duminică, 8 octombrie 2017

Eliberarea și Vindecarea Poveștilor Voastre de Suferință și Întuneric

Lucrul cu Flacăra Iertării a Creatorului pentru a vindeca experiențele energetice ale suferinței și chinului

De la Melchizedek – Logosul Universal

În această Capsulă a Înțelepciunii Melchizedek aduce un instrument de vindecare pentru a crea eliberare, expansiune și iubire în ființa voastră în timp ce susține exprimarea sufletului vostru prin corpul vostru fizic. Melchizedek discută despre cât de des, fără să vă dați seama, vă țineți de experiențe vechi ale durerii sau suferinței, iar acestea devin povești ale puterii în ființa voastră influențând ceea ce creați și experimentați în prezent. Prin împărtășirea acestei meditații Melchizedek vă ghidează să recunoașteți și să conștientizați poveștile voastre de suferință și întuneric, să le vindecați și să le dați drumul cu ajutorul sufletului vostru. Melchizedek vă solicită sufletul să facă vindecarea necesară pentru a vă permite să creați și să trăiți din spațiul puternic al iubirii și adevărului din voi. Îngăduiți-i lui Melchizedek să vă ajute în schimbarea energiilor durerii, suferinței și întunericului interior precum și a puterii lor asupra voastră, astfel încât să puteți vedea prin iluzia lor și să vă scăldați în iubirea Creatorului.

”Atunci când aveți o experiență negativă, un gând negativ sau o experimentare a întunericului și o deconectare de la Creator, atunci ființa voastră, corpul vostru știe că nu este potrivit și benefic pentru voi să acceptați această energie ca să o integrați în întreaga voastră ființă. Poate că în acel moment nu sunteți conștienți de modul în care puteți vindeca acea experiență, acel tip de energie, pentru că sunteți atașați de acea energie care vă provoacă suferință și durere. Așa că vi se pare nepotrivit să-i dați drumul pentru că are impact asupra ființei voastre și, totuși, faptul de a-i da drumul acelei energii este cea mai importantă parte a procesului de vindecare a ei. 

Doar un fragment al experienței este reluat și acesta este plasat în câmpul vostru auric. În câmpul vostru auric este ca un ciclu continuu care este reluat în fiecare moment și câștigă putere, povestea prinde putere și devine influentă, începe să treacă prin câmpul auric în corpul vostru fizic pentru că cu cât mai mult o energizați, chiar și fără să vă dați seama, cu atât mai mult o împământați. Prin urmare, ea pătrunde în corpul vostru fizic.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 47 min și 44 de sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 32min și 06 sec.


Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este https://www.omna.org/și https://www.omna.org/capsules-wisdom-full-list/

Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 7. Veți fi apoi ghidați pe platforma https://dincolodeminesunteu.onfastspring.com unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Meditația în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.