miercuri, 14 septembrie 2016

Ce presupune ”prăbușirea” dimensiunii a treia


Din ciclul De ale mele

Unul dintre termenii cei mai greu de priceput de către mintea umană este termenul de dimensiune ca termen folosit în spiritualitate. Minții umane îi este foarte greu să-și imagineze că nu există un spațiu definit pentru o dimensiune și că într-un spațiu definit, de exemplu o cameră, pot exista simultan mai multe dimensiuni deodată.

Dimensiunea din punct de vedere spiritual nu este un loc către care să te îndrepți sau din care să pleci. Este pur și simplu o frecvență de rezonanță în care poți intra și din care poți ieși, dar care nu-și modifică ”poziția” în funcție de alegerea ta.

Din punct de vedere spiritual, dimensiunea este o stare de conștiință în care poți ”intra” și din care poți ”ieși” fără ca măcar să faci un singur pas sau o clipire de ochi. Nici măcar nu este nevoie să ”faci” ceva în sensul de mișcare fizică sau manifestare fizică.

Noi deținem în noi toate stările de conștiință pentru că ele nu sunt separate de nimeni și de nimic decât de abilitatea noastră de a le accesa. Imaginați-vă o casă cu mai multe camere. Casa vă aparține, dar nu puteți intra în nici o cameră, deși are foarte multe camere, fără să aveți cheia potrivită pentru ușa acelei camere.

Este un exemplu fizic pentru o mai ușoară înțelegere, dar este similar cu accesarea diferitelor dimensiuni și frecvențe. Deci, toate dimensiunile sunt în noi, în sensul că le putem accesa oricând atunci când deținem ”cheia” – frecvența, starea de conștiință – potrivită pentru acea dimensiune.

Ce dă starea de conștiință potrivită, cum o obținem? Starea de conștiință este influențată de emoțiile noastre, de gândurile noastre, de credințele noastre și de manifestarea lor în exteriorul nostru. Un om aflat într-o stare de conștiință înaltă va manifesta iubire, calm, pace, liniște, armonie și bucurie. Un om aflat într-o stare de conștiință joasă va manifesta furie, lăcomie, răutate, nervozitate și alte stări și emoții asemănătoare.

Foarte important este de subliniat faptul că fiecare om, aflat în dimensiunea 3D, va manifesta aceste stări în mod alternativ, până în momentul în care va putea alege în mod conștient stările de conștiință pe care să le manifeste. Asta nu înseamnă că nu-i sunt disponibile toate, înseamnă că a ajuns în punctul în care POATE alege ce stări de conștiință să găzduiască în ea/el însăși/însuși.

Pentru că mintea umană are nevoie de repere care să delimiteze ceva de altceva, stările de conștiință joasă au fost atribuite dimensiunii a treia, iar stările de conștiință înalte dimensiunilor considerate superioare 4,5, 6, etc., deși ele nu sunt separate de nimic, lucru pe care cei care practică meditația îl află extrem de repede.

Nu v-ați întrebat de ce le place unor oameni atât de mult să mediteze? Răspunsul este simplu. Prin meditație găsesc chei la unele camere din casa lor. Un fel de Alice în Țara Minunilor dacă vreți, deși unii ați putea spune ”povești de adormit copiii, viața reală este aici”.

Care aici? Vă dați seama că pentru cineva care trăiește într-o stare de conștiință mai joasă, 3D, aici este acolo unde el/ea se află și pentru cineva care poate accesa 4D, 5D, etc., aici este acolo unde el/ea se află în acel moment? Diferența este că cea/cel din 4D și mai mult, știe că acest aici este relativ și nu are nici o problemă cu acest lucru, în timp ce omul din 3D are nevoie de un aici bătut în cuie.

Dar să revin la ”prăbușirea” dimensiunii a treia. Mulți își imaginează că acest lucru presupune cutremure, distrugere, moarte și tot ceea ce un dezastru natural aduce cu el. Pe undeva este adevărat. De ce pe undeva? Pentru că noi suntem cu toții Creatori, fie că suntem conștienți de asta fie că nu. Adică suntem fie Creatori Conștienți fie Creatori Inconștienți, dar tot Creatori suntem.

Spuneam că denumim dimensiunea a treia acea bandă de frecvență care corespunde gândurilor și emoțiilor de vibrație joasă, unui sistem de credințe și convingeri de vibrație joasă și care nu va mai fi/este susținută de noile energii care intră pe Pământ.

NU trebuie să aibă loc nici un dezastru natural pentru ca noi să renunțăm pur și simplu la avea gânduri, emoții și sisteme de credințe de vibrație mai joasă, dar dacă noi credem că prăbușirea dimensiunii a treia înseamnă dezastre naturale, le creăm singuri în virtutea statutului nostru de Creatori, inconștienți de această dată.

Putem, relativ ușor, accepta că lucrurile nu sunt bătute în cuie, să ne dechidem mințile și inima către adevăruri mai înalte, să renunțăm la comportamente care ne aduc și nouă și altora suferință și durere și să îmbrățișăm acele energii mai înalte cum sunt iubirea, recunoștința, compasiunea, bucuria ca și energii pe care alegem să le trăim/manifestăm.

Toate acestea vor duce la o ieșire din scenă mai puțin spectaculoasă a dimensiunii a treia care nu este altceva decât o frecvență întreținută de gândurile, emoțiile, sistemele de credință și stările de conștiință care rezonează cu acea frecvență. Cu cât mai mulți facem această alegere, cu atât mai mică va fi posibilitatea producerii unor dezastre așa zis naturale, dar care nu sunt altceva decât manifestarea fizică a creațiilor noastre.

Multă vreme cei care au înțeles aceste lucruri și au lucrat în ridicarea frecvenței lumii noastre au fost considerați o ”clasă” separată cumva și au fost/sunt numiți Lucrători în Lumină, la modul general. Dragii mei, FIECARE locuitor al Pământului este în acest moment un Lucrător în Lumină. FIECARE care acceptă să lase în urmă vechile credințe, emoții, gânduri și stări de conștiință s-a trezit la starea sa de Lucrător în Lumină. Chiar și cei care încă nu au făcut această alegere sunt Lucrători în Lumină.

Când experimentul Pământ – dimensiunea a treia a fost inițiat, în acest experiment au intrat numai Lucrători în Lumină. Unii au uitat, alții și-au amintit, iar alții își vor aminti la un moment dat, atunci când va fi potrivit pentru ei. Dar TOȚI SUNTEM Lucrători în Lumină, și nu unii de ”mâna a doua”.

Putem încheia acest experimentat fără să producem efecte devastatoare inutile lăsând ca pur și simplu emoțiile, gândurile și sistemele de credință depășite să iasă din câmpurile noastre de energie. Așa cum plecăm de la un loc de muncă cu care nu mai rezonăm fără a distruge acel loc de muncă, pentru că acolo mai sunt oameni care mai au ceva de făcut/învățat.

Îmbrățișarea unor stări de conștiință mai înalte ne va ajuta să o facem cu bucurie, cu recunoștință, binecuvântând tot ceea ce am învățat și experiența pe care, de fapt, tot noi ne-am oferit-o. Asta nu înseamnă că vom putea evita orice fel de distrugeri pentru că puterea colectivului este mare și atunci când este inconștientă. Dar putem reduce efectele devastatoare prin iubirea, compasiunea și înțelegerea noastră.

Încă o dată, nu plecăm fizic nicăieri, rămânem tot ”aici”, dar un altfel de aici. Nu este nevoie să ne distrugem lumea/planeta atunci când o putem transforma pur și simplu prin alegerile pe care le facem. Ne putem curăța pământurile, apele, aerul, natura și întreg mediul nostru pur și simplu prin alegerile noastre ca Creatori Conștienți. Nu vă lăsați influențați de zvonuri panicarde. Vedeți-vă pur și simplu de Misiunea voastră de a aduce în ființare Noul Pământ. Pentru că FIECARE dintre noi este constructor în această fază de evoluție a noastră.


Namaste!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.