marți, 10 octombrie 2017

Mesaj de la Grupul Arcturian 8 Octombrie 2017


Prin Marilyn Raffaele

În acest moment are loc o imensă schimbare a energiilor pe Pământ și cea mai mare parte dintre voi sunteți conștienți de acest lucru. Totuși, sunt unii, chiar și printre căutătorii serioși ai adevărului, care îi permit fricii să-i țină blocați în ceea ce este cunoscut și familiar. Mulți dintre acești oameni dragi primesc acum ”apeluri la trezire” și sunt forțați prin diferite circumstanțe să-și deschidă ochii, să conștientizeze adevărul pe care îl cunosc și să înceapă să facă alegeri care să le reflecte nivelul lor de conștientizare, nu al altora.

Ați ales să fiți pe Pământ pentru a experimenta și a ajuta pe parcursul acestor timpuri puternice în timp ce creațiile vechi, false și încheiate se dizolvă din cauza epuizării energiei care este necesară să le alimenteze și să le susțină. Acest lucru crează frică în cei care nu înțeleg că singurul lucru care se poate vreodată dizolva este sensul fals al ceva.


Realitatea spirituală ascunsă în interiorul a tot ceea ce este nu se dizolvă niciodată pentru că ea este menținută veșnic de către Legile Divine. Numai conceptul fals al unei realități spirituale sau Idei Divine se dizolvă deoarece conceptul fals are doar energia credinței în el care să-l mențină în manifestare.

De exemplu, dorința omenirii pentru o sănătate perfectă este în realitate căutarea plenitudinii și completitudinii care este dreptul din naștere al fiecăruia ca expresie a lui Dumnezeu. Nu cu mult timp în urmă numai tratamentele fizice au fost folosite ca mijloc de tratare a bolii. Pe măsură ce omenirea a evoluat, soluțiile ”ulei de șarpe” (substanțe despre care se pretindea că ar fi panaceul universal n.t.) au fost recunoscute ca fiind nefolositoare și nu mai sunt folosite. (de către majoritatea) Căi noi și mai înalte de înțelegere a sănătății care includ mai mult decât corpul fizic au început să fie recunoscute permițând ca modalități de vindecare de nivele mult mai înalte să se manifeste.

Evoluția spirituală se manifestă ca forme din ce în ce mai înalte și mai bune a tot ceea ce apare minții umane ca fiind material și acest lucru va continua pe măsură ce oamenii își dau seama că ei sunt conștiință care poartă un corp fizic, nu un corp fizic care are conștiință.

O formă materială nu ar putea exista dacă în spatele ei nu s-ar afla o realitate spirituală care să fie interpretată de minte. Nu puteți face ceva din nimic. Tot ceea ce vedeți, auziți, gustați, atingeți și mirosiți în universul material, este, de fapt, spiritual în cea mai pură esență a sa, menținută infinit de către energia Iubirii. Modul în care aceste idei spirituale (completitudine, plenitudine, abundență, inteligență, etc.) sunt interpretate de către mintea umană este în strânsă legătură cu starea de conștiință atinsă de către cel care le interpretează.

Noile valuri de conștiință mai înaltă care mătură Pământul servesc la trezirea multora la înțelegerea faptului că Gaia, ca ființă vie, este menită să fie protejată și onorată de către cei care se află pe ea. Mulți găsesc acum căi pentru a face acest lucru prin modalități atât de simple cum ar fi reciclarea și totuși mai rămân cei care se zbat în frică și ignoranță, căutând să domine și să controleze toate aspectele planetei voastre vii.

Nu fiți disperați pentru Gaia, pentru că ea va face tot ceea ce este necesar să facă, cu sau fără ajutorul omenirii. Ea este un suflet viu cu multe aspecte mai înalt dimensionale la fel ca oamenii, dar va fi mult mai ușor să vă alăturați în mod conștient călătoriei ei de ascensiune decât să încercați să o exploatați și dominați.

Cei care trăiesc pe deplin în conștiința trei dimensională își găsesc toată durerea și plăcerea în lumea fizică. Ei se tem să piardă ceea ce au acumulat în lumea materială pentru că se identifică pe ei înșiși ca fiind bogăția, aparența, realizările, educația și acțiunile lor. Acești oameni dragi opun o mare rezistență oricărei schimbări mai ales dacă exploatarea lui Gaia a jucat un rol în câștigurile lor financiare.

Voi, cei care sunteți treziți, asistați în mod automat evoluția conștiinței planetare pentru simplul fapt că există doar o singură Conștiință. Pe măsură ce starea voastră de conștiință personală devine îmbibată cu adevăr, va curge automat către cei care sunt receptivi. Nu trebuie să vorbiți sau să țineți prelegeri, energia voastră face toată munca, ajungând chiar și la persoane aflate la celălalt capăt al lumii care s-ar putea să caute exact ceea ce voi aveți în conștiința voastră – cei mulți în UNUL.

Datorită unimii, gândurile care reflectă starea voastră de conștiință sunt transmise în conștiința lumii și pot fi simțite și recepționate de către cei care se află în aliniere cu ele. Cei care au o stare de conștientizare total diferită de a voastră, nici măcar nu le vor observa. Expresia ”Cine se aseamănă, se adună” este o explicație perfectă a modului în care funcționează alinierea energetică.

De exemplu, o persoană care poartă amintirea celulară a multor vieți care implică suferința și boala, va atrage în mod automat (alinierea energiei) forme gând impersonale legate de boală. Cu toate acestea, gândurile și credințele sunt impersonale și nu devin niciodată ale voastre până când nu le dați voie să intre în conștiința voastră ca adevăr. Fiecare gând și credință, indiferent de cât de ridicolă ar putea fi, pur și simplu plutește în conștiința universală a lumii până când este acceptată ca fiind realitatea cuiva.

Atunci când se declanșează un ”război” împotriva unei boli sau probleme în încercarea de a le învinge, acest lucru pur și simplu le intensifică deoarece acest ”război” promovează și transmite ”puterea” acelei probleme în lume, plantând cu fermitate frica în conștiința tuturor celor care sunt receptivi la ea. Sunteți creatori și trebuie să deveniți tot mai conștienți de ceea ce creați.

Acest lucru poate fi dificil pentru o persoană trezită care se regăsește luptându-se cu vreo boală sau problemă umană, încercând în același timp să reconcilieze adevărul spiritual pe care îl cunoaște cu experiența. Dorința de plenitudine îi face pe mulți oameni să caute cantități mari de informație despre acea situație, dar acest lucru poate cauza sentimente de confuzie și vinovăție pentru căutătorul spiritual, pentru că acesta înțelege acum ”problemele” ca pe o reflectare a sistemului de credință trei dimensional.

Să nu vă îndoiți niciodată că la toate nivelele de conștiință vă este oferit ajutor. S-ar putea ca cea mai bună soluție din acel moment să pară materială. Niciodată, niciodată să nu simțiți că ați eșuat în călătoria voastră spirituală dacă este nevoie să mergeți la medic sau este nevoie să folosiți instrumente trei dimensionale. Să pretindeți o stare de conștiință care nu a fost atinsă deja este inutil pentru că adevărul trebuie să treacă de cunoașterea intelectuală pentru a fi stare de conștiință atinsă înainte de a se putea exprima în exterior.

Urmați orice protocoale care rezonează cu voi în timp ce ascultați și aveți încredere în ghidarea intuiției voastre și nu în ceea ce vă pot spune alții. Faceți ceea ce vă simțiți ghidați să faceți dar faceți-o cu conștientizarea voastră înșivă ca fiind spirit pur cu un Corp de Lumină care nu moare niciodată, dar care are o experiență umană. Faptul de a trăi pe o planetă trei dimensională este o chestiune de ”a fi în lume, dar a nu fi al ei”. Nu opuneți rezistență la nimic pentru că rezistența doar dă putere la ceva care nu are o altă putere în afară de cea pe care voi i-o dați.

Vouă, celor treziți, nu vi se mai dă voie să stați pe margine și să priviți. Este treaba voastră să mențineți adevărul în conștiință în fiecare moment în timp ce vă țineți departe de știrile 24/7, bârfele și promovările dualității și separării care vă bombardează din toate direcțiile. Amintiți-vă, ceea cu ce vă alimentați conștiința, se va reflecta în experiențele voastre și se va adăuga la conștiința lumii.

Adevărul este sau nu este și numai voi puteți alege ce să credeți. Zilele de a merge duminica la biserică și apoi să trăiți doar o viață trei dimensională de luni până sâmbătă, au rămas în urma voastră. Deși mulți încearcă, vechile căi pur și simplu nu vor mai funcționa pentru cei care au fost sau sunt acum pregătiți pentru adevăruri mai profunde.

Energia voastră nu se mai aliniază cu multe credințe iluzorii vechi precum și cu anumite mâncăruri, prieteni, distracții, etc. Acum sunteți conștienți de faptul că voi și toți ceilalți nu sunteți doar ființe umane care au de trăit o singură viață (scuza frecvent folosită pentru justificarea a ceea ce fac unii pentru propria lor plăcere indiferent de modul în care îi afectează pe alții).

V-ați trezit, pentru că altfel nu ați citi aceste mesaje, dar este alegerea voastră ce faceți cu informațiile care vin acum din multe surse de încredere și de rezonanță înaltă. Liberul arbitru este un dar puternic care îi permite fiecărui suflet să aleagă. Cu toate acestea, alegerea de a rămâne într-unele situații depășite pur și simplu pentru că acestea sunt familiare nu va schimba niciodată adevărul a cine și ce sunteți și va servi doar la întârzierea evoluției spirituale a cuiva.

Indiferent de aparențe fiecare este o ființă Divină – o expresie a Sursei Creatoare și a tot ceea ce este întrupat în Ea. Acesta este adevărul absolut în cea mai simplă formă a sa și nu se va schimba niciodată oricât de neconvenabil poate să fie conceptelor și standardelor trei dimensionale pentru a trăi o viață umană ”perfectă”.

Toată puterea stă în înțelegerea că numai Dumnezeu este Putere și acea Putere sunteți voi indiferent de aparențele exterioare sau credințele familiei, prietenilor, guvernelor, liderilor religioși sau ”experților”. Este momentul să vă revendicați puterea interioară pe care datorită ignoranței le-ați permis altora să vi-o ia. Este momentul să vă echilibrați aspectele feminine și masculine și este momentul să stați în cele mai înalte nivele ale adevărului pe care îl cunoașteți chiar dacă acel stat este pur și simplu menținerea unei conștientizări tăcute în fața unor circumstanțe dificile.

Sunteți pregătiți să vă revendicați Divinitatea dragilor, ați făcut munca grea necesară pentru a ieși de sub umbrela lumii dualității și separării exprimată ca – bogat/sărac, trist/fericit, într-o relație/singur/ă, pace/război, bolnav/sănătos, angajat/neangajat, homosexual/normal, etc.

Este momentul să acceptați că voi sunteți deja și întotdeauna ați fost tot ceea ce v-ați dorit, viață după viață.

FIȚI!


Noi suntem Grupul Arcturian 10/8/17


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.