vineri, 31 ianuarie 2020

Atât de multe se întâmplă Acum – Consiliul


Prin Ronald Head

Se întâmplă atât de multe în lumea voastră în această perioadă, lucruri care sunt extrem de importante pentru creșterea voastră și pentru modelarea lumii în care veți trăi încât cu greu le putem aborda pe toate într-un singur mesaj.  Prin împărțirea lor în două categorii putem cel puțin să vă oferim fiecăruia dintre voi ceva ce să fie valabil pentru voi.

Desigur, ceea ce atrage cel mai mult atenția este ceea ce se întâmplă în lumea observabilă care pare să fie în afara voastră. Și care pare să se scufunde tot mai mult într-un haos total. Neînțelegând rolul haosului, acest lucru este foarte îngrijorător pentru voi. Câțiva dintre voi s-ar putea să fie capabili să treacă prin această perioadă înțelegând că haosul este starea necesară din care întreaga ordine se naște. Este doar o mare de potențiale nelimitate. Este necesar doar să știți cu exactitate ce decide care potențial se va manifesta din acest haos. Numiți-o tema voastră de casă. Puteți să v-o faceți în câteva secunde ... sau câțiva ani. Ce vă spune cunoașterea voastră?

Unii dintre voi ați putea alege să participați la demolarea și reconstruirea care are loc în timp ce citiți acest mesaj. Alții nu se vor simți confortabil să facă acest lucru și vor alege să aștepte un rezultat sau să influențeze câmpul cu intenții și prin propria lor evoluție. Fiecare poate face așa cum dorește, dar asigurați-vă că luați o decizie conștientă și că nu mai lăsați viața, sau pe alții, să vă dicteze direcția.

După cum ați putut deduce, o altă opțiune este să faceți în voi înșivă acele schimbări care vor influența cel mai bine câmpul conștiinței umane. Acum, există un concept oriental potrivit căruia cel mai mult se poate face nefăcând nimic. Acest concept nu este înțeles cu ușurință de către cei din societățile voastre occidentale. Poate că vă gândiți la el ca la mișcarea câmpului din interior prin gândire și intenție. Nu puteți face o schimbare în voi care să nu afecteze ceea ce este în jurul vostru. Dacă faceți această alegere, poate că cel mai bine pentru voi ar fi să vă dedicați ei cu sârguință pentru a preîntâmpina sentimentul care s-ar putea să-l aveți mai târziu că ați fi putut sau ar fi trebuit să fi făcut mai mult.

Vă spunem acum că fiecare dintre voi veți face ceea ce veți percepe a fi cel mai bine și să sunteți singurii care vă judecați acțiunile. Ființa voastră divină este preocupată doar de ”ce am învățat din asta?” și ”ce altceva mai pot învăța?”. Luați în considerare și faptul că întrebarea ar putea fi ”ce am învățat eu prin asta?” În general ambele se vor aplica într-o anumită măsură. Nu vedeți acest lucru pentru că nu vă considerați pe voi înșivă ca pe o parte a unui întreg ... încă. (Întrebarea ”ce am învățat eu din asta?” are dublă semnificație: ce am învățat eu personal prin asta și ce i-am învățat pe alții prin asta. N.t.)

În această situație, s-ar putea să doriți și să vedeți dacă toți cei din jurul vostru fac pur și simplu acest lucru. Dacă directorul de producție nu ar fi putut găsi pe nimeni dispus să fie băiatul rău? Dacă viața voastră actuală ar fi fost una în care ați fi știut totul? S-ar putea să fiți puțin plictisiți? Dar nu este nimic de care să vă îngrijorați. Într-un multivers aflat într-o continuă expansiune, va fi întotdeauna mai mult.

Unele lucruri vor fi ”ridicătoare”, altele vor fi ”coborâtoare”. Nu veți fi întotdeauna de acord cu care este care. Încercați să trăiți o viață la care să puteți privi înapoi și să spuneți ”Uau, asta a fost amuzant!”


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.