duminică, 22 octombrie 2017

Planul Realizării Sinelui


Tărâmul Zânelor prin Natalie Glasson

Energia care vine să vă salute acum este conștiința unită a Tărâmului Zânelor. Vă aducem bucuria, inocența Creatorului, esența creației, iubirea magică și esența Creatorului. Suntem încântate să fim în prezența voastră și dorim să fim în serviciul vostru într-un mod unic și trezitor. Lăsați ca energia noastră să vibreze în jurul ființei voastre, veți simți frecvența înaltă și rapidă pe care o deținem și care este însoțită cu esența Zeiței Mama Pământ. Apărem adeseori ca o lumină multicoloră, uneori minusculă și uneori vastă.

Tărâmul Zânelor acționează ca un pod de lumină între vibrațiile înalte ale planurilor interioare și adevărul frumos al Mamei Pământ, noi întrupăm cele două energii sacre. Astfel, noi suntem în măsură să susținem o întrupare și o echilibrare în ființa voastră a planurilor interioare și a frumuseții a tot ceea ce Mama Pământ reprezintă. Dorim să vă împământăm profund în magia Mamei Pământ și să vă creștem vibrația expansionându-vă conștientizarea în adevărul Creatorului. O unitate și o unime a întregului Univers al Creatorului va răsări din ființa voastră, ea a fost întotdeauna prezentă, cu toate acestea ea înflorește în înțelegerea și în mintea voastră conștientă ca voi să o exprimați și experimentați în viața voastră. Pentru a obține o echilibrare a energiilor în ființa voastră, noi, Tărâmul Zânelor, vom lucra împreună cu voi exprimându-ne vindecarea, ghidarea, înțelepciunea și iubirea pentru a crea o eliberare interioară de tot ceea ce limitează Realizarea voastră de Sine. Dorim ca voi să existați ca o ființă realizată de sine pe Pământ.  

Ce înseamnă să fii o Ființă Realizată de Sine?

Noi, Tărâmul Zânelor, credem că atunci când voi recunoașteți unimea și unitatea Creatorului în gândurile, emoțiile, corpul, acțiunile voastre și în modul în care existați în realitatea voastră fizică, sunteți o ființă realizată de sine. Credem că măiestria și ascensiunea sunt pur și simplu alte etichete pentru Realizarea Sinelui.

Iubirea, pacea, bunătatea, iluminarea și expansiunea sunt calitățile care sunt întrupate atunci când recunoașteți unimea și unitatea Creatorului în ființa voastră. Urmarea unei căi care vă încurajează să întrupați oricare dintre aceste calități vă va duce la experimentarea unității și unimii cu Creatorul și cu tot ceea ce este Creatorul. În esență, toate calitățile care sunt folosite pentru a-l descrie pe Creator, vă conduc la o experimentare a adevăratului vostru sine și a Universului Creatorului.

Realizarea Sinelui este o conștientizare și o recunoaștere a frumuseții Creatorului în ființa voastră. Odată cu recunoașterea vine exprimarea și faptul de a fi în serviciu, experimentarea pe deplin a Creatorului în realitatea voastră, precum și susținerea celor care sunt pregătiți să realizeze același lucru. Este vorba despre familiarizarea voastră cu unimea și unitatea Creatorului în ființa voastră, recunoașterea multelor forme și expresii pe care această energie le ia în ființa voastră, cum vă ghidează și vă inspiră.

Aspectul Sinelui vostru realizat și conștientizarea lui există deja în ființa voastră ca o parte pe deplin formată a voastră înșivă. Este un Plan care este creat de către sufletul vostru și protejat de către sufletul vostru. Acest Plan este asemănător unei surse de energie și conștiință, este o întrupare și o expresie vibrantă a adevărului vostru și a adevărului Creatorului. Planul Realizării Sinelui vostru este unic pentru fiecare dintre voi și influențează căile pe care le urmați pe Pământ atunci când sunteți pe deplin activați și întrupați. Prin focalizarea pe accesarea, fuziunea cu și înțelegerea Planului Realizării Sinelui vostru, viața voastră va deveni mai lină și mai ușor de navigat, fiind divin ghidați.

De ce nu este activat încă Planul Realizării Sinelui vostru?

Planul Realizării Sinelui vostru este deja prezent și activat în ființa voastră, emană în întreaga voastră ființă de la sufletul vostru, cu toate acestea el nu poate fi întrupat în celulele corpului vostru fizic, în emoțiile și gândurile voastre. Un motiv pentru care s-ar putea să nu vă experimentați deplina Realizare a Sinelui este că energiile, gândurile și emoțiile limitatoare vă distrag atenția de la a vedea adevărul Creatorului în ființa voastră. Procesul accesării și experimentării Planului Realizării Sinelui este de fapt o călătorie a realizării voastre înșivă; esența Creatorului în voi. Este asemănătoare cu curățarea straturilor de praf pentru a descoperi aurul care a fost ascuns întotdeauna sub el. Dacă nu sunteți pregătiți să îndepărtați praful sau energiile limitatoare de care vă țineți, atunci nici măcar nu veți conștientiza prezența aurului aflat sub ele. Când noi, Tărâmul Zânelor, vorbim despre activarea Planului Realizării Sinelui, dorim să începem să vă trezim conștientizarea și să vă focalizați atenția pentru a recunoaște unitatea Creatorului care a fost întotdeauna prezentă.

Procesul ascensiunii voastre este o dezvoltare a dezvăluirii Creatorului în voi. Veți fi observat că pe măsură ce vă vindecați, eliberați vechile bagaje, iertați, accesați amintiri din viața voastră actuală și din viețile trecute, vă devine tot mai clar cine sunteți, deveniți ușori și mai strălucitori; vă transformați. Acesta este procesul Realizării Sinelui, el descrie călătoria și rezultatul.

Accesarea Planului Realizării Sinelui vostru

Mai întâi imaginați-vă sau contemplați cum ar arăta Planul Realizării Sinelui vostru. Ar fi reprezentat printr-o culoare, un simbol sau o viziune despre voi înșivă ca ființă iluminată? Noi, Tărâmul Zânelor, vă invităm să vă creați o imagine în mintea voastră sau un sentiment care să reprezinte pentru voi Planul Realizării Sinelui vostru.

Apoi, imaginați-vă că imaginea sau sentimentul pe care vi l-ați creat pentru a reprezenta Planul Realizării Sinelui vostru se află în ființa voastră. Ați putea așeza acest Plan în inima voastră, deasupra capului vostru în chakra Steaua Sufletului sau în orice zonă a ființei sau corpului vostru în care simțiți că este potrivit să îl așezați.

Spuneți apoi cu voce tare ”Invit Tărâmul Zânelor, vă rog să mă înconjurați și să mă învăluiți în lumina, iubirea, conștiința și binecuvântarea voastră. Las ca energia voastră să curgă profund în întreaga mea ființă. Primesc intervenția și ajutorul vostru divin cu inima deschisă. Vă rog să vă integrați cu ființa mea și să aliniați toate aspectele ființei mele cu Planul meu de Realizare a Sinelui. Vă rog ca în mod special să-mi aliniați mintea, emoțiile și corpul fizic cu Planul meu de Realizare a Sinelui.”

Acordați-vă atâta timp cât simțiți că este nevoie pentru experimentarea acestui proces.

”Tărâm al Zânelor, vă rog să mă susțineți în experimentarea energiei, a inspirației divine și a iubirii din Planul meu de Realizare ai Sinelui. Ajutați-mă să accesez esența Planului meu de Realizare a Sinelui care este unitatea și unimea Creatorului. Ajutați-mă să experimentez unitatea și unimea Creatorului în ființa mea la un nivel mai profund decât oricând înainte, să simt cum aceste calități sacre crează schimbări și transformări minunate ale trezirii în ființa mea. Tărâm al Zânelor, vă rog să lucrați împreună cu mine pentru a mă ajuta la manifestarea intenției mele acum. Vă mulțumesc.”

Stați în aceste energii atâta timp cât simțiți că este potrivit pentru voi.

Întruparea și echilibrarea Planurilor Interioare și a Mamei Pământ în ființa voastră

Spuneți cu voce tare: ”Invit Tărâmul Zânelor să-mi înconjoare ființa, mă deschid pentru a primi Tărâmul Zânelor. Cer ca conștiința Tărâmului Zânelor să sintetizeze cu ființa mea astfel încât să pot experimenta o imprimare a conștiinței Tărâmului Zânelor. Scopul acestei sintetizări este de a imprima echilibrul Planurilor Interioare și al Mamei Pământ, pe care Tărâmul Zânelor îl experimentează, în ființa mea. Astfel, propriile mele energii vor fi vindecate, activate și aliniate în armonie, pace și echilibru cu Planurile Interioare și Mama Pământ. Tărâm al Zânelor, susțineți-mă în întruparea esenței și adevărului Planurilor Interioare și al Mamei Pământ. Lăsați ca acest lucru să creeze o minunată schimbare în ființa mea îndreptându-mi atenția spre unimea Creatorului în mine. Tărâm al Zânelor, vă rog să faceți tot ceea ce este de făcut acum. Vă mulțumesc.”


Cu iubire și binecuvântări strălucitoare,

Tărâmul Zânelor


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.