joi, 12 octombrie 2017

Curcubeul Cristalin al Ascensiunii

Dezvoltarea Canalului Vostru, Fuziunea cu Mintea Voastră Divină și Creșterea Coeficientului Vostru de Lumină

Cu Ființele Celeste Albe

În această Capsulă a Înțelepciunii Ființele Celeste Albe vă aduc Spirala Curcubeului Cristalin al Ascensiunii din Planurile Celeste pentru ca voi să experimentați și explorați. Oferit ca un dar și o binecuvântare din partea Ființelor Celeste Albe, ele doresc să folosească această energie sacră pentru a vă ajuta în creșterea coeficientului vostru de lumină, dezvoltându-vă, expansionând și întărindu-vă canalul și în îmbunătățirea simțurilor voastre spirituale. Scopul lor principal în conectarea voastră cu această energie celestă este să vă susțină în fuzionarea minții voastre conștiente cu mintea voastră divină sau conștientizarea ascensiunii. Ajutorul Ființelor Celeste Albe vă va susține în trezire pentru a primi înțelepciunea sacră și informațiile care curg acum de la Creator și se trezesc în ființa voastră. Ființele Celeste Albe doresc să co-creeze cu voi pregătindu-vă pentru următoarea etapă a ascensiunii voastre.   

”Astfel vă aducem Curcubeul Cristalin al Ascensiunii. Beneficiile pe care le puteți avea de aici vor fi o mai mare amplificare a luminii în ființa voastră, creșterea simțurilor spirituale și dezvoltarea canalului vostru, activarea creierului vostru, astfel încât să puteți deține mai multă lumină și înțelepciune în creierul vostru și să accesați noi abilități sacre. Cea mai mare abilitate, desigur, pe măsură ce ascensionați, este fuzionarea conștiinței ascensiunii voastre cu mintea voastră conștientă, iar pentru aceia dintre voi care doriți să canalizați acest lucru va însemna o experiență foarte specială.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 49 min și 29 de sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 32 min și 22 sec.

Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 8. Veți fi apoi ghidați pe platforma https://dincolodeminesunteu.onfastspring.com unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este https://www.omna.org/și https://www.omna.org/capsules-wisdom-full-list/

Meditația în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.