luni, 23 octombrie 2017

Mesaj de la Grupul Arcturian 22 Octombrie 2017


Prin Marilyn Raffaele

Dragilor, venim din nou pentru a discuta despre multele fațete ale adevărului care prind formă în acest moment. În fiecare zi tot mai mulți se trezesc în nivelele mai înalte ale conștientizării. Mulți care în trecut au avut doar un interes trecător în ceea ce privește adevărul, îl caută acum în mod activ pe măsură ce devin din ce în ce mai conștienți de ”imaginea de ansamblu” care se dezvăluie.

Acest lucru se datorează faptului că valurile de energie ale Luminii care curg au devenit din ce în ce mai intense, expunând multe lucruri care până acum au fost ”bine mersi” și bine ascunse în umbră. Nu puteți curăța sau schimba ceva de existența căruia nu sunteți conștienți. Conștientizarea are loc acum pentru mulți pe măsură ce haosul luminează colțurile întunecate ale societății și expune secretele care sunt ascunse acolo, astfel încât toți să le vadă. Gaia ascensionează.

Mulți căutători de-o viață ai adevărului rămân dependenți de anumite modalități pentru a se simți spirituali. Simpla odihnire în Unimea cu Sursa (meditația) este singura modalitate de care aveți cu adevărat nevoie, deoarece toate celelalte sunt pur și simplu expresii ale separării bazate pe credința că trebuie să practicați vreun rit sau ritual pentru a-i atrage atenția lui Dumnezeu asupra voastră.

A fost vreme în care oricine poseda daruri psihice era considerat a fi posedat de diavol și condamnat la moarte. Cu timpul, modalitățile metafizice și ”new age” au devenit căi acceptabile către iluminare. Metafizica a servit ca o punte sigură din multele concepte rigide despre Dumnezeu și spiritualitate, rai și iad, bine și rău predate (care încă mai sunt predate) de către multe religii organizate. Metafizica a folosit la atragerea celor pregătiți în înțelegeri noi și mai înalte a energie, miracolelor și abilităților psihice făcând ca aceste lucruri să devină acceptabile, naturale și nimic de care să te temi.

Sunteți în sau foarte aproape de punctul în care nu mai aveți nevoie de modalități metafizice. Când sunt folosite în exces, ele pot împiedica o persoană să fie împământată. Ca ființe umane trezite voi trebuie să stați bine împământați în Mama Pământ dacă este să fiți de vreun ajutor, personal sau global, în procesul ascensiunii.

Puteți să vă bucurați în continuare de acele ceremonii, mantre sau ritualuri pe care le iubiți, dar trebuie să le faceți dintr-o stare de conștiință care știe că voi sunteți deja tot ceea ce ați crezut că aceste lucruri vă vor ajuta să deveniți. La început, practicile metafizice au fost importante, chiar vitale pentru deschiderea cuiva către adevăr, dar la un moment dat ele devin depășite pentru că căutătorul a evoluat dincolo de punctul în care să mai aibă nevoie de ele. Veți rămâne pentru totdeauna în clasele primare doar pentru că acolo ați învățat multe lucruri noi?

La fel ca toate lucrurile din lumea fizică, instrumentele și practicile metafizice reflectă întotdeauna un adevăr mai profund. Evoluați-vă practicile metafizice dincolo de nivelul particular al ritului sau ritualului în adevărul mai profund pe care ele îl reprezintă. Tarotul – energia conștientizării așa cum este ea reprezentată prin imagini. Cristalele poartă energii unice care ajută la activarea aceleiași energii care este prezentă deja în voi. Incantația – ajută o persoană să se centreze mai profund în realitățile prezente deja, cu sau fără incantație. Folosiți aceste instrumente cu înțelepciune, fără să pierdeți vreodată din vedere faptul că ele sunt doar instrumente care s-ar putea să vă ajute, sau nu, să înțelegeți completitudinea prezentă care sunteți deja.

Trăiți, distrați-vă, fiți. Lăsați ca povestea voastră să se desfășoare în fiecare moment acum pe măsură ce ziua voastră se derulează. Nu este nimic ce ați putea face ca să deveniți mai mult decât ceea ce sunteți deja. Nimic – nici o acțiunea a voastră sau a altcuiva, nici o circumstanță lumească, nici o lege, nici o aparență nu vă poate face vreodată mai puțin decât ceea ce sunteți deja. Dacă cineva v-ar înjunghia în inimă, voi pur și simplu v-ați schimba locația pentru că voi sunteți conștiință și nu un corp fizic. Frica nu există într-o conștiință conștientă de propria sa Divinitate.

V-ați pregătit bine și acum sunteți pregătiți să treceți dincolo de orice frici rămase purtate de la o viață la alta într-un sistem de credință trei dimensional. Atunci când vă apar gânduri de îngrijorare sau teamă, nu le opuneți niciodată rezistență. Lăsați ca răspunsul vostru să fie doar ”Oh, tu din nou” și asta nu le dă putere asupra voastră. Înțelegeți-le ca pe niște energii vechi ce provin dintr-o stare de conștiință depășită pregătite să fie eliberate în nimicul care sunt prin conștientizarea voastră actuală mai înaltă.

Numai Dumnezeu este putere. Voi, ca expresii divine ale lui Dumnezeu, aveți capacitatea de a împuternici sau dez-împuternici. Voi ați uitat cine sunteți cu adevărat și v-ați dat puterea înnăscută altora – oameni și credințe care au fost fericite să vi-o ia. Cu toate acestea, voi nu mai sunteți adormiți în credințele dualității și separării și sunteți, prin urmare, pregătiți să vă revendicați puterea. Puterea reală nu este sensul puterii dat de o lume adormită, ci mai degrabă este o putere și o încredere neînfricată care curge automat în toate acțiunile și deciziile ce vin dintr-o conștiință pe deplin conștientă de cine și ce este.

Pe măsură ce energia Feminină Divină intră tot mai mult în echilibru cu energia Masculină Divină, femeile devin tot mai împuternicite. În trecut și chiar și astăzi, femeile au fost/sunt învățate că ele sunt slabe fizic, mental, emoțional, spiritual și, prin urmare, trebuie să fie ghidate și să li se spună ce să facă de către bărbați.

Acest lucru se schimbă cu repeziciune pe măsură ce masculinul (energia activă, de a fi, a face) și femininul (energia receptivă, creatoare, intuitivă) prezente în mod egal în fiecare individ ajung să fie în echilibru. Procesul prin care treceți acum face ca pendulul să oscileze în mod sălbatic în acest moment, dar în cele din urmă adevărul despre faptul că masculinul și femininul sunt două aspecte la fel de importante ale lui unu/UNU va deveni conștiința majorității și se va manifesta ca egalitate în respect și iubire.

Se întâmplă adeseori ca serioșii căutători ai adevărului să se lupte să se elibereze de emoțiile negative și de gândurile ”rele” în convingerea că trebuie să facă acest lucru pentru a deveni ”spirituali”. Aceste practici pot avea ca rezultat numai eșecul deoarece căutătorul păstrează vii chiar problemele de care vrea să se elibereze dându-le putere asupra lui. Acest lucru îi face pe mulți căutători serioși ai adevărului să se vadă pe ei înșiși un eșec total, ca pe cineva care nu va ajunge niciodată la iluminare.

Creșterea și evoluția spirituală nu este determinată de nici un efort al minții umane așa cum ați fost învățați să credeți. Procesul de evoluție este continuu și este determinat de către Sinele vostru Mai Înalt care conduce spectacolul. În punctul perfect din călătoria evolutivă a fiecăruia, fie că vă place sau nu, ”trenul pleacă din stație”.

Nu este nevoie ca voi să faceți asta sau să gândiți aia, sau să spuneți acest lucru, etc. pentru a pune acest proces în mișcare. Îl puteți întârzia prin liberul vostru arbitru, dar evoluția este inevitabilă – ea este ceea ce voi sunteți. Fiecare individ este deplinătatea Conștiinței Divine indiferent de câte văluri ale iluziei aleg să înfășoare în jurul lor.

Dați-vă voie să vă bucurați de lucrurile de care vă bucurați, să fiți cu oamenii pe care îi iubiți și să nu faceți absolut nimic atunci când simțiți să faceți așa. Căile lipsite de umor ale învățăturilor religioase tradiționale vechi se bazează pe credința falsă că ființele umane sunt separate de Dumnezeu, nevrednice, născute păcătoase și trebuie purificate adeseori prin suferință și durere.

Mulți continuă să creadă că singurul mod în care ei pot să-și croiască calea  în bunele haruri ale unui Dumnezeu mitic creat după chipul și asemănarea omului, este prin urmarea anumitor reguli și regulamente rigide, dintre care majoritatea reflectă conștiința umană densă și neiluminată a promotorului lor.

Este un sentiment de putere care vine din partea celor care cu un sentiment de neprihănire spun tuturor celor din jurul lor ce pot și ce nu pot să facă. Ați evoluat și trebuie să aruncați astfel de concepte la coșul de gunoi chiar dacă ați fost crescuți în ele și cei din jurul vostru mai cred în ele.

Pe Pământ, multe lucruri plăcute și bucurie așteaptă să fie experimentate. Energia bucuriei este cea mai apropiată de energia Divină. Permiteți-i ”splendorii voastre întemnițate să evadeze” (Robert Browning) astfel încât să poată fi reflectată în fiecare aspect al vieții voastre.

Eliberați toate condiționările rămase care etichetează oamenii, locurile, lucrurile, activitățile, etc. ca bune sau rele – o reflectare a dualității. În cuvintele celebrului vostru dramaturg Shakespeare ”Nimic nu este bun sau rău, dar gândirea le face să fie așa.” Priviți întotdeauna mai profund în fiecare și în toate situațiile.

Nu mai este nevoie să faceți, faceți, faceți pentru că sunteți pregătiți să fiți, fiți, fiți.


În Iubire și Unime, noi suntem Grupul Arcturian. 10/22/2017


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.