duminică, 4 septembrie 2016

Portaluri Interdimensionale


Arcturienii prin Suzanne Lie

Uneori ne simțim ca și cum am fi pe punctul de a intra în și de a ieși din timp.

Ceea ce am auzit în interiorul nostru este că odată ce ajungem la un anumit grad de aliniere cu sinele nostru cinci dimensional, începem să vedem realitatea așa cum este, în ACUM, în loc de percepțiile noastre trei dimensionale în care vedem realitatea așa cum ”ar trebui să fie” ea sau ”unde am dori să fim” sau ”cum a fost în trecut”.

Chiar ACUM, cu fiecare gând, în fiecare secundă a timpului și cu fiecare emoție, NOI ne creăm realitatea. Începem, de asemenea, să descoperim că cele mai mari provocări ale noastre sunt cele care ne forțează să ne urmăm propriul nostru destin.

Când suntem capabili să percepem realitatea în ACUM, mai degrabă decât o versiune a trecutului sau speranță pentru viitor, începem să ne dăm seama că NOI ne-am creat viața ca și realitate la marginea ACUM-ului celei de-a cincea dimensiuni.

Atunci când stăm pe pragul schimbării octavei noastre în sistemul unei realități cinci dimensionale, ne gândim la acea transmutare în dimensiunea a cincea ca și la o schimbare majoră a realității. În dimensiunile a treia/patra am încercat să ne amintim cine suntem cu adevărat și de ce am primit acest vehicul Pământesc.

Când am ales să ne bi-locăm într-un vehicul uman, am făcut-o adeseori pentru că o versiune a SINELUI nostru Multidimensional era blocat în paradigma celei de-a treia/patra dimensiuni. Prin urmare, ne-am luat un vehicul pământesc ca să ajutăm acel sine.

Foarte adesea, acel ”SINE” este sinele ascensiunii noastre pentru că acea expresie a SINELUI nostru s-a oferit voluntar să intre în cel mai profund întuneric al nostru și să-l curețe cu Iubire Necondiționată și Foc Violet. Cu toate acestea, ”noi”-ul s-a blocat în acea rezonanță și a cerut ajutor.

O dimensiune este o frecvență de rezonanță și o realitate este ”scenariul” pe care noi l-am creat de-a lungul șederii noastre pe Pământ în acea realitate. Dimensiunile a treia/patra au fost create pentru a oferi inițierile de care noi aveam nevoie pentru a înțelege și stăpâni cauza și efectul, timpul și polaritatea trei dimensionale.

Pic-cu-pic și respirație-cu-respirație, noi alegem să participăm la o frecvență mai înaltă a ”Valurilor de Energie ale Ascensiunii” care se dezvoltă din ce în ce mai mult. Aceste valuri de energie cinci dimensionale și mai mult sunt destul de comune pentru o realitate care rezonează la frecvența de tranziție a Pământului.

Pământul a rezonat la frecvența fizică trei dimensională și eterică și astrală patru dimensională timp de eoni. Acum Pământul fuzionează cu, și se întoarce la, frecvențele cinci dimensionale ale realității. Cu toate acestea, este nevoie de o destul de mare adaptare pentru a fuziona cu aceste valuri purtătoare de frecvențe mai înalte.

Pentru a ne calibra conștiința la aceste Valuri de Energie ale Ascensiunii cinci dimensionale, am descoperit că este mai bine să cădem în această experiență. Acest tip de predare este posibilă acum pentru că apoi energiile de frecvență cinci dimensională curg în, prin și afară din noi ACUM! Dacă ne predăm acestor câmpuri de energie cinci dimensionale în timp ce ele curg ”înăuntru” și ”în afară”, ne este mai ușor să le acceptăm și să ne adaptăm treptat la ele.

Aceste câmpuri de energie cinci dimensionale sunt fragile ca și aripile unui fluture, în sensul că nu putem încerca din greu să le atingem sau să le deținem. Este nevoie, în schimb, să fim ”nemișcați ca un copac”, ”moi ca și iarba” și ”la fel de schimbători ca și Soarele”. Este nevoie să simțim Iubirea lui Venus și să acceptăm misterul Lunii.

În timp ce stăm, ne așezăm, curgem sau chiar încercăm să ignorăm faptul că pe măsură ce Sinele nostru fuzionează tot mai mult cu multele noastre sine multidimensionale, noi ne deschidem propriul nostru Portal. Acest Portal este foarte important prin aceea că el ne susține conștiința în unificarea cu portalurile cinci dimensionale ale Unității Diversității.

Una dintre lecțiile principale pe care am venit să o învățăm pe această planetă este să fim capabili să trăim în unitatea diversității. Unitatea Diversității înseamnă să fii capabil să iubești necondiționat pe toată lumea și totul chiar dacă acestea sunt total diferite de sinele noastre.

Apoi, ori de câte ori experimentăm vreo frică, să ardem Focul Violet pentru a transmuta toată Umbra în LUMINĂ. Ori de câte ori experimentăm o senzație de teamă, singurătate, furie sau tristețe, Focul Violet ne va reseta corpul emoțional.

Din momentul în care ne-am resetat corpul emoțional cu acel Foc Violet, suntem în stare să ne întoarcem la a ne iubi sinele necondiționat. Pe măsură ce continuăm să ne iubim necondiționat sinele, începem să observăm că aceste noi valuri de energie mai înalt dimensională, aceste gânduri și simțiri cinci dimesnionale devin din ce în ce mai puternice pe zi ce trece.

Avem senzația de ”puternic” pentru că aceste gânduri mai înalt dimensionale intră în conexiune directă cu Mințile noastre Multidimensionale și cu Inimile noastre Înalte, care ambele sunt portaluri inter-dimensionale. Prin urmare, ele sunt componente constante ale Ascensiunii noastre.

Această ascensiune începe cu ascensiunea noastră în conștiința cinci dimensională, pecepțiile cinci dimensionale și, în cele din urmă, experiențele cinci dimensionale. De fapt, cu toții avem din ce în ce mai multe experiențe cinci dimensionale. Uneori aceste experiențe ne fac să ne simțim de parcă ne-am uita în portalul unei alte realități.

La început aceste portaluri ne oferă o privire rapidă asupra unei realități posibile. Din fericire, pe măsură ce ne continuăm aventura, începem să descoperim că am fost învățați să credem că singura noastră realitate este cea trei dimensională, lumea fizică.

Mulți dintre noi au fost adeseori învățați că ar trebui să ne simțim vinovați, sau rușinați, sau furioși, sau triști, dar cine a creat aceste situații ca să ne facă să avem aceste emoții? Și de ce aceste emoții sunt etichetate drept rele?

Ceea ce este provocator, este că fiecare parte a ascensiunii are mai multe provocări decât cea de dinaintea ei, deoarece aceste ”inițieri” formează o ”scară a ascensiunii”. Toate aceste multe părți ale ascensiunii noastre care ne derutează, ne sperie, ne entuziasmează sau le primim cu bucurie au loc numai dacă noi le ”acordăm atenție”.

Dacă îi acordăm atenție vieții noastre, putem participa în mod conștient în acest proces al ascensiunii. Este nevoie, de asemenea, să ne amintim să percepem realitatea din Sinele nostru Mai Înalt MAI ÎNTÂI. Apoi, putem percepe acea realitate și din sinele nostru trei dimensional.

Cu alte cuvinte, ne împingem ”Centrul de Comandă al Ascensiunii” în sus pe scară în dimensiunea a cincea. Primul nostru ”centru de comandă primar” a fost corpul nostru fizic trei dimensional, dar acum suntem în procesul de a ne face ”centru primar de comandă” corpul nostru de lumină cinci dimensional.

Pe măsură ce ne schimbăm acest centru de comandă în propria noastră conștientizare, în propria noastră conștiință, propriile noastre sisteme ale realității și propriile noastre alegeri, vom începe să curgem printre multele noastre versiuni alternative, paralele, simultane, trecute și simultane ale realității noastre prezente. Pe măsură ce ne obișnuim cu aceste percepții inter-dimensionale, vom începe să percepem îndeaproape valurile de energie mai înalt dimensională din ce în ce mai clar.

Ba mai mult de atât, pe măsură ce frecvența corpului și conștiinței noastre se calibrează din ce în ce mai mult la dimensiunea a cincea și mai mult, vom primi chiar mai multe informații de la valurile cu o frecvență mai înalt dimensională.

Aceste informații intră în mintea noastră supra-conștientă pentru că numai stările noastre de conștiință de o frecvență mai înaltă pot primi informații de la frecvențele la care acestea au fost calibrate. Un lucru pe care vom începe să-l experimentăm este că avem diferite canale în creierul nostru minte.

Aceste canale mentale seamănă foarte mult cu canalele unui televizor. Adunăm informațiile necesare care rezonează la fiecare ”canal creier-minte”. Prin urmare, aceste ”canale” includ diferite versiuni ale realității, vieții, viselor noastre sau nevoii noastre de a deveni UNA cu realitatea pe care NOI o creăm.

Amintiți-vă, am venit la școala Pământului pentru a învăța ...

1) Legea cauzei și efectului
2) Să ne amestecăm polaritățile trei și patru dimensionale pentru a crea Unitatea Diversității
3) Să trăim cu Iubirea Necondiționată și Focul Violet al Transmutării.

Prin unitatea în diversitate nu va mai fi nevoie să ne luptăm unii cu alții din cauza diferențelor dintre noi. Mai degrabă ne vom aminti cum să iubim și să fim iubiți, precum și modul în care ne place să fim acceptați și să simțim că suntem parte din crearea realității noastre personale și colective.

Unii dintre noi au petrecut multe vieți luptându-se pentru că erau diferiți de ceilalți. Mulți dintre aceștia sunt oarecum într-o psihoză traumatică din cauza nenumăratelor lor vieți trei dimensionale. Prin urmare, le trimitem Iubire Necondiționată și acceptare.

Din fericire, pe măsură ce fuzionăm tot mai mult cu Sinele nostru trei/patru dimensional, ne putem recunoaște mai deplin talentele și trăsăturile noastre patru dimensionale. Pe măsură ce ne amintim și ne folosim aceste talente și trăsături, creăm un sentiment de fericire și creativitate în corpul nostru.

La început, simțurile noastre patru dimensionale sunt foarte viscerale, deoarece le simțim în forma noastră fizică. Dar pe măsură ce ne obișnuim să simțim, să integrăm și să trăim o viață pe deplin integrată trei și patru dimensională, vom experimenta din ce în ce mai mult senzații cinci dimensionale.

Senzațiile noastre patru dimensionale se simt foarte visceral prin aceea că ele sunt adeseori simțite ca și cum s-ar produce în corpul nostru fizic. Cu toate acestea, ele sunt simțite și ca și cum noi am face și/sau observa ceva care este creativ. De aceea, simțurile și percepțiile noastre patru dimensionale ne reamintesc bucuria de a fi creativi, atletici, artistici, fericiți, jucăuși.

Pe de altă parte, experiențele noastre cinci dimensionale sunt ceva ce este nevoie să documentăm pentru că ele sunt noi pentru creierul, percepțiile și experimentarea noastră. Așa că, încă nu ne-am ”făcut un fișier” în creierul nostru pentru intrările mai înalt dimensionale.

Fiecare dintre noi primește senzații de ”Wow, ce a fost senzația asta pe care tocmai am avut-o? Asta nu a fost o experiență patru dimensională! A fost un tip diferit de senzație!”

Foarte des cel mai ușor mod de a identifica o experiență cinci dimensională este că, atunci când simțim Kundalini în miezul coloanei noastre vertebrale mișcându-se fie în sus fie în jos sau staționând într-o anumită chakră, corpul nostru pare a fi stimulat de o percepție cinci dimensională.

Această Kundalini este ”mașina”, ”mașina chimică” și ”mașina interactivă” care ne va ajuta să ne amintim că procesul prin care trecem este foarte important. Prin urmare, percepțiile noastre sunt importante, și cel mai important dintre toate, NOI suntem importanți.

Pe măsură ce identificăm acest nou mod de a ne iubi pe noi înșine necondiționat și ne onorăm senzațiile noastre fizice, ne vom simți mult mai inspirați să împărtășim, să ne acordăm fin, să scriem, să desenăm, să pictăm, să predăm și să ne împărtășim experiențele noastre cinci dimensionale în orice mod pe care îl simțim ca fiind natural pentru noi.

 Prin această împărtășire ne împământăm experiențele cinci dimensionale în corpul nostru astral patru dimensional, în creierul și corpul nostru fizic trei dimensional, precum și în planeta trei dimensională a lui Gaia.

Prin această dedicare pentru evoluția noastră personală și planetară, noi invităm aceste valuri de energie mai înalt dimensională să se planteze în corpul nostru fizic, în inima și mintea noastră și în corpul planetar al lui Gaia.

Pe măsură ce acceptăm, plantăm, hrănim și creștem aceste frecvențe mai înalte ale energiei în corpurile noastre, din ce în ce mai multe informații inter-dimensionale vor veni în conștientizarea noastră. Aceste informații inter-dimensionale ne permit să ne expansionăm conștiința.

De asemenea, pe măsură ce ne expansionăm conștiința, putem observa că polaritățile de lumină și întuneric, introspecția și percepțiile exterioare, iluminarea și confuzia, stânga și dreapta, bine și rău, partea noastră întunecată și partea noastră luminoasă încep să se întâlnească în-între portalurile noastre inter-dimensionale în dimensiunea a cincea și realitatea noastră fizică.

În timp ce trimitem această minunată putere a Iubirii noastre Necondiționate în acest ”în-între”, propriul nostru întuneric interior și propria noastră lumină interioară se ”de-polarizează” lent pentru a fi doar ”experiențe inter-dimensionale”.

Pe măsură ce experimentăm cum propriul nostru întuneric interior și propria noastră lumină interioară fuzionează în UNA, putem înceta să încercăm să le ținem separate ca și cum lumina nu ar trebui să știe de întuneric sau întunericul s-ar simți jenat de reflexia luminii.

Polaritățile trei dimensionale încep să fuzioneze în unitatea cinci dimensională. Intrarea crescândă a câmpurilor de energie cinci dimensională servește la ”umplerea în-între”-ului a ceea ce a fost cândva considerat drept ”lumină” sau ”întuneric”.

Prin urmare, începem să ne aducem laolaltă lumina noastră, să ne aducem laolaltă întunericul nostru și le dăm voie să fuzioneze și să umple acel spațiu ”în-între”. Acel spațiu ”în-între”, în care sunt de fapt portaluri cinci dimensionale, sunt zonele în care polaritățile fuzionează în UNA.

Pe măsură ce îngăduim ca această fuziune să continue în conștiința noastră și în forma noastră fizică, lumina mai înaltă va intra direct în cel de-al Treilea Ochi al nostru pentru a ne îngădui să fim mai în măsură să ne folosim clarvederea.

Această lumină mai înaltă, cinci dimensională va merge și în Inima noastră Înaltă pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine Iubirea Necondiționată. Pe măsură ce această Lumină intră în Inima noastră Înaltă, începem să înțelegem mai deplin cum Iubirea Necondiționată a Inimii noastre Înalte fuzionează cu clarvederea celui de-al Treilea nostru Ochi.

Această înțelegere ne îngăduie să percepem tot mai mult modul în care expresia trei dimensională a trealității noastre progresează într-o expresie cinci dimensională a realității. Expresiile trei și patru dimensionale ale realității noastre continuă să existe și servesc ca UNA pentru crearea ”Podului spre Libertate”.

Acest Pod spre Libertate se formează pentru ca noi să putem curge cu ușurință și conștient în primele componente ”conștiente” ale SINELUI nostru cinci dimensional. Pe măsură ce această lumină cinci dimensională ne activează Mintea Multidimensională și Inima Înaltă, începem să ne întrepătrundem ”Mințile Inter-dimensionale și Inimile Înalte” cu conștiința noastră de zi cu zi.

Pe măsură ce ne împărtășim abilitățile inter-dimensionale, simțul nostru de Conștiință a Unității se expansionează pentru a cuprinde ÎNTREAGA Viață. Apoi, ”simțul nostru de sine” ne expansionează pentru a include procesul TUTUROR de a deveni cinci dimensional. Această fuziune a conștiinței noastre cu Întreaga Viață accelerează procesul nostru de fuziune cu SINELE nostru Multidimensional.

Accelerarea fuziunii sinelui nostru fizic și a SINELUI nostru Multidimensional ne permite să ne folosim Mintea Multidimensională pentru a percepe realitatea prin cel de-al Treilea Ochi al nostru și prin Inima noastră Înaltă pentru a percepe realitatea cu Iubire Necondiționată. Pe măsură ce ne amintim să percepem realitatea cu Iubire Necondiționată, al Treilea Ochi al nostru deschis și Inima noastră Înaltă activată, își încep fuziunea.

Pe măsură ce ne calibrăm Iubirea Necondiționată cu Percepțiile noastre Multidimensionale, noi ne calibrăm Inima Înaltă și Mintea Multidimensională să lucreze ca UNA. Pe măsură ce-i îngăduim Minții noastre Multidimensionale și Inimii noastre Înalte să fuzioneze în UNA, ne activăm percepția conștientă a TUTUROR percepțiilor multidimensionale.

Pe măsură ce acest proces, această fuziune, această alăturare, acest amestec intră din ce în ce mai profund în fizicalitatea voastră, corpul vostru de lumină cinci dimensional începe să se activeze. Primul lucru pe care îl recunoaștem este că putem vedea acum aceste valuri de energie într-un mod mult mai clar decât le-am putut percepe oricând înainte.

Ne dăm seama că putem simți Iubirea Necondiționată care curge din aceste câmpuri de energie cinci dimensionale într-un mod pe care nu l-am putut experimenta niciodată înainte. Cel mai important lucru este că pe măsură ce ne fuzionăm Mintea Multidimensională cu Inima Înaltă, ne amestecăm formatul nostru trei dimensional al realității cu formatul nostru cinci dimensional al realității.

Prin contactul constant dintre corpul nostru trei dimensional și corpul nostru cinci dimensional, care sunt conectate prin intermediul punții făcute de corpul nostru patru dimensional, suntem în stare să ne amintim cu o mai mare ușurință să ne menținem creierul fizic în aliniere cu Mintea noastră Multidimensională și inima noastră fizică în aliniere cu Inima noastră Înaltă.

Când ne amintim să păstrăm această aliniere, ne amintim în mod natural să ne păstrăm conștiința trei/patru dimensională în aliniere cu conștiința noastră cinci dimensională. În timp ce păstrăm această aliniere, nu numai că vom percepe multele portaluri inter-dimensionale, devenim portalul inter-dimensional care am fost întotdeauna!

Prin aceste ”portaluri inter-dimensionale” ne putem integra sinele fizic cu SINELE nostru Multidimensional. Această integrare seamănă mult cu ”avionul este pe pistă și pregătit de decolare”.

Fiecare dintre noi, împreună ca UNUL, suntem păzitorul Conștiinței Unității noastre Personale și colective cu ÎNTREAGA Viață. Această Conștiință a Unității este construită din întreaga Iubire Necondiționată și Gândire Multidimensională pe care am împărtășit-o cu ÎNTREAGA Viață.

În timp ce ne deschidem portalurile inter-dimensionale ale celui de-al Treilea Ochi și Inimii Înalte,
declarăm că noi ne pregătim ACUM să intrăm în UNUL.

Binecuvântări,
Sue Lie și Arcturienii

Eu, Suzanne Lie, declar ACUM că eu îmi DESCHID Portalurile celui de-al Treilea Ochi al meu și al Inimii mele Înalte!

Eu, Monica Poka, declar ACUM că eu îmi DESCHID Portalurile celui de-al Treilea Ochi al meu și al Inimii mele Înalte!

Vă invit, pe cei care doriți, să faceți această declarație pentru voi înșivă.

Namaste!



Traducere Monica Poka 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.