miercuri, 21 septembrie 2016

Mesaj de la Melchizedek


Prin Marlene Swetlishoff/Tsu’tana

Preaiubiți Lucrători în Lumină,
Aș vrea ca astăzi să vorbesc cu voi despre nevoia de a continua ancorarea energiilor cosmice de Lumină care se revarsă pe Pământ în acest moment. Pământul se află în procesul renașterii și reînnoirii și prin ancorarea acestor energii în Miezul Central și Marele Cristal care se află acolo, Mamei Pământ îi este oferită asistența foarte necesară în păstrarea echilibrului la suprafața Sa.

Au fost multe schimbări care au avut loc pe fundul oceanelor care au dus la o mare mișcare a plăcilor tectonice în timp ce Inelul de Foc este activ de ceva vreme. Prin ancorarea zilnică a Luminii cosmice voi ajutați enorm la menținerea echilibrului pe planetă.

Voi vă realizați în mod activ Misiunea voastră Divină pe planetă. Ați fost în mod divin ghidați către zona în care vă aflați acum și în care este cea mai mare nevoie de energiile voastre. Le cerem Preaiubiților Lucrători în Lumină să-și facă un punct din a se uita la știri doar atât cât este necesar pentru a-și forma o părere despre cum stau lucrurile la nivel global și apoi să continue să mențină viziunea mai înaltă a noii realități a Pământului în care totul este iubire, pace, armonie și cooperare.

Nu vă lăsați distrași de dramele care bombardează canalele voastre de știri. Acestea sunt jocuri ale vechii paradigme pentru a distrage, deruta și separa oamenii buni de pe Pământ. În acest sens discernământul este foarte necesar în acest moment.

Pe măsură ce începeți să vedeți manipulările din spatele acestor povești, devine din ce în ce mai ușor să nu le mai acordați deloc atenția sau energia voastră. Energiile voastre sunt destinate utilizării într-un scop mult mai înalt în serviciul creșterii nivelelor de frecvență ale planetei și a tot și tuturor celor care se află pe ea. Aceasta este sarcina voastră principală. Menținerea Luminii mai înalte și menținerea neclintită a viziunii voastre în ceea ce privește noua realitate a Pământului.

Vedem că voi, cei care serviți în acest fel, ați devenit foarte competenți în stabilirea adevărului unei situații pe baza semnăturii energetice pe care aceasta o poartă. Acest lucru vă ajută să știți instantaneu dacă este ceva la care să vă atașați energia sau nu. Aceasta este o metodă foarte eficientă de utilizare a energiilor voastre pozitive într-un mod pozitiv și determinat.

Voi sunteți cei care crează noua voastră realitate, iar voi știți acest lucru foarte bine și lucrați împreună pentru a aduce și ancora aceste energii pozitive acolo unde ele sunt cel mai necesare. Faceți mai mult bine decât vă puteți închipui în acest moment. Este foarte importantă munca pe care voi, în mod individual și colectiv, o faceți. Continuați Dragilor, pentru că acum este momentul ca voi să vă mențineți Lumina voastră.

Valurile de Lumină cosmică și galactică care continuă să se spiraleze înspre Pământ și locuitorii săi continuă să se intensifice și acest lucru este resimțit cel mai puternic în inimile omenirii, are loc o mare trezire pe măsură ce colectivul omenirii se va trezi dintr-o dată la înțelegerea că poate dori și intenționa o cale mai bună. Vor vedea că afacerile ca de obicei nu mai sunt acceptabile pentru ei și vor stabili să se schimbe din interior mai întâi pentru că înțeleg că acesta este modul în care voi efectuați schimbarea în lumea exterioară.

Cu toții ați observat că din ce în ce mai mulți oameni încep să vorbească despre idei care cu numai câteva luni în urmă ar fi fost discreditate. Acesta este modul în care are loc trezirea în masă. Dintr-o dată există o acceptare a ceva față de care înainte nu a existat nici o reacție sau gândire sau conștientizare. Acest lucru se manifestă acum peste tot pe planetă, așa că vreau să vă încurajez în continuarea muncii voastre.

Viața pe planeta Pământ se îndreaptă spre un spațiu mai înalt în fiecare moment și schimbările sunt peste tot. Aceste schimbări vor deveni din ce în ce mai vizibile pe măsură ce evenimentele vor începe să se desfășoare în timpurile care vin. Ceea ce ar fi avut nevoie de sute de ani să prindă rădăcini acum se desfășoară cu viteza luminii. Conștiința colectivă tocmai adoptă idei noi și ca un grup înaintează în gândirea și acțiunile sale.

Această schimbare în fiecare individ începe în el însuși și prin conectarea la nivelele mai înalte de conștiință. Acesta este motivul pentru care spunem că lucrăm cu toții împreună, la unison, pentru că într-adevăr așa și este. Pe măsură ce schimbările au loc în voi și în jurul vostru, ele sunt notate în planurile interioare și apoi vom decide cu toții care ar trebui să fie următorul pas sau următoarea fază. Acesta este un teritoriu nou pentru toată lumea pentru că voi pavați calea pentru generațiile viitoare.

Acesta este motivul pentru care gândurile, acțiunile și faptele sunt atât de importante în acest moment în procesul de evoluție a Pământului. Voi sunteți creatorii, Divinul din voi se manifestă pe sine însuși/însăși prin voi și în lumea din jurul vostru și schimbarea are loc. Nu vă descurajați atunci când vedeți ultimele vestigii ale vechii paradigme afișându-și supraabundența dramei, asta este pur și simplu o iluzie, una care nu va mai dura prea mult timp.

Vă ținem pe fiecare dintre voi Preaiubiți Lucrători în Lumină în cea mai înaltă stimă și vă socotim ca și pe frații noștri și surorile noastre de Lumină, Familia Luminii. Și să știți un lucru, sunteți iubiți și asistați în fiecare pas pe care îl faceți.

EU SUNT Melchizedek.


Traducere  Monica Poka



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.