marți, 20 septembrie 2016

O discuție nocturnă cu Mama Pământ


Acum aproximativ un an porneam într-o călătorie minunată cu Mama Pământ și Elementalii Ei. A fost doar începutul călătoriei pentru că Acum știu că ea nu se încheie cu adevărat atâta timp cât sunt Aici în sfera ei de energie și în interacțiune constantă cu ea. Această călătorie a devenit încet-încet întoarcerea la ceea ce numim Conștiința Unității.

Am vorbit și eu și alții despre cunoașterea la nivel intelectual, adică teoria, și cunoașterea la nivel de conștiință, adică ceea ce poți dobândi prin practica personală continuă. La început este binevenită teoria cu care ne obișnuim mintea umană să perceapă și accepte anumite noțiuni și adevăruri care îi sunt străine, motiv pentru care este foarte dispusă să le facă eject din conștientizarea noastră.

După ce mintea se ”împrietenește” cu ele ne permite să explorăm mai departe nemaitemându-se de noțiunile care, străine cândva, i-au devenit familiare. Apoi, aceste noțiuni prind oarecum conținut și uneori și formă și treptat ajungi la niște înțelegeri pe care nu le-ai fi crezut posibile vreodată. Din fericire mintea umană este curioasă din fire și dacă ești un căutător adevărat, ea te va susține.

Dar, după ce ai adunat o anumită cunoaștere pe care ți-ai și însușit-o temeinic prin experiență, apare un nivel de integrare mult mai profund sau un nou nivel de explorare. Pentru ca acest nivel să-ți fie disponibil este nevoie să-l dorești, să vrei să-l iei în tine mai mult decât ca pe o simplă cunoaștere, să fii decis să treci un prag dincolo de care mintea umană s-ar putea să nu te mai ajute.

Pentru că mi-am exprimat de multe ori dorința de a o simți efectiv pe Mama Pământ prin tot ceea ce Ea este, am avut onoarea să mă ”întâlnesc” cu Ea într-o comunicare. Mi-a explicat cu atât de multă iubire că suntem UNA în fapt, dar pentru că mintea umană are nevoie de niște repere clare și fixe precum și de individualitate, este mai dificil să putem face acest lucru.

”Cel mai bun mod de a mă simți”, mi-a spus Ea este să te gândești la Mine ca fiind tu. Când respiri, mă respiri pe Mine, când bei apă, mă bei pe Mine, când te hrănești, te hrănești cu Mine, când pășești pe Pământul meu, pășești pe Mine și când dormi, dormi în brațele Mele. Cum ai putea să nu fii UNA cu Mine? Dar tu te vezi încă separată de Mine pentru că mintea ta umană mai are nevoie de separarea lucrurilor pentru a putea lucra cu ele. În Inima ta însă tu știi că noi suntem UNA. De fiecare dată când ai vrut să-mi mângâi munții ai făcut-o cu iubirea din inima ta, de fiecare dată când ai trimis iubire pământului meu eu am primit-o cu bucurie, de fiecare dată când mi-ai mulțumit pentru apa pe care ai băut-o sau mâncarea pe care ai mâncat-o eu am zâmbit fericită de aprecierea ta, de fiecare dată când vântul a purtat iubirea ta pentru mine, pentru plantele și animalele mele, ea a zburat în cele patru zări și mi-a umplut aerul cu bucurie și recunoștință. Ți-ai dorit să simți seva care circulă prin copacii mei, prin plantele mele, simte sângele care curge prin corpul tău. De fiecare dată când îți mângâi propriul corp, mă mângâi pe Mine pentru că eu ți-am făurit acel corp din Mine. Iubirea noastră împărtășită ne face UNA la nivele la care mintea ta umană nu poate accede. Dar Eu sunt în Inima ta așa cum și Tu ești în Inima Mea. Învață-ți mintea umană să aibă încredere în ceea ce Inima Ta îi spune și separarea va dispărea treptat. La începuturi mintea ta umană știa acest lucru, ajut-o să-l descopere din nou.”

În aceste momente de semi-trezie în care am avut această experiență m-am simțit cu adevărat  A FI UNA cu Mama Pământ. Nu pot explica în cuvinte cum este să te simți Mama Pământ, dar pot să vă spun că este atât de multă Iubire încât este dificil de gestionat pentru corpul nostru uman. M-am trezit cu fața scăldată în lacrimi și am notat acest mesaj pentru că mi-era teamă că altfel am să-l uit. Este posibil să-mi fi spus mult mai multe, dar ceea ce mi-a rămas clar întipărit în minte a fost ”Eu sunt Tu și Tu ești Eu, separarea nu există.” Și am simțit acest lucru prin fiecare parte componentă a corpurilor mele, iar asta face mai mult decât toate cuvintele din lume.


Namaste!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.