marți, 17 octombrie 2017

Integrarea Multidimensională a Vibrațiilor Voastre Feminine și Masculine pentru Curățarea Ego-ului Vostru Negativ

Vindecarea rănilor Sinelui vostru Masculin și Feminin și manifestarea din echilibrul acestor aspecte unite

Maestrul Kuthumi

Maestrul Kuthumi dorește să vă susțină în recunoașterea rănilor sinelui vostru masculin și feminin, înțelegerea oricăror mesaje pe care aceste aspecte ale voastre doresc să le împărtășească cu voi și să vă aducă vindecare. El vă ghidează cum să vă uniți cu sinele vostru multidimensional și cu aspectele voastre masculine și feminine care există în cele 352 de nivele ale Universului Creatorului. Făcând acest lucru, el ancorează o puternică energie vindecătoare care dizolvă și eliberează rănile sinelui vostru masculin și feminin. Maestrul Kuthumi vă susține în crearea și experimentarea echilibrului, armoniei și unității sinelui vostru masculin și feminin pentru a crea o profundă curățare a ego-ului vostru negativ și a expresiilor mai jos vibraționale. Maestrul Kuthumi vă încurajează să vă vedeți pe voi înșivă prin perspectiva sinelui vostru multidimensional și a energiilor masculine și feminine echilibrate pentru a vă recunoaște divinitatea, puterea și adevărul. El vă inspiră să creați din acest spațiu puternic și din vibrațiile echilibrului și ale expansiunii tot ceea ce vă doriți să experimentați în realitatea voastră.

”Prin alinierea voastră cu energia multidimensională a Creatorului și astfel cu multele nivele ale vibrațiilor voastre masculine și feminine, o profundă curățare este susținută în ființa voastră; această curățare va elibera vibrațiile mai joase, mai ales pe cele legate de vibrațiile masculine și feminine, ceea ce vă va permite să creați din armonia energiilor voastre masculine și feminine, iar acest lucru este important pentru că voi creați din întreaga voastră putere, voi creați din tot adevărul vostru, din deplinătatea, din completitudinea ființei voastre. Este ca și cum ați crea din ambele părți, și cea stângă și cea dreaptă, ale creierului vostru, atât din iubire cât și din putere, voi creați din toate vibrațiile pozitive iubitoare ale divinului feminin și din toate vibrațiile pozitive iubitoare ale divinului masculin; voi creați, de fapt, din tot ceea ce Creatorul este și asta este ceea ce eu, Kuthumi, doresc pentru voi. Deci, da, noi vă curățăm aspectele ego-ului negativ, vibrațiile joase ale aspectelor masculinului și femininului din voi, dar eu vă și aliniez cu o mai mare plenitudine în ființa voastră astfel încât voi să puteți percepe și, de asemenea, proiecta și crea din cele mai înalte vibrații ale Creatorului care sunt potrivite ca voi să le recunoașteți și întrupați acum.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 44 min și 22 de sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 36 min și 27 sec.

Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 9. Veți fi apoi ghidați pe platforma https://dincolodeminesunteu.onfastspring.com unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 

Meditația în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.