vineri, 17 ianuarie 2020

Deveniți un Învățător



Jeshua canalizat de Pamela Kribbe

Dragi prieteni,

Eu sunt Jeshua. Inima mea este plină de bucurie să împărtășesc această zi cu voi. Este ca o întâlnire cu prieteni vechi. Suntem conectați din inimă și împărtășim o misiune. Vreau să mă recunoașteți ca pe fratele vostru, ca egalul și ca prietenul vostru.

Sunt aici să sărbătoresc împreună cu voi faptul că deveniți un învățător. Treceți printr-o tranziție; intrați într-o nouă etapă a căii sufletului vostru. Simțiți asta în inima voastră, sunteți pregătiți să mergeți mai departe. Vă salut ca pe egalii mei și nu ca pe discipolii mei. Sunt aici ca să vă înmânez torța de lumină pe care sunteți meniți să o purtați și răspândiți peste tot prin lume. Ați privit spre mine și alți învățători căutând îndrumare, răspunsuri, dar acum voi purtați torța de lumină și înțelepciune în propriile voastre inimi. Desigur, încă mai aveți întrebări, mai aveți probleme de rezolvat. Sunteți o ființă umană și veți trece prin suișuri și coborâșuri întreaga viață. Dar este o parte a voastră care a trecut deja dincolo de aceste suișuri și coborâșuri. Este o parte a voastră care cunoaște toate suișurile și coborâșurile care însoțesc viața pe Pământ ca ființă umană și vă cer să vă conectați acum cu această parte mult mai conștient. Este o parte a voastră tăcută și înțeleaptă.

Vă cer să intrați în acea parte a voastră imaginându-vă că sunteți un bătrân sau o bătrână. Uitați-vă în ochii acestui bătrân sau bătrâne. Acești ochi au așa o profunzime, au văzut atât de multe. Simțiți inima acestui bătrân sau bătrâne înțelepte care voi sunteți. Voi aveți compasiune, știți cum să priviți lucrurile din ambele părți și sunteți capabili să dați drumul și să iertați, așa că, recunoașteți această parte a voastră. Recunoașteți, de asemenea, că astăzi ne-am adunat aici suflete cu idei asemănătoare, oameni cu gândire asemănătoare. Sunteți toți pe aceiași cale, și, deși, sunteți singuri, singuri în sensul că sunteți unici și individuali, sunteți cu toții conectați. Simțiți puterea familiei voastre de suflet. Sunteți conectați la un grup de suflete care toate trec prin aceiași tranziție ca voi. Nu sunteți niciodată singuri.

Vă cer ceva. Vreau să vă imaginați că țineți torța de lumină care sunteți voi și că faceți un pas în față. Vă cer să deveniți mai vizibili în această lume. Știu că mulți dintre voi vă confruntați cu frici vechi în legătură cu acest lucru. Să vă împărtășiți lumina, adevărata voastră cunoaștere și înțelepciune, nu este un lucru ușor de făcut pentru voi. Este nevoie de curaj! Uneori vă identificați prea mult cu faptul de a fi victimă, cu suferința. Vă simțiți copleșiți de energiile joase din această lume și ați dori mai degrabă să fugiți și să lăsați totul în urmă. Dar voi sunteți aici să aduceți lumina, să aduceți schimbarea și o nouă conștiință pe Pământ.

Aveți o misiune de îndeplinit, și vă înțeleg frica, dar vă cer, ca un act de compasiune, să pășiți în față și să arătați lumii cine sunteți, deși, într-un fel, nu este nevoie să faceți asta. Puteți rămâne focalizați pe voi înșivă, pe vindecare și pe trăirea propriei voastre vieți. Nu există nici o obligație karmică să ieșiți în lume, dar vă cer să o faceți în numele iubirii și compasiunii voastre față de omenire. Este multă suferință în această lume. Mulți oameni se simt pierduți în durerea lor, se îneacă în suferința lor și nu văd nici o cale de ieșire. Și, deși vă purtați propriile voastre poveri, ați intrat și într-un alt nivel de conștientizare: sunteți în măsură să atenuați suferința altora.

Și pentru că sunteți conștienți de propria voastră durere, compasiunea voastră a crescut și nu-i judecați pe alți oameni. Propria voastră durere poate acționa ca o punte între voi și ceilalți. Și-atunci când dați din voi înșivă, când vă împărtășiți lumina, energia sufletului vostru, acest lucru vă va aduce și vouă vindecare. Pe măsură ce vă împărtășiți energia și dați omenirii tot ce aveți mai bun în voi, vă veți simți și mai profund conectați cu omenirea.

Așa că, vă cer să faceți ceea ce eu am încercat să fac acum 2000 de ani, pentru că noi suntem la fel. Vă rog să dați drumul îndoielilor și nesiguranței legate de cine sunteți cu adevărat, de care sunt abilitățile voastre. Imaginați-vă în viața voastră de zi cu zi și că purtați torța de lumină în inima voastră, strălucitoare, nu o mascați sau o ascundeți. Simțiți ce s-ar schimba dacă ați face asta.

Vreau să vă mai spun că sunteți în siguranță să vă străluciți lumina, să-i lăsați și pe alții să o vadă. Această lume se află în tranziție. Când eu am trăit pe Pământ, erau doar câteva începuturi de schimbare, dar între timp conștiința a crescut și lumea și omenirea sunt pregătite acum pentru schimbare. Sunteți bineveniți aici ca învățătorul care sunteți; nu veți mai fi pedepsiți sau răstigniți pentru că faceți acest lucru.  

Sunteți aici, în această viață, și ca să vă încheiați propria voastră călătorie pe Pământ. Să experimentați și cum este să aveți pace și o bucurie liniștită trăind pe Pământ. Așadar, când vă rog să vă împărtășiți pe voi înșivă și să vă străluciți lumina în lume, nu vă cer să deveniți războinici. Nu trebuie să convingeți oamenii de nimic. Vibrația voastră, energia voastră este cea care va aduce schimbare, dacă nu o ascundeți. Compasiunea voastră, inima voastră caldă, grija voastră vor face diferența.

Și, uneori, strălucirea luminii voastre înseamnă să luați decizii ferme în viața voastră. S-ar putea să ieșiți dintr-o relație, să plecați de la un loc de muncă sau să vă mutați. Faptul de a lăsa energia sufletului vostru să se manifeste în viața voastră poate aduce o mare schimbare. Dacă aveți încredere în curgere, veți vedea că Universul și viața vă vor susține, vă vor ajuta. Această viață nu are de-a face cu lupta și cu străduința, ci cu primirea de a trăi potrivit sufletului vostru.

La final, conectați-vă din nou cu acest bătrân sau bătrână din voi și vedeți energia Christică în ochii lui sau ai ei. Observați, totodată, că puteți vedea veșnicia în ochii lor, deoarece ochii lor nu sunt bătrâni, sunt veșnici.

Vă mulțumesc că sunteți aici.

©Pamela Kribbe

Traducere Monica Poka




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.