joi, 30 ianuarie 2020

Ieșirea la Lumină



Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Salutări, lumină și iubire vă dăruiesc de la Creator. Asta nu din cauză că ați nevoie de mai multă lumină sau iubire în voi, este ca să vă încurajez recunoașterea imensului volum divin care curge prin ființa voastră. Dăruirea energiei și luminii doar validează și confirmă prezența Creatorului în voi. Prin urmare, întotdeauna este important să vă exprimați energia, iubirea, lumina și vibrația voastră divină sacră față de ceilalți; voi le validați esența și adevărul. Astfel, învățați să recunoașteți măreția Creatorului în voi. Prin urmare, noi în planurile interioare, întotdeauna dăruim prezența Creatorului celor cu care ne conectăm. Vă rugăm să acceptați darurile pe care eu, Arhanghelul Metatron, le împărtășesc cu voi.


1.  Îndreptați-vă atenția în adâncul ființei voastre, unde știți că se află prezența Creatorului. Mintea voastră s-ar putea să nu fie capabilă să vă spună acest lucru, dar inima și sufletul vostru cu siguranță sunt.
2.  În prezența propriului vostru adevăr și divinități recunoașteți darurile iubirii și luminii pe care eu, Arhanghelul Metatron, le împărtășesc acum cu voi.
3.  Priviți sau pur și simplu știți, că divinitatea voastră strălucește din ce în ce mai puternic fiind validată și împuternicită. În acest spațiu vă puteți aminti mai multe decât vă puteți imagina.


Transformarea Universului

Cea mai frumoasă transformare se unduiește în acest moment prin Universul Creatorului și este cunoscută ca ”Explozia Luminii din 2020”. Este asemenea unui fulger care călătorește prin Universul Creatorului și pătrunde în Pământ. Lumina este născută din Creator și amplifică tot ceea ce este lumină. Voi sunteți o ființă de lumină, lumina există în gândurile, în creațiile și în manifestările voastre, chiar și în experimentările voastre de pe Pământ. Tot ceea ce este lumină va fi amplificat. Acordați-vă un moment să vă dați voie vouă înșivă să consemnați cât de puternică este și ar putea fi pentru voi Explozia de Lumină din 2020. Din ce în ce mai multă lumină este creată, astfel încât voi și mult mai mulți oameni veți fi în măsură să recunoașteți prezența Creatorului în tot ceea ce este creat și experimentat. Negativitatea și frica vor avea o mult mai mică pondere pe măsură ce lumina se amplifică aducând înflorirea, o nouă conștientizare și o mai mare dorință de A FI lumină. 2020 este un an puternic în care să fii pe Pământ, este un timp al unei mai mari clarități, de activări spirituale, manifestări transformatoare și o dorință de a fi și de a crea iubire divină și toate acestea datorită amplificării luminii.

Datorită focalizării voastre asupra Pământului, s-ar putea să nu fi recunoscut faptul că Universul Creatorului și cele 352 de nivele ale Creatorului se transformă pe măsură ce lumina Creatorului inundă toate zonele. Este o priveliște la care este atât de frumos să fii martor, este ca și cum Universul se dezvăluie, crește în vibrație și frecvență. Toate ființele din planurile interioare recunosc noua frecvență și înțelepciunea Creatorului în ele însele. Fiecare suflet experimentează o mai profundă unificare cu Creatorul și cu toate ființele. Este ca și cum fiecare suflet este o explozie de lumină, ceea ce și este. Prezența Creatorului în toate este mult mai vie și noi perspective ale Planului Divin al Creatorului sunt dezvăluite. După cum vă puteți imagina, în planurile interioare entuziasmul plutește în aer, pentru noi se simte ca un nou capitol în continua călătorie pe care o facem cu și ca tot ceea ce Creatorul este.

Sunteți mai mult decât bineveniți să experimentați pentru voi înșivă schimbările și transformările care au loc în planurile interioare. Pur și simplu faceți cererea pe care o simțiți a fi potrivită pentru voi. Eu, Arhanghelul Metatron, voi împărtăși cu voi câteva exemple:

·         ”Arhanghel Metatron și ghizii mei, vă rog să mă transportați în planurile interioare în timpul somnului astfel încât să pot recunoaște și să-mi amintesc transformarea care are loc acum în Universul Creatorului. Fie să fiu transportată în cea mai potrivită dimensiune ca să recunosc o transformare care îmi va inspira și susține propria mea evoluție spirituală. Mulțumesc.”
·         ”Arhanghel Metatron și ghizii mei, transportați-mă vă rog în planurile interioare în timp ce eu acum meditez. Doresc să devin conștientă sau senzitivă la transformările care au loc acum în Universul Creatorului. Dați-mi voie să-mi ancorez conștientizarea într-o dimensiune care este cea mai potrivită creșterii mele spirituale și care îmi va da voie să recunosc amploarea luminii Creatorului. Mulțumesc.”
·         ”Arhanghel Metatron și ghizii mei, atunci când este divin potrivit pentru mine, inspirați-mă cu o viziune, experimentare, senzație sau cunoaștere a transformării care are loc acum în Universul Creatorului. Dați-mi voie să primesc tot ceea ce este necesar și potrivit pentru iluminarea și unificarea mea cu Creatorul. Sunt pregătită să primesc. Mulțumesc.”

Vă rog să alegeți invocația care simțiți că vi se potrivește cel mai bine sau încercați-le pe toate dar în momente diferite ca să recunoașteți care vă aduce cea mai mare claritate și o mai profundă experimentare a Creatorului. S-ar putea să doriți să vă creați propria voastră invocație care să servească cel mai bine în acest moment propriilor voastre nevoi spirituale.

S-ar putea și să doriți să cereți recunoașterea transformărilor care au loc pe Pământ și chiar în realitatea voastră și care au fost declanșate de Explozia Luminii din 2020. Acest lucru vă va servi în conectarea cu explozia luminii, precum și o deschidere a conștientizării și senzitivității voastre în recunoașterea prezenței Creatorului în viața voastră.

Ieșirea la Lumină

Cu atât de multă lumină generată de către cei de pe Pământ și cei din planurile interioare, este esențial pentru mine să vă fac conștienți de faptul că o mare ieșire la lumină are loc. Înțelepciune, înțelegere, claritate, cunoaștere străveche, abilități și instrumente sacre, noi creații și atât de multe altele ies la iveală din Pământ. Noi, cei din planurile, suntem interesați cel mai tare să experimentăm ceea ce iese la lumină. Vă invităm și pe voi să fiți interesați deoarece sunt energii, înțelepciune, abilități și creații care ies la iveală prin amplificarea luminii care are loc acum în voi. 

Sunteți pregătiți să recunoașteți ce iese la iveală din lumina voastră?

S-ar putea ca o nouă fază a realității voastre să apară? Sau poate un nou aspect al vostru înșivă? Cele mai profunde vise ale voastre ies la iveală? Abilitățile pe care simțiți că de-o viață așteptați să le întrupați? Poate că o prezență pură a Creatorului iese la iveală în voi, creând o unificare care vă lasă muți de uimire?

Lumina din voi este împuternicită și eu, Arhanghelul Metatron, vreau ca voi să știți că sunteți pregătiți să recunoașteți, să îmbrățișați și să întrupați ieșirea la lumină care voi sunteți. Vă rog să știți că nu vă puteți imagina cu adevărat cu mintea ce iese la iveală din lumina voastră și din lumina Universului Creatorului. Va fi cu mult mai măreț, mai eliberator și confirmator a Creatorului decât ar fi posibil să puteți ghici. Este nevoie să fiți atenți la ceea iese la iveală în ființa voastră și să-i susțineți și pe alții să facă același lucru. Ceea ce apare din lumina Creatorului ne este necunoscut nouă tuturor. Ceea ce știm este că ceea ce se naște din Creator va aduce mai multă iubire, pace și adevăr pentru toți, fie că ne aflăm pe Pământ sau în planurile interioare. Este important să vă eliberați de orice frică de necunoscut. Amintiți-vă că în ceea ce iese la iveală în lumina din voi îl recunoașteți și îl salutați pe Creator; nu este nimic de ce să vă fie teamă. Este important și să vă dați seama că încrederea voastră va fi totală. Încrederea în voi înșivă și în întreaga voastră ființă vă va da voie să rămâneți deschiși să primiți și să recunoașteți orice ce iese la iveală din lumina voastră din lumina voastră interioară  într-o sincronizare divină. Va fi nevoie să aveți încredere în procesul care se desfășoară acum pentru voi și pentru toți cei de pe Pământ, precum și în Planul Divin al Creatorului. Fără încredere ați putea rata ceea ce este necesar să recunoașteți pe măsură ce lumina iese la iveală din interiorul vostru. Eu, Arhanghelul Metatron, nu doresc să vă ofer o metodă, o practică care să vă servească la asta, este nevoie ca doar să fiți conștienți, deschiși, să observați și să aveți încredere și, prin asta, veți primi tot ceea ce aveți nevoie. Ieșirea la iveală a luminii va fi diferită și unică pentru fiecare persoană, pentru nevoile și serviciul pe care fiecare îl aduce pe Pământ și avea loc într-o sincronizare divină pe tot parcursul lui 2020 și în continuare.

Vă rog să mă chemați pe mine, Arhanghelul Metatron, dacă doriți mai multă ghidare și susținere. Sunt prezent să vă susțin recunoașterea frumoasei călătorii care se desfășoară acum pentru noi toți.

În strălucire și iubire,

Arhanghelul Metatron

Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.