joi, 5 octombrie 2017

Actualizare 5 Octombrie 2017


Unul dintre fenomenele care a prins amploare în ultima vreme este trezirea energiei masculine mai înalt vibraționale, mai ales în bărbați, și aducerea ei în aliniere cu masculinul divin care se află în aliniere cu femininul divin. O astfel de etapă nu poate trece în liniște și neobservată, pentru că, în general, energia masculină fiind orientată mai mult spre a face, a pune în operă, a materializa este de felul ei mai activă, mai zgomotoasă.

Dacă până acum femeile abundau la cursurile cu tematică spirituală sau înclinate către introspecție, către lucrul cu energia, lucrurile încep încet-încet să se echilibreze. Au fost și până acum bărbați implicați în astfel de activități, dar proporția bărbați/femei a fost net în favoarea femeilor. Acum a devenit oarecum un fenomen care nu poate trece nebăgat în seamă.

Am văzut zilele trecute un eveniment organizat de bărbați pentru bărbați legat de trezirea și alinierea cu masculinul divin, ceea ce cred că este o idee extrem de benefică. Știm din propria experiență că bărbații au înclinația de a refuza orice invitație de a-și deschide mintea și inima venită din partea femeilor pentru că educația noastră ne-a spus că femeile sunt prostuțe și slabe, plângăcioase și emoționale, iar bărbații sunt cei care trebuie să fie tari și să treacă prin toate rahaturile pentru familia lor.

Lumea din jurul nostru, tinerii din zilele noastre, ne dovedesc că această teorie este în cea mai mare măsură falsă. Sunt tot mai multe femei care se căsătoresc la vârste mature, nu vânează soți care să le ducă apoi în spate toată viața în spiritul normei și moralei așa-zis creștine. Sunt femei care și-au înfipt bine picioarele în pământ și știu ce vor, își cunosc valoarea și nu acceptă nimic sub acea valoare pentru că nu au nici o motivație sau dorință să o facă. Și așa este bine.

De asemenea, sunt tot mai multe mame singure sau divorțate care cresc 1-2, sau chiar mai mulți copii, și se descurcă foarte bine. Speriați că această tendință ar putea pune în pericol supremația bărbaților și le-ar dovedi că nu sunt ei buricul pământului, deși femeile o știu de când lumea și pământul cum s-ar spune, biserica, mai ales cea ortodoxă dominată exclusiv de către bărbați, a sărit repede să facă noi norme de conduită și reguli sociale prin care să instituie că singura formă ”corectă” de conviețuire este familia tradițională.

Nu mi-am propus să tratez această temă în acest articol, dar ridică garduri numai cei care se tem de ceva, cei dominați de frică, iar în acest caz este vorba de bărbații care se tem că femeile le vor întoarce spatele pentru că și-au dat, în sfârșit, seama că pot sta și singure pe picioarele lor și să aibă o viață chiar mai bună decât una la cheremul cuiva pentru care alimentarea corpului fizic cu tot ce consideră ei necesar este singura cerință de la viață și parteneră.

Deci, masculinul se trezește masiv, iar acest lucru a fost simțit de multă vreme, pentru că asemeni vulcanului, și-a anunțat de multă vreme erupția. Nici nu se putea face în liniște o astfel de etapă, pentru că puterea exemplului personal este cel mai puternic instrument de educație și era nevoie să fie atât de sonoră încât o mare masă de bărbați să aibă acces la ea.

După cum spuneam, un bărbat va urma exemplul unui alt bărbat atunci când vede că acestuia îi merge bine, că este fericit, mulțumit și se simte împlinit. Degeaba îi va spune o femeie ce și cum ar trebui să facă, de unde să știe o femeie ”neștiutoare” ce simte, ce nevoi are un bărbat? Acest lucru deține și un adevăr în el, dacă privim lucrurile în modul separare, mod în care este privit atât de către majoritatea copleșitoare a bărbaților cât și de către încă multe femei.

Este tot o învățătură falsă, pentru că noi suntem cu toții OAMENI, suntem ființe divine care au o experiență umană, lucru care va deveni tot mai mult realitatea noastră efectivă. Sufletul nostru este androgin, nu există ceva ce să fie suflet bărbătesc sau suflet femeiesc: există doar SUFLET și atât! Cu cât mai repede înțelegem și acceptăm acest lucru, cu atât mai ușor va avea loc integrarea echilibrată a energiilor și vibrațiilor feminine divine și masculine divine în ființa noastră umană.

Ei, pentru că masculinul se trezește masiv, problemele în relațiile și în comunicarea dintre sexe devin extrem de ardente, de tensionate, de explozive ducând la rupturi mai mult sau mai puțin dorite. Se știe că într-o familie, până și arabii musulmani spun că ”Noi suntem capul, dar femeia este gâtul care poartă capul”, femeia este ”talpa casei” cum spunem noi.

În momentul în care ”talpa casei” se conștientizează pe sine, se împuternicește pe sine, își recunoaște rolul și puterea interioară, ei bine, pe acea femeie nu o va mai supune, sau nu pe termen lung, un bărbat dezechilibrat, orientat exclusiv spre realitatea fizică. De ce? Pentru că lumea unei femei este atât de populată de idei, de vise, de intuiții și conștientizări, este atât de bogată încât depășește cu mult, cu foarte mult realitatea strict fizică.

Pentru că pe această planetă s-a început cu trezirea femininului, mult mai deschis, mai permisiv și mult mai în nevoie de o astfel de trezire decât masculinul în acel moment, în cea mai mare proporție femeile, dar și bărbații cu o latură feminină dezvoltată, au intrat pe calea pe care o numim spirituală, dar ea este, de fapt, calea trezirii sufletului la cine el este, ce este, de unde vine și unde merge. 😊

Femininul, receptiv, a fost imediat atras de această cale care îi vorbea sufletului femeii, atât de neglijat și de oropsit, o cale care o hrănea, o împuternicea și o susținea în procesul prin care trecea, și prin care multe femei mai trec, de trezire la adevărul ființei sale. Bărbații au privit această mișcare ca pe un moft, ca pe o supapă prin care femeia lor se descărca și venea normală acasă.

Dar această supapă era cu dublu sens: nu numai că descărca ceea ce nu mai rezona cu sufletul femeii, dar îl și încărca cu ceea ce ea avea nevoie: împuternicirea și recuperarea puterii personale. Treptat, s-a instalat o distanțare, manifestarea principiului atracției în colectivul uman. Energiile de aceiași vibrație se atrag, energiile de vibrații diferite nu o fac, ba chiar dimpotrivă uneori.

Aparent ne îndreptam spre o prăpastie, o și mai mare separare bazată pe criteriile și concepțiile false vechi ale ceea ce femeia este și ceea ce bărbatul este, iar singurul punct comun dintre ei este sexul și concepția copiilor, sau perpetuarea speciei. Dar, tensiunea nu a apărut din această tendință aparentă, tensiunea a apărut mai ales acolo unde femeia a dorit să-și împartă noua ei lume cu partenerul ei de viață și a fost refuzată în mod repetat sau chiar judecată și alungată. O astfel de distanțare a apărut și acolo unde ”prostiile” femeii au făcut imposibilă găsirea unei căi de comunicare.

Acum însă s-a ajuns la acel grad de împuternicire a femininului divin care să permită trezirea în masă și a divinului masculin pentru că acesta se poate bucura acum de susținerea plină de iubire a femininului divin împuternicit și conștient de sine. Femeile sunt pregătite să-și deschidă lumea lor fără a se mai teme că le va fi negată de către alții, bărbați în general, că le va fi călcată în picioare și ele vor fi din nou arse pe rug ca vrăjitoare, cum multe am fost în alte vieți.

Femininul divin împuternicit și bine ancorat în sufletul și în ființa femeii este pregătit să susțină trezirea masculinului divin, pentru că în ea s-a realizat deja acea echilibrare între cele două energii, echilibrare care îi permite să vadă, să simtă și să conștientizeze dezechilibrele din masculinul aflat în proces de trezire. Și este mai mult decât pregătit să dăruiască ceea ce este necesar hrănirii atât a femininului divin cât și a masculinului divin din bărbații care trec acum prin acest proces masiv de trezire.

Dar, pentru a exista rezultate reale este nevoie să se aplice vechile principii cunoscute de către o femeie, o mamă: hrănește cu lingurița, dă atât cât poate duce, nu insista, nu bate la porți închise, dar poți sta în fața lor plină de iubire și răbdare până când acea ușă se va deschide, sau poți pleca dacă simți că așa este potrivit pentru tine. Oferă dar nu impune, lasă de la tine, dar nu renunța, atunci când simți că o retragere temporară este mai valoroasă decât o bătălie câștigată din ego. Din ego nu se câștigă nimic, dimpotrivă, se pierde totul.

Nu există rețete, nu există tipare, nu există decât o inimă iubitoare care dorește să trăiască în iubire și pace într-o lume populată atât de bărbați cât și de femei, puternici și împuterniciți cu toții. Este lumea pe care cu toții ne-o dorim, dar pe care numai noi, împreună, o putem crea, o putem construi. Fiecare om își dorește să fie fericit, așa cum fiul meu mi-a spus acum câteva zile, și acesta este marele adevăr care stă în inima și în sufletul fiecăruia dintre noi, fie că suntem în corp de femeie, fie că suntem în corp de bărbat.

Vedeți voi, singura misiune, sau cea mai importantă, cea finală, pe care o avem aici, pe Pământ, este să fim fericiți. Să ne construim, împreună, acea lume în care să putem fi fericiți cu adevărat, cu toții, fără reguli și canoane sau alte bazaconii inventate de către o minte, o conștiință și un ego de cea mai joasă vibrație. Și stă în puterea noastră să o facem, a fiecăruia dintre noi, pentru că acesta este motivul pentru care ne aflăm ACUM AICI: să punem piatra de temelie a adevăratei civilizații umane, o civilizație care să își ocupe locul ei de drept în rândul civilizațiilor din toate Universurile Creatorului.

Dragi bărbați, ușa lumii noastre stă larg deschisă în fața acelora dintre voi care doriți să ne stați alături; nici deasupra noastră, nici sub noi, ci aveți curajul, puterea și tăria să stați alături de noi. Vă vom ajuta, vă vom susține, dar nu vă vom duce în spate. Vă vom arunca din cuib, atunci când asta va fi singura soluție, dar dacă vă deschideți aripile să zburați împreună cu noi, vom fi acolo, lângă voi.

Pentru mulți dintre voi poate fi provocarea și binecuvântarea vieții voastre și nu vă mințim spunându-vă că va fi ușor: va fi al dracului de greu, pentru că noi am trecut deja prin asta și am trecut singure sau am avut norocul să ne găsim unele pe altele și să ne susținem atunci când am simțit că nu mai putem merge mai departe. Dar n-am murit, suntem aici, pregătite să vă susținem, să vă ghidăm în tentativa voastră sinceră de mers mai departe. Dar nu vă faceți iluzii, vă vom arunca din cuib ori de câte ori va fi nevoie sau vă vom părăsi atunci când vom constata că așa este mai bine pentru noi.

O zi minunată, plină de magie și de o fericită anticipare vă doresc!

Munay,

Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.