marți, 3 octombrie 2017

Actualizare 3 Octombrie 2017


După cum spuneam zilele trecute, luna octombrie este luna care ne va aduce multe surprize, multe răsturnări de situații, unele dintre ele previzibile, în timp ce altele pot părea că ne lovesc din senin. La acestea din urmă, întrebați-vă care gând sau dorință ascunsă sau poate neexprimată a voastră, le-a creat pentru că am intrat tot mai adânc în tărâmul manifestărilor aproape instantanee.

Multe dorințe, intenții, proiecte sau idei mai vechi încep să se materializeze, deși nu mai sperați că se va întâmpla vreodată. Suntem cu toții puși în fața unor situații în care este nevoie să facem alegeri conștiente în ceea ce privește calea noastră mai departe. Nu mai există nici un pardon sau amânare.

Migrarea către energiile de rezonanță asemănătoare este mai mult decât vizibilă, multe prietenii se destramă, relații care păreau solide, colaborări care încetează brusc, trezirea în masă la adevăruri mai înalte ale ființei pare a face ravagii, dând peste cap viețile multora. Dar, nu se întâmplă decât ceea ce noi am dorit, conștient sau inconștient.


Nevoia de a ne exprima pe noi înșine, adevărul nostru, de a fi văzuți așa cum noi suntem este atât de stringentă încât pur si simplu simțim că ne mistuie. Nu mai acceptăm compromisuri, cedări ale puterii personale, renunțăm la multe dintre limitările pe care fie le-am acceptat, fie ni le-am impus singuri în numele unor concepte vechi, dar care nu mai au putere asupra noastră.

Pur și simplu nu mai putem face altfel pentru că toată ființa noastră se revoltă. Corpul nostru emoțional refuză pur și simplu acele energii care îl rănesc, care îl agresează, corpul mental a devenit extrem de activ, mintea noastră parcă nu mai vrea să tacă și suntem, aparent, în imposibilitatea de a o reduce la tăcere. Iar corpul nostru fizic manifestă toate aceste schimbări și tranziții prin care trecem.

Avem nopți tot mai albe, care ne aduc în pragul epuizării, zile tot mai haotice care și ele par a avea același scop, dar scopul lor mai înalt este să ne aducă în punctul în care să fim nevoiți să recunoaștem că nu omul din noi deține controlul, că nu putem face față avalanșei de schimbări și pur și să dăm drumul oricărei forme de control, stăpânire sau dorință de înțelegere, să intrăm în starea de acceptare și predare.

Atunci când în viața noastră se schimbă câteva lucruri mărunte, starea noastră nu se schimbă prea mult, zona de confort nu ne este amenințată, dar atunci când schimbările vin în avalanșă sau cascadă, ne dăm seama că nu putem face față cu mintea umană obișnuită acestui potop de stimuli și vitezei cu care ei ne copleșesc, așa că singura variantă rămâne predarea; predarea în curgerea Creatorului: Ce o fi, o fi!

Pe moment este greu de estimat dacă aceste schimbări din viața noastră sunt benefice, deoarece ele nu prea par a fi așa. Dar cum nimic nu este întâmplător, ele ne ajută să marcăm intrarea într-o nouă etapă din procesul nostru de ascensiune, atât la nivel personal cât și planetar.

Luna octombrie stă în cea mai mare parte a sa sub semnul Balanței, a echilibrului și vom fi forțați să ne aducem în echilibru pentru a ne putea menține starea de sănătate atât la nivel fizic, cât și emoțional și mental. Mulți ați putut observa că stări, situații care altădată v-ar fi aruncat într-o prăpastie a disperării, acum nu le mai puteți privi în acest fel.

De ce? Pentru că pur și simplu nu mai puteți intra sau rămâne în energiile joase pe care le conțin decât cu un preț uriaș: al echilibrului vostru la toate nivelele. Le lăsați ca pur și simplu să treacă pe lângă voi pentru că știți deja că ”focul arde” și nu mai doriți să vă convingeți. Dacă totuși o faceți, va trebui să găsiți singuri calea de a ieși din ele, pentru că ați constatat că parcă nu vă mai aude nimeni, nu mai este cine să vă tragă afară din groapa în care v-ați avântat.

Da, în ultimele săptămâni a fost, și mai este încă, o tăcere suspectă a eterilor și a celor pe care ne-am cam bazat în ghidarea noastră. Deși poate părea ciudat ce spun, li s-a cerut să ne lase să stăm pe propriile noastre picioare pentru că mulți au dezvoltat un atașament prea mare, o dependență de ghidarea din alte planuri. Echipele de ghizi au cam fost, și mai sunt, în vacanță.

Retragerea lor are drept scop descoperirea de către noi a unor noi abilități care ne-au fost activate, împuternicirea noastră, precum și recuperarea puterii noastre personale, singurele care ne pot ajuta să eliminăm starea de nesiguranță cu care toți ne confruntăm.

Pe măsură ce lucrurile vor intra pe făgașul lor în viața și realitatea noastră, pacea, calmul, liniștea și echilibrul vor reapărea și ne vom da seama de saltul pe care fiecare l-am făcut în aceste ultime săptămâni. Nimic nu este așa cum pare și cel mai mare rău, poate fi, de fapt, un foarte mare bine, o poartă către noi începuturi. Și, da, nu uitați că indiferent care ar fi întrebarea, răspunsul este întotdeauna IUBIREA!

O zi minunată, plină de magie și de o fericită anticipare vă doresc!

Munay,


Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.