joi, 19 octombrie 2017

Actualizare 19 Octombrie 2017


După zile de trecut prin ciurul energetic universal, se pare că ne apropiem de un liman mult așteptat. De ce se pare? Pentru că am constatat cu toții pe propria noastră piele că nimic nu mai este sigur sau bătut în cuie în lumea noastră. Atât de multe s-au schimbat în viața noastră într-un timp atât de scurt, încât suntem în curs de revenire, deși nu știm încă la ce sau dacă chiar este vorba de o revenire.

Într-un fel este o revenire, dar este o revenire la ceva ce suntem dar nu ne mai amintim a fi. Ciudată exprimare nu-i așa? Dacă o citiți doar cu mintea, poate fi chiar neinteligibilă. Din fericire însă, simțiți adevărul din spatele cuvintelor mele pentru că simțiți, foarte mulți, că vă întâlniți din nou cu un voi care știți că sunteți voi, unii sunteți chiar încântați de acest nou voi, dar nu știți încă de unde să-l apucați.

Au avut loc atât de multe schimbări în câmpurile noastre energetice încât uneori ne întrebăm cât din noi mai este noi și cât din noi este un alt noi. Păi, într-o proporție foarte mare suntem acel ”alt noi” care a rezultat din trecerea prin ciurul energetic universal, un noi dezgolit de multe tare, straturi, unghiuri și colțuri, unul mai ”rotunjit” cumva și mai complex, deși mult mai simplu.

Foarte mulți ați simțit impulsul de a vă întoarce la lucrurile simple ale vieții, la a vă bucura pur și simplu de omul din voi și de omul din cei din jurul vostru; de natura care în această perioadă este atât de darnică cu noi atât din punct de vedere al hrănirii noastre fizice cât și emoționale și spirituale. Nu numai noi ne-am schimbat, prin schimbarea noastră am ajutat, am permis, ca și natura care ne înconjoară să se schimbe.

Întregul nostru sistem a fost și este în continuare actualizat. Mulți ați experimentat dureri în multe zone ale corpului fizic, mulți ați trecut prin furtuni emoționale inimaginabile, atingând noi profunzimi ale emoționalului uman dezechilibrat. Pe cei care ați făcut-o am să vă consolez spunându-vă că n-ați făcut-o doar pentru voi, ați făcut-o pentru mulți care nu ar fi putut trece prin ceea ce voi ați trecut, pentru că voi sunteți cei care aveți puterea și călirea necesară să o faceți.

Unii, care v-ați străduit ani la rând să vă eliberați de ceea ce am fost învățați că ar reprezenta ”natura umană joasă și păcătoasă”, adică să te bucuri de propriul tău corp și de unirea cu un alt corp uman, un act atât de sacru și de plin de iubire, ați trecut prin serioase curățări ale chakrei sacrale, chakrei gâtului și activări noi ale chakrei inimii, care v-au deschis spre această unificare a energiilor feminine și masculine nu numai la nivel energetic, ci și la nivel fizic. Bucurați-vă de această tranziție pentru că este cu mult mai mult decât un simplu act de unire la nivel fizic.

Toate aceste schimbări, cu mult mai multe decât am atins eu, au un scop extrem de precis și de hotărât: activarea acelor corpuri subtile, din care îl amintesc pe cel mai cunoscut nouă, și anume, corpul de lumină, care să ne susțină avansarea în continuare pe calea evoluției noastre pe care noi o numim ascensiune. Acesta este unul dintre motivele pentru care foarte multe obiceiuri vechi, tehnici vechi, tipare vechi nu mai sunt funcționale și nu mai dau rezultate.

Cea mai mare bucurie pe care mulți o vor simți este că NU va fi nevoie, așa cum mulți s-au temut, să ne părăsim corpul fizic și să-i lăsăm în urmă pe cei dragi nouă. Nu, prin ceea ce noi am devenit și devenim în continuare deschidem uși nebănuite și pentru noi și pentru cei ce vin după noi. Toate acele sclipiri luminoase pe care mulți le percepeți deja, toate acele fierbințeli care apar în corpul fizic de nu se știe unde și apoi dispar, toate sunt semne ale activării corpului de lumină.

Aveți ÎNCREDERE și aveți RĂBDARE pentru că totul este atât de magnific de frumos încât așa cum o mamă uită durerile nașterii atunci când își vede pruncul și îl ține pentru prima dată la pieptul său, vom uita și noi, dacă nu am și uitat deja, durerile și suferințele prin care am trecut ca să ajungem unde suntem. Și așa este, să știți. Fiecare va ajunge în acest punct, pentru că fiecare a ales să ajungă acolo, ceea ce diferă este doar momentul în care o face.

Bucurați-vă, bucurați-vă de fiecare clipă a călătoriei voastre, bucurați-vă să descoperiți schimbările din câmpurile voastre, priviți lumea cu ochii unui copil pentru că asta și suntem în acest moment: copii care au făcut ochi într-o lume nou-nouță! Simțiți-o, respirați-o, vizualizați-o, luați-o în voi în mod conștient pentru că din interiorul nostru vine, nu este ceva ce ni se întâmplă: noi o creăm în fiecare clipă prin ceea ce noi suntem și devenim.

O zi minunată, plină de bucurie, de magie și de o fericită anticipare vă doresc!

Munay,


Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.