marți, 7 ianuarie 2020

Recunoașterea și Folosirea Magiei Voastre Divine Interioare

Fii producătorul lumii pe care dorești să o experimentezi, crează din sursa Magiei Divine ca să trăiești o realitate a Magiei Divine pe Pământ

De la Lord Merlin

Lord Merlin aduce o meditație conectată cu și pentru a completa mesajul său recent canalizat și trimis în mesajul săptămânal ”Magia lui Merlin”. În acest mesaj Lord Merlin vorbește despre un program de șase săptămâni pe care el în derulează în planurile interioare ca să vă susțină în recunoașterea magiei divine a Creatorului care apare din voi și realitatea voastră.

Lord Merlin împărtășește o meditație care să completeze acest program de creștere de șase săptămâni din planurile interioare. Această meditație este focalizată pe și vă încurajează să accesați și să vă folosiți magia divină interioară, câștigând astfel o mai profundă înțelegere a magiei voastre divine interioare. Lord Merlin vă ghidează să creați pentru voi, pentru realitatea și lumea voastră ceea ce alegeți și doriți să experimentați. El dorește să vă susțină în experimentarea voastre ca magie divină pe Pământ.

”Salutări studenți sacri ai Pământului, eu sunt Lord Merlin. Vin cu mare iubire în inimă, vin cu mare înțelepciune în inimă, vin cu o mare conectare în inimă, o conectare cu voi și o conectare cu tot ceea ce Creatorul este. Scopul meu, în timp ce mă apropii de voi, este să vă susțin în recunoașterea magiei divine a Creatorului, magie care se ridică din voi și să înțelegeți cum puteți lăsa magia divină a Creatorului să curgă în tot ceea ce sunteți și în tot ceea ce creați pe Pământ. Este important să vă recunoașteți pe voi înșivă ca Creatori și prin asta vreau să spun să vă recunoașteți pe voi înșivă ca exprimări ale Sursei Divine, dar și să vă recunoașteți ca producători ai vieții, nu doar ai vieții și realității voastre, ci și să susțineți viața și realitatea altora și cea a Mamei Pământ, ciclurile Mamei Pământ pe Pământ. Mama Pământ, prin diferite civilizații, a trecut prin anumite cicluri. Unele dintre aceste cicluri au fost foarte liniștite, altele au fost haotice, unele au fost focalizate asupra evoluției spirituale, altele au fost focalizate pe manifestarea blândeții și iubirii față de Pământ. Sunt atât de multe cicluri prin care Mama Pământ trece și acestea influențează vibrația energetică a Pământului și a tărâmurilor naturii, dar și a omenirii. Adeseori, evoluția spirituală pe care o experimentați în realitatea voastră actuală, este influențată de ciclul prin care Mama Pământ trece, pe care îl emană și îl promovează pentru a vă ghida focalizarea. Voi v-ați născut pe Pământ în timpul unui anumit ciclu al Mamei Pământ, iar acest lucru înseamnă că voi ați primit energiile acelui ciclu, energii care v-au susținut scopul și existența pe Pământ; ați venit pe Pământ în această perioadă ca să primiți energiile care emană din actualul ciclu al Mamei Pământ.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 48 de min și 4 sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 31 de min și 54 de sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 62. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Prezentarea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.