miercuri, 4 octombrie 2017

Trezirea Aducerii Voastre Aminte Interioare a Creatorului

Pași pentru a accepta și a înțelege aducerea aminte interioară, a înțelepciunii și a cunoașterii

Cu Andromedanii

În această Capsulă a Înțelepciunii Andromedanii împărtășesc și explică câțiva pași și experiențe pentru a ne ajuta în accesarea aducerii noastre aminte interioare. Fiecare pas este simplu și totuși vă ghidează profund în ființa voastră pentru a vă reconecta cu adevărul vostru interior. Amintirile, înțelegerea, înțelepciunea și intuiția pot fi accesate pentru a vă ajuta în realitatea voastră curentă și ascensiunea pe Pământ. Andromedanii sunt cunoscuți ca fiind cele mai înțelepte dintre Ființele Stelare, așa că cine să vă ghideze mai bine în conectarea cu înțelepciunea voastră interioară și cu sinele Creator. Practica pe care ei o împărtășesc este atât o meditație cât și o explicație a pașilor care ei cred că vă vor încuraja să vă implicați mult mai deplin și să vă întrupați aducerea aminte interioară. Conectarea cu aducerea voastră aminte interioară vă ajută în navigarea pe calea voastră pe Pământ cu o mai mare ușurință și să experimentați un mai mare sentiment de împlinire.

”În acest moment de evoluție spirituală este nevoie să vă focalizați pe trezirea amintirii voastre interioare a Creatorului. S-ar putea, sau nu, să fi observat că totul în jurul vostru vă ghidează indicându-vă, simbolizându-vă amintirea, o trezire a aducerii aminte a Creatorului. Când vă aduceți aminte Creatorul, voi vă recunoașteți și vă acceptați puterea, vă recunoașteți și acceptați existența pe Pământ, vă recunoașteți și vă acceptați calitățile, înțelepciunea, energia pe care o puteți împărtăși cu alții și accesați, totodată, cunoașterea divină; accesați mintea Creatorului primind intuiții, revelații și iluminare.” 

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 46 min și 20 de sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 40 min și 04 sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este https://www.omna.org/și https://www.omna.org/capsules-wisdom-full-list/

Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 6. Veți fi apoi ghidați pe platforma https://dincolodeminesunteu.onfastspring.com unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Meditația în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.