luni, 13 ianuarie 2020

Iertarea – Consiliul


Prin Ronald Head

Titlul pe care l-am dat acestui mesaj poate fi foarte bine și cel mai important cuvânt pe care cei aflați în acest moment în corp fizic să și-l amintească și să-l practice pe parcursul acestui an.

În lunile care urmează multe dintre lucrurile care vor fi dezvăluite s-ar putea să vă pună la încercare capacitatea de a face acest lucru. Este o propoziție care este folosită pe planetă, în aproape toate limbile ”Asta este de neiertat.”

Este imperativ să înțelegeți că nimic nu trebuie să fie de neiertat. Este o mare diferență între a ierta și a scuza. Nu vă cerem să acceptați și să scuzați acțiuni care știți că sunt vătămătoare. Iertarea îl va ridica atât pe cel care este iertat cât și pe cel care iartă. Totuși, deși acest lucru se știe, acest an va scoate la iveală multe lucruri care îi vor testa chiar și pe cei mai iubitori. Avem pentru voi câteva sugestii care v-ar putea ajuta să faceți mai ușor acest lucru.

În primul rând, nu judecați ceea ce s-ar putea să auziți. Întotdeauna va fi bine pentru voi să observați, dar fără să judecați. Va fi foarte greu, dar să învățați să faceți asta va fi ceva pe ce să lucrați.

Apoi, va fi bine să vă amintiți să iertați în acest fel: ”Iert omenirea pentru tot ce ne-am făcut unii altora.” Cu siguranță puteți face acest lucru. Și va fi mult mai ușor decât iertarea anumitor fapte sau indivizi. Poate că cel mai ușor ar fi să faceți această afirmație zilnic până când devine o parte a conștiinței voastre, chiar și în zilele în care acest lucru nu pare să fie necesar. Este, totuși, o practică bună. ”Iert omenirea pentru tot ce ne-am făcut unii altora.”

O altă practică pe care o puteți face zilnic este Ho’oponopono. ”Îmi pare rău. Te rog să mă ierți. Mulțumesc. Te iubesc.” Această afirmație este cel mai eficientă atunci când sunteți în conștientizarea că conștiința este UNA.

Unimea/unitatea conștiinței este motivul acestui întreg mesaj. Nu puteți cere iertare și apoi să i-o refuzați altuia. Vedeți voi, nu există un altul.

Așadar, poate începeți de astăzi să iertați omenirea pentru inumanitatea  ei. Vă veți ridica pe voi înșivă și întreaga planetă.

Acum, atmosfera în care vă cerem să faceți acest lucru, probabil că nu va fi favorabilă unei astfel de gândiri. Va fi foarte ușor să vă dați voie să alunecați în învinuire și judecată. Chiar și numai faptul de a fi de acord cu ceea ce spun alții vă va coborî vibrația. Așa că, în astfel de momente cel mai bun lucru pe care-l puteți face este să vă păstrați gândurile pentru voi. Și vor fi multe astfel de momente. Dacă vă gândiți la asta, îi veți ierta chiar și pe cei care nu iartă. Faceți-le acest serviciu.

Nu voi v-ați întrebat ”Cum pot fi cel mai bine în serviciu?”

Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.