joi, 30 ianuarie 2020

Trezirea Solară – Eliberarea și Vindecarea Părții Voastre întunecate

De Melchior, Logosul Galactic

Lăsați frica să se ridice și să fie eliberată pe măsură ce vă activați curajul interior să fiți iubire, lumină, pace și adevăr pe Pământ.

Logosul Galactic, Melchior, ne atrage atenția asupra unei treziri și activări inițiate de Logosul Solar Helios și Vesta. Nivelul Solar susține și întreține o eliberare a părții voastre întunecate ca să dați drumul fricii și să vă ajute pe voi și omenirea să fiți în acțiune ca adevărul Creatorului. Melchior explică și oferă o mai mare înțelegere a părții voastre întunecate, în timp ce împărtășește modul în care eliberarea părții voastre întunecate vă susține vouă ascensiunea și evoluția spirituală a altora. El vorbește despre activarea curajului vostru interior pentru a crea acțiuni pozitive de iubire, pace, lumină și adevăr în realitatea voastră și pentru cei din jurul vostru. Melchior vă asistă să fuzionați cu Nivelul Solar care să creeze puternice vindecări și transformări care să susțină apariția adevărului pentru voi și lume.

”Trezirea și activarea care au loc, au scopul de a elibera și vindeca latura voastră întunecată. Ca ființe de lumină, așa cum știți că sunteți, o ființă a iubirii, un Suflet, adevărul, adevărul Creatorului, poate percepeți că nu aveți o latură întunecată și percepțiile voastre sunt corecte. Când eu, Melchior, vorbesc despre latura întunecată a ființei voastre, vorbesc despre creații, despre negativitate, piedici, limite, blocaje. Latura voastră întunecată este aproape ca adevărul fals al Creatorului, obiceiurile false, orice ce este creat de voi și vă ghidează departe de Creator sau vă încurajează să nu vă mai recunoașteți unimea cu Creatorul. S-ar putea să înțelegeți și să conștientizați că nu doriți să creați nici o formă de negativitate, dar adeseori se întâmplă așa datorită lipsei de înțelegere, influenței altora, prin răni sau pur și simplu printr-o aliniere nepotrivită sau o focalizare greșită asupra a ceea ce este adevărat, iubirea, puterea, adevărul care există în ființa voastră.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 40 de min și 46 de sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 22 de min și 34 de sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 63. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Prezentarea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.