miercuri, 11 octombrie 2017

Actualizare 11 Octombrie 2017


Atrăgeam acum câteva zile atenția asupra faptului că masculinul divin a intrat într-o nouă fază a trezirii sale pentru a întâlni femininul divin și a se unifica cu el. Bineînțeles că este vorba de mult mai mult decât de reconcilierea sexului masculin și cel feminin, dar în mod interesant explozia acestui fenomen are loc tocmai în zona relațiilor dintre femei și bărbați.

Din ceea ce experimentez și aud de la aproape toate cunoștințele, prietenele mele de sex feminin, are loc o imensă dislocare de energii blocate în vechile tipare și roluri de soț/soție, bărbat/femeie, mamă/băiat, tată/fată. Aceste interacțiuni sunt asemenea unui cutremur care nu mai lasă piatră neîntoarsă, nu au loc pe rând cum s-ar spune, ci toate deodată.

Cred că mulți/multe pot spune în acest moment ”Viața mea se duce de râpă, tot ceea ce am crezut a fi bun, frumos, stabil se duce de râpă. Viața mea a devenit un haos.” Și pentru că epicentrul cutremurului se află în relațiile de familie, el se simte extrem de puternic, cu numeroase replici și propagat în toate celelalte relații ale noastre, inclusiv în relația cu noi înșine.

Puținele prietene măritate pe care le mai am, dar și cele aflate în relații de câțiva ani cu partenerul lor, îmi spun că au fost amenințate de către partenerii lor cu divorțul sau separarea. Am observat și o revoltă a băieților împotriva mamelor lor și situații tensionate sau, dimpotrivă, care au devenit foarte apropiate între tată și fiică.

Este o dinamică a relațiilor foarte interesant de observat cu condiția să o poți face chiar și atunci când ești implicat/ă în ea, lucru cam greu de făcut pentru că emoționalul feminin este și așa destul de fragil și răscolit la rândul lui de această imensă dislocare de energii vechi și dureroase. Corpul durere feminin este extrem de activ și prezent, lucru valabil și pentru corpul durere masculin.

Așa cum spunea Omraam Mikhael Aivanhov, ”Nu poți turna vinul nou în burdufuri vechi”, nici noile energii care inundă acum planeta nu pot intra în aceleași tipare și configurații energetice la nivel molecular vechi, este nevoie ca mai întâi să se facă o curățare foarte, foarte profundă a ”burdufurilor” astfel încât acestea să poată primi ”vinul nou”. În timp ce unele pot fi reînnoite, altele nu.

Nu toate relațiile vor trece de acest hop, pentru că în foarte multe cazuri a fost vorba de relații karmice și prelungirea unei relații încheiate nu aduce nimic nou, iar sufletul nu este interesat într-o astfel de experiență, mai ales acum. Pot fi re-negociate însă unele contracte de suflet, dar numai acolo unde ambele suflete implicate au de câștigat în propria lor evoluție, altfel nu pentru că energiile de tipul sacrificiu nu mai rezonează cu noua lume în care ne aflăm.

Deci, haosul s-a extins aparent și mai mult aducând cutremure, tsunamiuri, uragane chiar și în acele zone în care ne-am fi dorit liniște pentru a putea face față la ceea ce percepem a se petrece în exteriorul nostru. Mulți veți simți că este inutil să mai încercați să faceți ceva pentru că pare că răul este atât de mare, distrugerea atât de imensă încât orice tentativă de a repara ceva devine inutilă.

Mulți priviți la viața voastră cum se destramă de parcă nici n-ar fi existat; unii vă simțiți inima, sufletul amorțit de parcă nici puterea de a reacționa nu o mai aveți. Și nici nu o mai aveți pentru că în străfundul vostru știți că așa trebuie să se întâmple. Mintea umană și ego-ul uman vă vor da cel mai mult de furcă pentru că într-o clipă știți că este bine așa cum este, iar în următoarea clipă va apărea întrebarea ”Și cu mine ce se întâmplă acum?”

Nu uitați că sufletul vostru nu vă părăsește nici măcar o milisecundă, că el este acolo pentru a vă ghida și susține indiferent de situația prin care s-ar putea să treceți. Multe goluri în stomac și senzații că ceva rău urmează să se întâmple, palpitații la inimă, senzația că nu puteți respira de parcă cine v-ar fi pus o greutate pe piept, stări asemenea celor de răceală și de durere în gât – chakra gâtului este în top la curățare și deschidere pentru că este legată de comunicarea înaltă și de rostirea adevărului vostru personal, lucru pe care mulți nu l-ați mai făcut niciodată până acum, dar acum simțiți că trebuie să o faceți.

Da, este momentul să vă spuneți adevărul așa cum voi îl vedeți nu cum îl văd ceilalți sau vi-l impun ceilalți, este momentul împuternicirii voastre prin cuvântul rostit, prin adevărul rostit. Nu vă temeți să o faceți, pentru că ați fost puși în situații aparent, sau nu, terminale tocmai pentru că nu ați făcut-o până acum. Sunteți împinși de la spate să vă construiți viața așa cum voi vi-o doriți.

Nu vă așteptați ca lucrurile să devină clare sau să se rezolve într-un timp scurt, pentru că cei care vă aflați în astfel de situații aveți de curățat vieți întregi de karmă petrecute împreună și nu numai ca parteneri de viață, ci și ca părinte/copil, prieteni sau chiar inamici, motiv pentru care unele situații pot părea extrem de ciudate. Poate fi ca un dans, un pas înainte, doi înapoi, nu contează. Important este să puneți energia în mișcare și să-i acordați spațiu și celuilalt să se miște.

Multe dintre senzațiile corporale pe care le experimentăm nu au o legătură directă cu ceea ce experimentăm la nivel conștient, mulți spuneți ”Simt că ceva rău se întâmplă sau urmează să se întâmple”. Nu este ceva rău, este doar plecarea a ceea cu ce nu mai rezonăm și nu este întotdeauna necesar să conștientizăm ce este acel ceva. Veți observa că aceste stări dispar așa cum au și apărut, dar ele sunt în general generate de o situație concretă la care ne putem raporta.

Furtuna ne afectează pe toți, pentru că suntem UNA, dar fiecare și-o traduce potrivit stării de conștiință atinsă de fiecare. TOATE energiile stătute și blocate sunt agitate pentru putea fi dislocate, dizolvate, disipate, burdufurile înnoite pentru ca vinul nou să poată fi turnat în ele.

Când vă aflați în situații care devin copleșitoare spuneți-vă vouă înșivă ”Dau drumul la tot ceea ce este de plecat, fie că sunt sau nu conștient/ă de ceea ce pleacă.” Respirați profund, aduceți-vă atenția în inimă și nu uitați că fiecare dintre noi avem o calitate extraordinară: fiecare dintre noi, fără nici o excepție, este un transformator energetic și putem transforma o energie joasă într-una înaltă atunci când o trecem prin inima noastră, acolo unde IUBIREA sălășluiește.

Cel mai important lucru este să conștientizăm că trecem ÎMPREUNĂ, cu TOȚII prin asta și să fim cât de blânzi putem atât cu noi înșine cât și cu ceilalți.

Vă doresc o zi minunată, plină de magie și de o fericită anticipare!

Munay,


Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.