vineri, 2 septembrie 2016

Alegerile pe care le facem


Din ciclul De ale mele

O calitate umană grav compromisă este luarea de decizii, alegerile la nivel individual. Desigur, nu pentru toți oamenii. Categoria cea mai afectată de această ”spălare” pe creier dar și de amintirile de Acasă, este categoria Lucrătorilor în Lumină. De ce?

Pentru că Lucrătorii în Lumină sunt suflete bătrâne care au petrecut foarte multă vreme pe planetă și au fost, prin urmare, supuse mai multă vreme acestui proces neîndurător de spălare pe creier și încercare de tăiere a legăturilor cu ființa noastră spirituală Eu Sunt.

Al doilea motiv, amintirile de Acasă, nu este nici el de neglijat și poate fi chiar mai pregnant acum, pentru că Lucrătorii în Lumină sunt primii care își aduc aminte de Unitatea de Acasă și tânjesc atât de mult după ea încât sunt dispuși, din nefericire, să renunțe la ei înșiși doar pentru a putea experimenta din nou această Unitate.

În aceste ultime zile, când a fost necesară luarea unei decizii la nivel de umanitate în ceea ce privește Ascensiunea Accelerată sau Ascensiunea în pași mici, Lucrătorii în Lumină s-au trezit puși într-o situație foarte ingrată. De ce?

Pur și simplu pentru că Inima îi trăgea spre Ascensiunea Accelerată, iar mintea cu toate regulile, dogmele și limitările ei îi sabota, spunându-le că este egoism să te gândești numai la tine. Că este egoism să pui pe primul loc dorințele inimii tale, și scopul Misiunii tale ca și Lucrător în Lumină, când, aparent, lumea nu este pregătită pentru așa ceva.

Ce înseamnă egoismul de fapt? Nimic. Este doar un alt instrument folosit pentru a obliga ființa umană să renunțe la ea însăși, la visele sale, la dorințele sale personale pentru a nu ieși din gloata care astfel este ușor de condus și supus de către cei care au tot interesul să o facă.

Tu, ființă umană ești egoistă dorind să-ți urmezi visele și calea, dar societatea și cei care îți cer să renunți la ele cum sunt? După părerea mea sunt criminali, sunt ucigași de vise, sunt răpitori ai bucuriei și entuziasmului tău, sunt cei care se folosesc de presupusa putere a majorității pentru a supune minoritatea. Sunt cei care te ucid lent și implacabil.

Dar pentru ca decizia să fie și mai greu de luat, Lucrătorii în Lumină mai au o calitate care de multe ori se întoarce împotriva lor: simțul Responsabilității. Adevărații Lucrători în Lumină, sufletele bătrâne, au un profund și puternic simț al Responsabilității, pentru că acolo, undeva în ei, există acea cunoaștere că ei sunt Acum Aici nu pentru ei, ci pentru Planetă și toți locuitorii ei.

Și atunci ce-i de făcut, pentru că ne învârtim într-un cerc destul de greu de rupt. Cei care sunt suficient de avansați pe calea lor au văzut oportunitatea și nu au avut probleme în face alegerea Ascensiunii Accelerate. Cei care au intrat pe calea lor de mai puțină vreme, sau mai corect s-au trezit la Cine sunt ei cu adevărat mai recent, au fost destul de bulversați de o astfel de alegere.

Dacă omenirea nu este pregătită? Omenirea fiind însă cei dragi pe care uneori nu-i vedem în stare să-și poarte singuri de grijă, demonstrând astfel o lipsă de încredere în propriile lor Sine Mai Înalte. Pentru că atunci când vine vorba de cei dragi, mulți Lucrători în Lumină mai tineri (ca experiență) încep să ”orbească” în ceea ce privește valabilitatea aceleiași reguli generale: Fiecare Ființă Umană este condusă și dirijată de către Sufletul ei/Sinele său Mai Înalt care cunoaște mult mai bine care sunt nevoile de creștere ale acelui Suflet.

Din fericire, cei care au oscilat în alegere au trecut această sarcină Sinelor lor Mai Înalte. Tot Sinele Mai Înalte au ales și în numele celor care la nivel conștient nu știau că este de făcut o alegere. Rezultatul este Alegerea Ascensiunii Accelerate la nivel de Planetă.

Asta nu înseamnă însă că toți oamenii vor alege această linie temporală pentru că nu toți sunt pregătiți pentru ea. De asemenea, trecerea nu se va face de pe azi pe mâine pentru că este vorba de un întreg proces aici și este nevoie ca inclusiv corpul nostru să se adapteze acestui tip de Ascensiune pentru că nu se dorește distrugerea Ființei Umane, ci trecerea ei nevătămată la un nou nivel de evoluție.

Desigur, mulți vor alege să părăsească planeta pentru că această experiență nu este încă pentru nivelul de evoluție atins de sufletul lor, dar privind lucrurile din punctul de vedere al veșniciei existenței, nu există nici o grabă pentru că nu este unde să te grăbești. Doar suntem cu toții exploratori și ne dorim să ne însușim temeinic rezultatele explorărilor noastre.

Așa că, Lucrătorii în Lumină care aveau inima îndoită pot răsufla ușurați, alegerea a fost făcută, iar ei își pot continua creșterea proprie ajutându-i și pe alții să și-o înceapă sau continue pe a lor înșiși. Fenomenul walk-in va deveni tot mai vizibil pentru că sufletele care aleg să plece pot să-și ”cedeze” vehiculele pământești altor suflete care doresc să treacă prin această experiență.

Ceea ce doresc să subliniez este că acest proces walk-in are loc DOAR cu acceptul Sufletului care pleacă și că ambele suflete, și cel care pleacă și cel care vine, au de câștigat. Nimic nu este de judecat, este nevoie să avem încredere în alegerile făcute de fiecare suflet individual.

Ceea ce este de maximă importanță este ca TOȚI Lucrătorii în Lumină să-și asume rolul și să-și intre în ”funcție” fiind Farurile de Lumină, Vindecătorii, Arătătorii de Cale, Susținătorii sau orice altă muncă în lumină pe care și-au ales-o, pentru că va fi și este mare nevoie de prezența lor în totalitate împământați și centrați în ei înșiși.

În încheiere, am să vă spun dragi Lucrători în Lumină că a sosit timpul să ne facem propriile alegeri și că nu numai că nu este o dovadă de egoism să ne facem propriile alegeri, dar este un serviciu să ni le facem pentru că numai prin noi pot intra pe Pământ acele Coduri și energii de care planeta are nevoie Acum.

De ce? Pentru că prin munca noastră de eoni, noi am ajuns la acel nivel la care putem fi canale pentru ele. Și nu este nici o judecată aici. Este ca și atunci când ți s-a stricat frigiderul și chemi un specialist să ți-l repare pentru că el are pregătirea necesară să o facă.

Și să nu uităm nici o clipă că,

Oricare ar fi întrebarea, răspunsul este IUBIREA!


Namaste!  

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.