joi, 23 ianuarie 2020

Cine, Ce, Când, Unde, De ce și Cum? – Consiliul Partea întâia


Prin Ronald Head

Am vorbind nu de puține ori și-am explicat cine suntem. Unii preferă să aibă nume atașate acestui tip de mesaje. Înțelegem asta. Dar citiți mesajele noastre de câțiva ani deja ca venind din partea Consiliului. De ce asta?

Dați-ne voie mai întâi să vă spunem că mulți care fac parte din acest Consiliu nu au nume și nu au nevoie de ele. Apoi, mai este și faptul că chiar și pe planeta voastră ființele care fac parte din acest Consiliu sunt cunoscute sub mai multe nume în multe limbi. Nu sunteți obișnuiți să gândiți în acest fel, dar cu toate acestea, este adevărat. Ba chiar mai mult de atât, voi ne-ați dat aceste nume atunci când ați crezut că voi sunteți centrul unui univers de extinderea căruia nici măcar nu aveați idee. Acum, când sunteți conștienți de faptul că este un univers nelimitat, plin de viață, vă imaginați că acele nume rămân aceleași peste tot? Desigur, vom răspunde la ele. Dar dorim să vă provocăm să cugetați la concepte mai vaste. Așadar, când canalul nostru a început să se refere la noi ca la Consiliul, am considerat acest nume ca fiind potrivit. Acesta este ”Cine” din titlul de mai sus.

Acum, în ceea ce privește ”Ce”-ul din titlu. Ce este acest Consiliu? Cunoașteți multe consilii. Într-adevăr, sunt multe. Unele supraveghează sistemele stelare. Unele supraveghează galaxiile. Iar voi chiar nu puteți pătrunde cu mintea scopul multiverselor multi-dimensionale. În cazul acestui consiliu, noi suntem definiți de scopul nostru. Așa că, răspunsul pe care-l vom da va răspunde și la întrebarea ”De ce”.

Pentru că fiecare entitate trimite o parte din ea însăși într-o viață fizică, noi știm, și la fel și entitatea care dă naștere, că vor fi necesare anumite trăsături, abilități, etc. pentru îndeplinirea scopurilor acelei entități și ele sunt incluse în structura acelei părți. Dar memoria pe care o deține în lumea non-fizică, dacă va interfera cu trăirea vieții așa cum a fost planificat, va fi acoperită cu un văl pentru amintirea noii vieți. Acest lucru nu este întotdeauna necesar. S-ar putea chiar să cunoașteți oameni care își amintesc destul de mult lucrurile de dincolo, sau de sus, sau oricum vă gândiți la asta. Am spune că, pentru ei, este în concordanță cu scopul vieții lor.

Dar mai știm și că trăitul vieții într-un corp nu este chiar o treabă ușoară. Chiar și atunci când cineva nu se află într-un corp, acesta are acces la ghidare și învățătură. Cum v-ar putea fi negată vouă acolo? Astfel, scopul nostru este să vă oferim toate informațiile și ghidarea pe care fiecare este capabil să o accepte atunci când este nevoie de ele.

Cum se face asta? Calea cea mai obișnuită este să ne întâlnim cu voi în timpul ciclurilor voastre de somn. Putem să dialogăm cu mulți în timpul meditațiilor lor. Iar unii ne aud chiar și mai des de atât. Nu există cineva care să nu se poată dezvolta la acest nivel, dar noi ne folosim de tot ceea ce voi aveți nevoie să ne folosim. Dacă aveți nevoie să vorbim cu voi în timpul somnului, veți primi ceea ce aveți nevoie. Vă oferim informații și ghidare. Nu noi luăm deciziile pentru voi. Așa că, sunteți destul de liberi să ”faceți greșeli”, cum ați spune voi. Tocmai aveți experiențe pe care poate că ați dori să le eliminați din repertoriul vostru. Dacă ați ști cum să trăiți fără astfel de experiențe, sinele vostru mai mare poate nu ar fi fost nevoit să vă trimită în această aventură.

Și asta ne aduce înapoi la întrebarea cine este în acest consiliu. Vedeți voi, voi sunteți în acest consiliu. Cel puțin sinele vostru mai mare, care poate avea mii de astfel de experiențe în ființa sa, se află aici. Ghizii voștri sunt aici? Cu siguranță, da! Sunt aici ”alte sine” ale voastre? Da. Îngeri? Da. Maeștri învățători? Da. Ființe mai înalte, de existența cărora nu aveți încă nici un concept? Da. Practic, ceea ce spunem este că, dacă aveți nevoie să știți ceva, cea mai potrivită cunoaștere vă va fi oferită.

Vom continua cu întrebarea ”Când”.

Traducere Monica Poka

link catre articolul original




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.