luni, 16 noiembrie 2015

Mesaj de la Grupul Arcturian 15 Noiembrie 2015



Prin Marilyn Raffaele

Dragi prieteni, observăm că mulți dintre voi sunteți plini de Lumină și speranță în ciuda aparențelor exterioare. ”Viitorul” este aici și totul decurge conform planului. Permiteți procesul, adică dați drumul la orice rămășiță de rezistență și concepte despre ceea ce ”ar trebui” să se întâmple sau când sau cum este ”nevoie” să se întâmple. Pur și simplu continuați să susțineți Lumina dragilor, pentru că voi creați o nouă lume.

Toți cei care sunt pregătiți încep să aibă intuiții și experiențe mai înalt dimensionale. Conceptele și credințele învechite pe care le-ați cărat vieți după vieți sunt în curs de o radicală evaluare de către mulți și sunt recunoscute ca fiind stări de conștiință depășite. Unele lucruri vor fi definitiv eliminate, în timp ce altele vor începe ca pur și simplu să se manifeste în forme mai înalte.

Viață după viață omenirii i-au fost predate credințe limitatoare bazate pe ignoranță și control de către învățători ne-evoluați. Ați fost învățați că oamenii sunt păcătoși și nevrednici și că pot ajunge să fie demni numai prin practicarea anumitor rituri, ritualuri, practici și legi. Cele mai multe dintre aceste sisteme de credință mai sunt încă promovate de către ”liderii spirituali” blocați în sistemul de credință trei dimensional al dualității și separării. Din această cauză învățătura lor este incapabilă să-i ridice pe alții mai sus decât propria lor stare de conștiință limitată.

Stările de conștiință ne-evoluate au nevoie de reguli și regulamente deoarece ele nu sunt capabile încă să-și audă intuiția sau să facă întotdeauna alegeri bune. Cele zece porunci au fost date atunci când majorității i-au fost necesare reguli. Voi ați evoluat dincolo de nevoia de reguli structurate pentru că esența lor a devenit starea voastră de conștiință. Voi ați trăit și ați trecut dincolo de etapele în care să aveți nevoie de cineva sau de ceva care să vă spună ce să credeți, iar acum sunteți în măsură să fiți ghidați din interior.  

Cei mai mulți dintre voi aveți vieți pe care le-ați trăit în schituri și mănăstiri și mai dețineți încă o rezonanță care reflectă supunerea la reguli și ați făcut cu sinceritate jurăminte de sărăcie, castitate și supunere pe care le mai purtați în memoria voastră celulară. Până când le curățați, acestea pot, și adeseori o și fac, să vă afecteze prezentul influențându-vă adeseori credințele sexuale, abundența și reflectă o iubire față de reguli pentru că ele rezonează cu un sentiment confortabil din trecut de ”a fi pe drumul cel bun” sau de ”a face lucrurile cum trebuie”.

Aceste tipare vechi vin acum în conștientizarea multora în scopul de a fi recunoscute și curățate și ca vocea interioară să poată deveni regula de ghidare. Să nu vă temeți niciodată să dați drumul la ceva ce reprezintă o stare de conștiință trecută pentru că astfel pur și simplu faceți loc ca forme mai înalte și mai bune să se poată manifesta.  

Noi, Grupul Arcturian, am vorbit de multe ori despre iubire și totuși mai există o mare confuzie în ceea ce privește iubirea. Mulți continuă să se țină strâns de conceptele înguste despre iubire promovate în mod continuu de către mass-media (filme, cărți, reviste, televiziune), experți și chiar liderii religioși în credința că împlinirea totală și fericirea pot fi dobândite prin găsirea ”celui potrivit”.

Iubirea este cel mai adesea privită ca fiind o emoție. Emoția este adeseori o fațetă a iubirii, dar nu este criteriul definitoriu.  

Evoluția este trezirea omenirii la o mai profundă și pură înțelegere a iubirii, trecerea celor pregătiți într-o stare de conștiință care știe și înțelege că toate formele de viață aparent separate, sunt de fapt în și ale lui UNU. Tot ceea ce există trebuie să existe în UNUL pentru că acesta este tot ceea ce este. Acea energie de legătură din UNU este iubirea.

Iubirea este interpretată în funcție de starea de conștiință a individului și, prin urmare, există sute de concepte în ceea ce privește iubirea. Cei care rămân ferm prinși în plasa trei dimensională vor continua să privească iubirea ca și atracție sexuală, dar în timp și după mai multă experiență (adeseori vieți), fiecare individ începe să treacă dincolo de aceste concepte personale înguste și începe să se trezească la un sens mai profund al iubirii. La început, acest sens mai profund va fi pur și simplu o expansionare a conceptelor trei dimensionale, deoarece nu este pregătit să exploreze nivelele interioare mai profunde, mai bogate.

Conștiința sufletului aflat în evoluție se va expansiona dincolo de romantism și va începe să experimenteze iubirea companiei, familiei și prietenilor. Poate că va începe chiar să simtă ceva ce este foarte nou pentru el – o ”conexiune” cu străinii. În acest moment mulți devin ”binefăcători”, alăturându-se adeseori grupurilor care îi ajută pe cei ”mai puțin norocoși”.

Aceste grupuri fac un lucru minunat și nu trebuie denigrate, dar ele sunt un pas pe calea înțelegerii Iubirii în sensul său cel mai pur. Acest nivel este încă tot un nivel de concepte – ”noi ajutându-i pe ei” – separare și dualitate.

Este important ca nimeni să nu simtă vreodată că nu poate face parte în mod activ dintr-un astfel de grup pentru că membrii săi nu trăiesc din cel mai înalt sentiment de iubire, lucru care este cerut tuturor să-l facă. Dacă sunteți ghidați să faceți parte dintr-un grup care servește într-un anumit fel, faceți-o chiar dacă nu rezonați cu credințele particulare ale grupului (acestea sunt adeseori grupuri religioase). Adăugarea unuia sau mai multor participanți cu o stare de conștiință mai evoluată poate servi la ridicarea energiei întregului grrup.

Iubirea este trăită și exprimată în funcție de starea de conștiință atinsă de un individ și acesta este motivul pentru care este inutil să încercați să schimbați pe cineva, cu excepția cazului în care știți că acesta alege să trăiască sub starea sa de conștiință atinsă. Este de așteptat ca indivizii să trăiască din cel mai înalt nivel al înțelegerii și când fac acest lucru conștientizarea lor se expansionează și le este dat și mai mult – moment din care ei trebuie să înceapă să trăiască în noul nivel. Aceasta este evoluția.

Sunt unii care primesc intuiții și devin conștienți de sensul mai înalt al lucrurilor, dar apoi aleg ca pur și simplu să-l depoziteze undeva ca și pe o informație interesantă sau o conversație la o cină în timp ce continuă să trăiască exact la fel ca și până atunci ceea ce este similar cu a cere ”un apel de a fi trezit”. Este o zicală care este adevărată atât la nivel spiritual cât și la nivel lumesc și care spune ”Folosește-l sau îl pierzi”.

Omenirea înaintează prin mocirla credințelor negative și învechite care încă îi mai țin în robie pe mulți. În timp ce observați imaginile unei lumi aflate în luptă și violență și deveniți conștienți de cât de mult nu vă plac aceste lucruri sau nu le înțelegeți, practicați întâmpinarea lor cu iubire. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să vă placă sau să le acceptați ca fiind în regulă, în timp ce declarați orbește ”Dumnezeu este totul”, ci mai degrabă înseamnă să vă amintiți că realitatea din spatele tuturor lucrurilor este perfectă și așa și trebuie să fie, pentru că tot ceea ce este, este Conștiință Divină. Aparențele reflectă întotdeauna credințele iluzorii ale unei stări de conștiință ne-trezite.

Mulți se lasă pe dinafara ecuației crezând în mod fals că fiecare acțiune și gând pe care îl au trebuie să fie perfect și demn în conformitate cu unele standarde. Nu veți putea iubi niciodată pe deplin pe un altul dacă vă lăsați pe voi pe dinafară, pentru că și voi sunteți o parte din întreg. Voi sunteți, întotdeauna ați fost și nu puteți evita să fiți mai puțin decât infinit de iubiți, pentru că voi sunteți făcuți din IUBIRE.

A vă crede nedemni de iubire reprezintă o stare de conștiință dincolo de care mulți dintre voi ați trecut. Este în regulă să faceți greșeli, să cădeți în nas cu fața voastră spirituală sau să nu reușiți să trăiți după conceptele altora legate de succes. Dați drumul la toată rezistența, înlocuind-o cu râsete și acceptare. Eșecul este pur și simplu un cuvânt care reprezintă un sistem de credințe trei dimensional și nu are nimic de-a face cu cine sau ce sunteți, dar are de-a face cu ceea ce aveți de învățat aici pe pământ.

Învățați să iubiți totul în viața voastră și asta înseamnă să trăiți fără să opuneți rezistență, fără să simțiți vină, frică sau reguli rigide despre cum ar trebui să fie lucrurile. Fără ”ar trebui”. Pur și simplu fiți în fiecare experiență, observând gândurile și emoțiile fără să opuneți vreo rezistență indiferent de ceea ce ar pluti spre voi pentru că gândurile și emoțiile numai atunci devin ale voastre când voi le revendicați a fi ale voastre.

Practicați răspunsul la fiecare emoție sau gând de frică, furie, rezistență, rușine, judecată, excitație sau orice printr-un singur cuvânt – ”interesant”, întrebându-vă: ”Este adevărat ceea ce mă face să simt așa?” Fără șocuri, fără rezistență, fără a da unor cuvinte sau gânduri puterea de bine sau rău, doar un singur cuvânt – ”interesant”. Pe măsură ce învățați să faceți acest lucru, vă reformați procesul de gândire și neutralizați puterea pe care în mod ignorant le-ați dat-o lucrurilor.

Iubiți fiecare defect și vină percepută în voi înșivă și în alții pentru că ei sunt markeri care vă ajută să vedeți ce mai dețineți în conștiință. Odată ce judecarea nu mai face parte din condiționarea voastră, veți descoperi că este ușor să vă iubiți pe voi înșivă și pe alții.

Veți începe să experimentați adevărata libertate – libertatea de a râde și de a îmbrățișa particularitățile și ridicolul situațiilor care vin odată cu trăitul într-un corp fizic. Voi învățați să nu judecați nimic ca fiind bun sau rău, ci ca simple aspecte ale călătoriei evolutive.

Pe măsură ce faceți această muncă, veți descoperi că gândurile, credințele, opiniile, cuvintele, judecățile, etc. celorlalți își pierd pur și simplu orice putere pe care ar putea-o avea sau au avut-o asupra voastră. Începeți să trăiți din acel loc interior liniștit unde non-sensul ne-iluminat nu ajunge niciodată.

Iubirea nu are reguli, Iubirea doar este. Iubirea este pur și simplu trăirea fiecărui moment dintr-o conștiință a Unimii.

Totul este perfect. Evoluția este procesul amintirii acestui lucru.

Noi suntem Grupul Arcturian 11/15/18

În acest moment sunt ghidată să adaug ceva ce Grupul Arcturian dorește să spună despre violențele din Paris.

”Această violență reprezintă un efort al energiei celor ce caută să rămână la putere în timp ce sunt îndepărtați de către Lumină. Energia celor ce au comis aceste acte este manipulată și promovată de către cei care caută să rămână o forță a puterii și să continue așa cum au făcut-o și înainte. Trimiteți iubire necondiționată tuturor celor implicați.”

Adamus:


”Trimiteți Lumină tuturor celor implicați – atât oamenilor cât și agresorilor pentru că agresorii sunt hipnotizați de către energia celor care caută să rămână o forță a puterii.”


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.