vineri, 6 octombrie 2017

Unde vă aflați voi? - Consiliul


Prin Ronald Head

Pe planeta voastră există chiar acum o uriașă energie de tipul ”Oh, Doamne, ce se întâmplă?” Se pare că în orice parte vă uitați, tot ceea ce vedeți și auziți, este mai degrabă un dezastru. Vom vorbi despre acest lucru, dacă putem.

Înainte de toate, dați-ne voie să subliniem că, deși multe dintre lucrurile care s-au întâmplat le-ați fi evitat dacă ați fi putut, s-au întâmplat multe lucruri care sunt pozitive, pline de iubire și folositoare. Așa se întâmplă întotdeauna. Întotdeauna. Întotdeauna există cățeluși care ling fețele copiilor. Mamele au întotdeauna inima plină de iubire. Tații vor face întotdeauna tot ce pot ei mai bine pentru familiile lor. Da, știm, există excepții. Am dori ca toți să puteți vedea regula.

Acum, vom încerca să vă spunem cât mai bine putem ceea ce avem să vă spunem fără să pară că v-am spune ”V-am spus asta.” Multe canale v-au avertizat în legătură cu aceste vremuri în multe mesaje de-a lungul anilor. Sunteți în momentul, în mijlocul, unei mari schimbări. Voi folosiți termenii de ascensiune, schimbări și eveniment aproape zilnic. Într-adevăr, le vedeți folosite zilnic. Și totuși, atunci când am subliniat haosul aparent total pe care acestea îl aduc, voi întotdeauna ați spus ”Aduceți-le!” Ei bine, dragi prieteni, putem spune că acum a început în mod serios. Vă rugăm să rețineți că am spus ”început”.

Întreaga voastră lume are nevoie de re-creare. Ea trebuie creată din nou. Ceea ce v-a fost spus a fost creat pentru a vă fi de ajutor, nevoi care au fost făcute pentru a vă servi. Ele au fost proiectate, de fapt, pentru a vă menține în serviciu.

Cei care, timp de multe secole, au jucat rolul proiectanților, au dorit, și încă mai doresc, să fiți în serviciul lor. Ei numesc asta conducere. La urma urmei, ei știu ce este bine pentru voi, nu-i așa?

După cum toate societățile iluminate știu, și au știut întotdeauna, adevărata conducere este una de a fi în serviciu. Conducătorul haitei sau a turmei va fi găsit întotdeauna în spate, până când va fi nevoie de el. Dar sunt unii care au înțeles greșit această regulă simplă. Ei au în mod colectiv o părere oarecum elevată despre ei înșiși. Timpul pentru permiterea acestui lucru s-a încheiat.

Da, așa cum spuneți voi, nu poți face prăjitură fără să spargi câteva ouă. Și chiar acum, sunt câteva ouă cu adevărat gigante care sunt sparte. Toți caii regelui și toți oamenii regelui încearcă din răsputeri să le țină întregi. Cunoașteți sfârșitul acelei povești. (referire la povestea Humpty – Dumpty n.t.) Dar până acum nimic nu s-a schimbat cu adevărat. Așa că țineți-vă bine. Țineți-vă brațele și picioarele pe drum, oameni buni. Pentru că așa cum spune cântecul, ”Schimbarea pleacă vine!”

Acum, este extrem de dificil să ignorați echipamentele grele și ciocanele pneumatice atunci când ele se află sub fereastra voastră, dar noi dorim ca voi să vă mențineți atenția asupra binelui, a păcii și a iubirii care vă înconjoară. Voi nu vedeți, dar asta este ceea ce alimentează de fapt reconstrucția lumii voastre. Facem tot ce putem să vă impregnăm inimaginabila putere pe care colectivul vostru o va deține. Rămâneți focalizați pe ceea ce știți că aveți nevoie, pe ceea ce doriți și intenționați pentru voi înșivă și pentru familia întregii voastre lumi.

Cu cât mai mult puteți face acest lucru, cu cât meditați mai mult, cu cât mai mult vă rugați, cu cât mai mult vă ajutați unul pe celălalt, cu cât mai multă lumină și iubire întrupați, cu atât mai mare și mai rapidă va fi această schimbare.

Aceia dintre voi care citiți aceste cuvinte, știți cu fiecare fibră a ființei voastre că ele sunt adevărate. Țineți-vă bine de această cunoaștere. Știm că voi nu aveți nevoie de aceste cuvinte. V-ați ținut de ele de nenumărate ori. Iubirea de care noi vorbim, lumina de care noi vorbim, este ceea ce voi sunteți.

Fiți. Fiți aici. Fiți aici acum. Pentru asta ați venit.

link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.