miercuri, 4 octombrie 2017

Actualizare 4 Octombrie 2017


O vorbă foarte des întâlnită este ”Ai grijă ce-ți dorești, că s-ar putea să primești.” Ei bine, foarte mulți dintre noi am cerut încheierea relațiilor karmice  sau care au devenit disfuncționale, astfel încât să nu mai fie nevoie să reluăm aceste relații și în alte vieți. Este vorba de orice tip de relații, dar relațiile care ne afectează cel mai mult sunt cele de familie, de cuplu.

Aceste încheieri se pot manifesta fie sub forma unor crize în relație, în cazul în care această curățare a relației este dorită de ambele părți, ca ea să fie efectivă și relația să poată continua, fie sub forma unor rupturi aparent bruște care să ducă la dezintegrarea relației respective.

Indiferent de tipul relației, a faptului că va continua sau nu, ceea ce este important este să intrați în ședință cu voi înșivă și să analizați cu o mare sinceritate plusurile și minusurile acelei relații, și dacă ea mai corespunde sau nu adevăratelor voastre nevoi, nevoilor sufletului vostru.

Este o relație care vă împlinește, vă aduce bucurie și fericire în viața voastră? Vă simțiți văzuți voi înșivă sau există multe văluri între voi și cei cu care vă aflați în respectiva relație? Da, vălurile cad, dar nu pentru toți. Doar pentru cei care au ales să renunțe la atașamente, la iluzii, la scenariile și filmele pe care singuri și le crează.

Ei bine, într-o relație în care nu ești văzut tu, nu ești de multe ori nici măcar figurant, pentru că filmul se derulează fără ca tu să faci parte efectiv din el; prezența ta fizică nu face decât să alimenteze continuarea scenariilor în care scenaristul, regizorul și actorul principal joacă toate rolurile, doar că mintea umană conștientă care trăiește în separare nu poate recunoaște acest lucru și are nevoie de reprezentări exterioare diferite pentru ca filmul să pară real, veridic.

Da, a sosit momentul culesului, octombrie nu va fi o lună ușoară pentru nimeni, tot ceea ce nu este în echilibru va fi fie echilibrat, fie dezintegrat pentru a se oferi șansa unei noi echilibrări, a uneia mai înalte, pe criterii de rezonanță și vibrație. Este o lună a adevărului; a adevărului gol-goluț care ne va dezbrăca pe fiecare de tot ceea ce nu este în aliniere cu intențiile și dorințele sufletului nostru pentru noi.

Încercați să nu vă lăsați copleșiți într-o măsură atât de mare încât să cădeți în butoiul disperării sau depresiei, să vă simțiți trădați, abandonați, nu vă acuzați că ați fi eșuat, că nu sunteți suficient de buni sau că nu ați fi făcut tot ceea ce era posibil, chiar dacă simțiți pe alocuri că acest lucru ar fi adevărat, intrați în conștientizarea că ați făcut tot ceea ce ați putut să faceți în acele momente din starea de conștiință pe care o aveați în acel moment.

La nivel de suflet fiecare dintre noi a făcut o alegere, iar acele alegeri intră acum în manifestare. Dacă vă este greu să recunoașteți acest lucru, cereți doar ca toate lucrurile să se alinieze cu binele vostru cel mai înalt și lăsați ca curgerea Creatorului să vă aducă acel bine. Aveți încredere că sunteți iubiți nemăsurat, chiar și în momentele în care simțiți exact contrariul, pentru că, da, suntem iubiți nemăsurat de către Creatorul nostru.

Dacă vă aflați într-o astfel de situație, nu rețineți în voi sentimentele de frustrare, victimizare, trădare, abandon, eșec, de nu sunt suficient de bun/ă sau ce se va întâmpla cu mine, etc. pentru că nu faceți altceva decât să dați naștere unei noi karme. Din punctul meu de vedere, karma nu este altceva decât perpetuarea unor relații, interacțiuni nerezolvate într-o întrupare într-o altă sau alte întrupări în care încheierea lor să poată avea loc.

Încheiați totul, simplu, frumos, iar sentimentele, emoțiile care apar în omul din voi, exprimați-le, dați-le afară, curățați-le, epuizați-le în așa fel încât să nu mai rămână nici o urmă de negativitate din ele în voi. Sunt câteva exerciții pe care le puteți face, iar unul dintre ele pe care l-am mai descris într-un material anterior, este cel al triunghiului relației.

Vă imaginați un triunghi în care într-un vârf al triunghiului se află persoana cu care vă aflați în acea relație, indiferent de relație, în alt vârf vă aflați voi, iar în al treilea vârf se află relația însăși – egregorul relației, de fapt. Trimiteți iubire necondiționată și foc violet în acel triunghi, precum și ocupanților celor trei vârfuri. Poate că va fi nevoie să faceți acest lucru de mai multe ori până când să simțiți o echilibrare, o ușurare, mai ales în cazul relațiilor care au fost de o durată mai mare.

Un alt mod este să vă cântați durerea astfel încât ea să nu devină suferință, adică să folosiți vibrația sunetului pentru a crea mișcare în și eliberare de acele emoții de vibrație joasă, să nu le permiteți să devină stagnante. Asta nu înseamnă să începeți să luați lecții de canto, ci pur și simplu să lăsați să iasă din voi acele sunete pe care le simțiți răbufnind la suprafață. Nu contează cum ar putea ele să sune, lăsați-le să curgă afară din voi și să ia cu ele vibrațiile negative ale emoțiilor și sentimentelor voastre. Nu uitați că totul este energie, culoare și sunet în Univers.

Puteți folosi orice metodă vă este cunoscută, dă rezultate și vă este confortabilă, dar nu blocați energia în voi, nu o lăsați să devină stagnantă pentru că altfel va fi nevoie să o curățați și va fi mult mai greu mai târziu. Nu uitați că există tendința umană de a îngropa în subconștient sau inconștient ceea ce nu-i place. Pe lângă faptul că conștientul nostru se unifică și nu mai avem preșuri sub care să ascundem gunoiul, este un exercițiu de asumare, împuternicire și creație.

Nu uitați că totul este una și că separarea este o iluzie, deși știu că este greu să o facem în astfel de momente. Iubiți Creatori, este și acesta un examen prin care am trecut de atât de multe ori. De fiecare dată când am închis o ușă, indiferent că a fost una mică, nebăgată în seamă, sau una mare care ne-a zgâlțâit, ea a fost urmarea unor alegeri ale noastre, fie că am conștientizat sau nu acest lucru.

Nu uitați că iubirea Creatorului este cu și în noi, indiferent de cum ar putea părea lucrurile. Nu uitați că pasărea își aruncă puiul din cuib nu pentru că nu-l iubește, ci pentru a-l învăța să zboare. Nu este nevoie să vedem întreaga imagine pentru a ne simți în siguranță, lucru de care oamenii au o atât de mare nevoie, mai ales acum. Este nevoie să avem încredere că totul este în aliniere cu alegerile pe care noi le-am făcut la nivel de suflet. Această conștientiza și acceptare este pluta care ne va purta în aceste vremuri teribile pe care le trăim.

O zi minunată, plină de magie și de o fericită anticipare vă doresc!

Munay,


Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.