființa pură care Ea a fost menită să fie.

În această Putere voi ”Deveniți UNA – Oameni și Planetă”. Pentru a promova această tranziție, Suzille vă va oferi cartea sa ”Devenind UNA – Oameni și planetă, Volumul Unu”, în luna noiembrie 2015.

Apoi, în luna Decembrie 2015, ea vă va oferi în mod gratuit ”Devenind UNA – Oameni și Planetă, Volumul Doi”. Ambele cărți au fotografii color deoarece sunt sub formă de fișiere pdf.

Pentru a descărca GRATUIT în luna Noiembrie Volumul Unu al Devenind UNA –  Oameni și Planetă, vă rugăm să dați click pe linkul de mai jos. 


Preaiubiților,

Noi, Arcturienii, vrem să vă mai amintim și că Sinele vostru Mai Înalt nu este SUS. Sinele vostru Mai Înalt este ÎN. Odată ce vă dați seama că SINELE vostru este în voi, voi îl puteți reflecta înafară în holograma realității voastre trei dimensionale.

Pe măsură ce percepțiile Sinelui vostru Mai Înalt interior se expansionează în dimensiuni din ce în ce mai înalte, voi puteți proiecta aceste frecvențe din ce în ce mai înalte în lumea voastră fizică. Treptat, veți ajunge să fiți ”de-fazați” față de versiunile mai jos dimensionale ale Pământului, și ”de-fazați” și față de proiecțiile umane care sunt blocate încă în nevoia de ”putere asupra altora”.

Progresiv, holograma 3D a lui Gaia va ajunge să fie defazată față de propria voastră frecvență aflată într-o continuă expansiune. Apoi veți începe să curgeți dincolo de iluziile celei de-a treia dimensiuni și într-o  frecvență mai înaltă a câmpului de energie.

”Proiecția voastră umană 3D” va deveni în condiții de siguranță o energie de o frecvență mai înaltă care ajunge să fie din ce în ce mai aliniată cu percepțiile cinci dimensionale ale Corpului vostru de Lumină aflat în continuă expansiune.

Până în acel moment veți fi eliberat iluziile de sus și jos, în timp ce SINELE vostru Multidimensional va începe să pâlpâie în și afară din realitatea fizică a lui Gaia. Unde mergeți atunci când pâlpâiți afară din lumea voastră 3D?

Pur și simplu rezonați la o frecvență a realității dincolo de percepția vizuală, auditivă și kinestezică a realității trei dimensionale. Cu toate acestea, așa cum Sinele vostru Mai Înalt vă poate percepe întotdeauna realitatea și lumea voastră trei dimensională, voi puteți alege să percepeți dimensiunea a treia pur și simplu scăzându-vă nivelul de conștiință.

Cu toate acestea, ascendenții noștri se străduiesc de obicei să perceapă, experimenteze și să trăiască în realitatea cinci dimensională care a pâlpâit înăuntru și afară în meditațiile lor legate de Pământ.

Prin urmare, în cele din urmă vă veți asuma riscul ca pur și simplu să ”dați drumul” iluziilor voastre trei dimensionale. Acest dat drumul deschide portalul multidimensional către adevăratul vostru SINE. Instantaneu veți simți profundul sentiment de ”dor de casă” pentru acel VOI care ați fost întotdeauna, dar pe care adeseori l-ați uitat.

Acest dor pentru adevărata voastră Casă se bazează pe iubirea necondiționată și profunda unitate cu UNUL care rezonează la acea frecvență. Doriți să părăsiți dimensiunea a treia, dar când începeți să ”dați drumul”, auziți

”ÎNCĂ NU”

Ca și cum o voce invizibilă ar șopti, tipa, striga în proiecția ascendentă a SINELUI vostru

”AI VENIT SĂ O IEI ȘI PE GAIA CU TINE!”

Plângeți, suspinați, dar știți că vocea are dreptate. De fapt, vocea sunteți VOI. Prin urmare, vă întoarceți în iluzie. Vă întoarceți la minciuni, violență și datorii. Din fericire, când vă reconectați la expresia trei dimensională a sinelui vostru, vă dați seama că v-ați întors din IUBIRE.

V-ați întors din iubire pentru oamenii, locurile și situațiile care v-au împlinit viața voastră trei dimensională. Vă dați seama că v-ați întors pentru iubirea pe care ați găsit-o/creat-o pentru casa și planeta voastră.

Vă dați din nou seama că voi ați ales să veniți în această misiune din dimensiunile mai înalte ale SINELUI vostru pentru ca VOI să o puteți ajuta pe Preaiubita voastră Mamă Gaia care este, și ea, pregătită să se întoarcă ACASĂ în dimensiunea a cincea și dincolo de ea.

Binecuvântări vouă, dragii noștri voluntari pe Pământ.

Noi, Arcturienii și Gaia,

Vă trimitem iubirea noastră necondiționată și recunoștința noastră necondiționată.


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.