luni, 12 septembrie 2016

Nopțile Negre ale Sufletului


Din ciclul De ale mele

Nu, nu am greșit titlul pentru că într-adevăr nu există doar o singură Noapte Neagră a Sufletului, există doar o primă Noapte Neagră a Sufletului care este asociată, de obicei, trezirii și după care urmează altele, dar odată mecanismul fiind învățat și înțeles lucrurile par a fi destul de ușor gestionabile.

Desigur, asta când te afli în aceiași bandă de frecvență a evoluției tale care conține un ”pachet” de conștientizări corespunzătoare acelei benzi de frecvență. Aceste conștientizări au nivele și teme apropiate reprezentând oarecum niște trepte ale aceleiași scări.

Imaginați-vă scara unui bloc. Să zicem că începi să urci de la parter; ai de urcat un anumit număr de trepte ca să ajungi la nivelul etajului unu. Fiecare treaptă pe care ai urcat-o conține anumite informații, conștientizări, eliberări, teste, etc. Adică cam tot ce aveai nevoie ca să ajungi la palierul de la etajul 1.

Ajuns pe acest palier beneficiezi de o ”pauză” de integrare, verificare, înțelegere, armonizare a ceea ce ai experimentat pe scara pe care ai urcat-o. Cu cât faci mai bine și mai repede acest lucru te apropii de capul scărilor care te vor duce la etajul următor.

Uneori, (de cele mai multe ori) aici te așteaptă o altă Noapte Neagră a Sufletului, dar cu o altă temă. Povestea se repetă pentru că la nivelele de început este nevoie, în general, să eliberezi comportamente, credințe, convingeri, etc. legate de viața 3D și iluziile pe care ea ți le servește; în interesul tău, bineînțeles, pentru că așa este sistemul de învățare în această dimensiune: este nevoie să înțelegi cine NU ești pentru a-l putea alege pe Cine Alegi TU să FII.

Cu cât mai multe trepte și paliere treci, cu atât ”probele” și temele cu care te confrunți sunt mai subtile, mai complexe și mai delicate ca impact asupra sufletului. Când spun delicate mă refer la încărcătura lor emoțională. Pentru că în permanență ești confruntat cu cine crezi că ești, cine vrei/nu vrei să fii, cine alegi să fii, iar alegerile sunt din ce în ce mai subtile.

Acum aș vrea să vă spun câte ceva despre ultima Noapte Neagră a Sufletului pe care am experimentat-o. Dar mai înainte aș vrea să explic unele lucruri, deși am mai vorbit despre ele. Știm cu toții, cel puțin cei care citiți ceea ce scriu sau traduc, că nimic nu este separat de nimic.

Prin urmare, este mai mult decât evident faptul că ne influențăm unii pe alții în mod constant fie că suntem sau nu conștienți de acest lucru. FIECARE gând pe care îl avem la adresa cuiva intră în câmpul de energie al acelei persoane și o influențează, din nefericire în mod inconștient încă, pentru că prea puțini dintre noi pot determina ”din ce parte bate vântul”.

Este cazul părintelui care se gândește la copilul lui, al subalternului la șeful lui și al șefului la subalternul lui, al clientului la furnizorul de produse sau servicii, etc., în esență, al fiecărui om la adresa oricărui alt om. De multe ori acel ”altcineva” nici măcar nu are o ”față”, are doar imaginea noastră despre el/ea însoțită de gândurile noastre pozitive sau negative la adresa acestuia. Când spun pozitiv/negativ mă refer la nivelul de vibrație al gândului pe care îl emitem noi la adresa acelui/acelei cineva.

Receptorul gândului nostru primește acel gând și dacă este unul pozitiv/de vibrație înaltă se va simți brusc înviorat, va putea chiar zâmbi fără să știe de ce, va avea o stare de bine și de bucurie lăuntrică. Dacă însă este un gând negativ/de vibrație joasă, se va simți abătut, fără vlagă, chiar trist lucru care-i va cere să facă un efort suplimentar pentru a-și reveni din acea stare.

Ceea ce este trist în ultima situație, este că receptorul nu poate face distincție între gândurile/emoțiile/stările sale și cele făcute ”cadou” de alții și de multe ori se consideră autorul lor. Și aici începe o adevărată luptă interioară, care se manifestă de obicei în exterior ca nervozitate, frustrare, mânie sau chiar mai rău.

Aceste lucruri nu sunt noi pentru mulți dintre voi și la nivel intelectual le cunoaștem toți cei care am pornit pe calea descoperirii de Sine. Este extrem de important să ne controlăm gândurile și judecățile la adresa celorlalți pentru că suntem co-autori la manifestările lor de foarte multe ori.

Sistemele noastre de evaluare, judecare, decizie se bazează pe propriile noastre norme de adevăr/fals, bine/rău, corect/incorect și nu pot surprinde toate fațetele unei situații, dar prin ele influențăm mediul din jurul nostru și tot ceea ce se află în el. Și la rândul nostru suntem influențați de tot ceea ce se află în mediul nostru. Acesta este unul dintre motivele pentru care se recomandă evitarea surselor de energie de vibrație joasă, reprezentate de oamenii negativiști, bârfitori, de cei pierduți în iluzia separării.  

Oricât ne-am strădui să evităm unele tipare, atâta timp cât mai trăim în 3D/4D vom fi prinși în ele pentru că chiar dacă noi nu le mai ”hrănim” cu energia noastră putem fi ”trași” în ele de către cei care ne distribuie roluri în filmele realităților create de ei de cele mai multe ori inconștient. Aceste situații/stări au ajuns la scadență și se află în mari curățări acum.

NU este vorba despre eliminarea lor, este vorba despre ACCEPTAREA lor ca mod de a fi în 3D/4D. Dar pentru a le recunoaște este nevoie să ȘTIM Cine Suntem cu Adevărat, și asta nu înseamnă vreo identificare sau postulare, este nevoie ca în fiecare clipă, în fiecare Acum să alegem Cine Suntem cu Adevărat. Cine ai fost/ești acum câteva clipe nu mai ești și nu vei fi/ești în următoarele clipe.

Este vorba de conștientizarea permanentă, în mod continuu a Cine Alegi să FII pentru a-l putea manifesta pe Creatorul din tine, pe Cine Ești cu Adevărat. Și pentru asta este nevoie ca întreaga ta atenție să fie centrată pe sinele tău și pe fiecare clipă din toate clipele.

Pentru a pricepe toate aceste lucruri la nivel conștient nu intelectual, am trecut în acest sfârșit de săptămână prin una dintre cele mai dificile Nopți Negre ale Sufletului. De multe ori m-am simțit ”ruptă” de lume, nepotrivită, în contratimp cu vremurile, dar ceea ce am experimentat este cu mult mai mult de atât.

Nu am mai simțit nici un sens la nimic, nu am mai simțit legătura cu mine însămi și cu nimic altceva, funcțiile corpului au părut oarecum suspendate, exista un pilot automat care funcționa la relanti, cât să nu ”moară/cadă” sistemul. Am vorbit de multe ori de gol, vreau să vă spun că nimic nu vă poate pregăti pentru el. Este mistuitor de-a dreptul.

Deconectarea care a avut loc, în scop de actualizare, mi-a adus aminte de povestea celor 100.000 de ani petrecuți de Saint Germain închis într-un cristal până când și-a dat seama că el este singurul care se poate elibera și am făcut aceiași alegere mulțumindu-i pentru gândul cel bun pe care mi l-a adus în conștientizare.

Trebuie însă să vă spun că pentru omul din mine a fost cea mai cumplită experiență trăită în această viață. Și, da, este o moarte trăită pe viu. Dar nu una urmată de trecerea în neființă, ci una urmată de revenirea în ființă. Pentru că fiecare experimentăm într-un mod diferit situațiile/experiențele prin care trecem, am să închei spunându-vă să aveți încredere în proces. Dacă ați ajuns la o astfel de Noapte Neagră a Sufletului înseamnă că ați pășit pe prima treaptă a unui alt etaj. Care? Nu mai contează pentru că

Oricare ar fi întrebarea, răspunsul este ÎNTOTDEAUNA IUBIREA!

Namaste!


Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.